Ľudia mi neveria, ale tento projekt ma strašne motivuje, vyhlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz má za sebou poriadne intenzívny nový začiatok. Cez víkend odjazdil svoju poslednú veľkú cenu s Ferrari, v pondelok už sedel vo Williamse na filmovacom dni a v utorok so svojím novým tímom absolvoval posezónne testy. Španielsky pretekár sa do toho pustil s veľkou vervou a verejne hlási, že mu boj v druhej polovici štartového poľa neubral ani štipku motivácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183861/ludia-mi-neveria-ale-tento-projekt-ma-strasne-motivuje-vyhlasil-sainz

Veľmi ľutujem Carlosa ako ho Ferrari vymenilo, rychli jazdec, spolahlivý a hlavne duchom ferrari… bojím sa, že už nikdy nebude mať na vitazstvo… to isté ako Fernando… odišiel z Ferrari veril projektu Mclaren-Honda a dopadlo to pre karieru tragicky… Carlos ma rychlosť, ma talent… v Mclarene to dokazoval 4roky… bohužial… Ferrari nevyšlo čo mi je velmi luto v jeho prípade… a ten plač na konci ako Ferrari puštalo video… bola čerešnička na torte… gracias carlos! vamos vamos !

Jako jsou to hrozný kecy, ale tak co má říkat, že? Jsem zvědavej, jak to bude ve Ferrari klapat a jaká bude spokojenost. Koneckonců, víme, jak se dařilo bývalým mistrům světa po přestupu k červeným.

1 Like

Má pravdu, neveríme mu. :slight_smile:

5 Likes

Ferrari udelalo solidni downgrade.

1 Like

Nemam te rad, zase si me predbehl😎.

Jo jo, jsem desne namotivovanej bojovat na konci startovniho rostu a uz se nemuzu dockat. A proto si obcas postezuji do eteru, ze RB mel na muj kontrakt pul roku a presto nemeli zajem😋.

6 Likes

Ale tá dôvera sa dá celkom ľahko získať Carlos - napr. nám povedz či si si do zmluvy nepresadil poriadne otvorenú klauzulu, že keď nebude Williams napr. pravidelne na pódiách (čo asi nebude), tak ak sa ozve ten RB alebo Mercedes môžeš ísť len tak sa zapráši?

Asi presadil, však? Tak čo sa dá robiť. :v:

1 Like

Nie si prvy na tomto fore. :smiley:

Je tu skupinka zelenych ludi, ktori ma nemaju radi za to, ze im viem povedat pravdu, ktoru nechcu pocut. :alien: :green_heart:

Skor by si mal predstavovat, ako dokaze legendarnemu timu ako Williams pomoct presadit sa v boji o body nad Haasom a Aston Martinom.