Ľutujú vo Ferrari odchod Sainza? Opýtajte sa ich, odkázal Španiel | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz vyzeral vlani v tejto dobe ako veľký smoliar, keď Ferrari podpísalo zmluvu s Lewisom Hamiltonom a jemu nezostalo miesto v žiadnom z top tímov. Aj keď to o rok neskôr nevyzerá, že by si polepšil, ani vo Ferrari na tom rozhodne nie sú lepšie. Španielsky pretekár napriek tomu mohol byť po skončení sezóny spokojný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223528/lutuju-vo-ferrari-odchod-sainza-opytajte-sa-ich-odkazal-spaniel

Ekonomicke oddelenie rozhodne nie, akcie stupli.
Sportove oddelenie myslim ano.
Fanuskovia ferrari urcite.

1 Like

Zda sa mi, ze najviac to vadi miestnym fanusikom a ani nie tak tym svetovym tak by som z toho zrovna problem nerobil, oni skor mozu lutovat ze nedali Neweymu aj modre z neba aby ich z toho srabu dostal, toto nie je o Sainzovi

1 Like

Tak, tak. Hádam si niekto nemyslí, že so Sainzom by Ferrari v tejto sezóne bojovalo o jazdecký titul. Takže. Biznisovo z hľadiska Ferrari mega, zo športového viac menej to isté, ako keby tam namiesto Hamiltona bol Sainz.

Pozera brat jazdit? Urcite obrovska chyba, Lui potrebuje o 2 s rychlejsie auto ako konkurencia, je to umelina. Ochranca zloncincov, navrhovatel sukien a reper, a ked nema o 2 s rychlejsie auto tak placko.

1 Like

Určite by Sainz zajazdil lepsie ako Lui to ie už teraz jasne

sainz by jazdil tak ako doteraz, o niečo za leclercom…čiže určite by v sf-25 dieru do sveta neurobil

Zato Lui spravil dve diery do sveta :joy: radost sa pozerat na neho

Akcie isli hore cely rok skoro vsetkym. Mozno tam bol nejaky faktor hamilton, dnes aj retailovi investori hybu trhom, ale velku vahu by som tomu nepripisoval.
Lewis si prisiel zajazdit v cervenom a splnit si sen. Podla mna bol aj sam sklamany ako to tento rok dopadlo.
Urcite by Sainz zajazdil lepsie. Malo by to ale iba minimalny vplyv na celkovy stav.