Koukám na boxovou uličku.
A tam řešili, jakej by byl jejich dream team, kdyby mohli…
A ten slovák řekl, že kdyby si mohl udělat dream team, tak to je Antonelli-Piastri…
Mu napiš, třeba mu zbyly nějaký drogy.
Koukám na boxovou uličku.
A tam řešili, jakej by byl jejich dream team, kdyby mohli…
A ten slovák řekl, že kdyby si mohl udělat dream team, tak to je Antonelli-Piastri…
Mu napiš, třeba mu zbyly nějaký drogy.
Myslí si někdo že si pomohli? Já ne.
Chudak Sargeant, doma ve Statech mu bude lip, zavody nejsou jen F1, muze zacit odznova a poradne.
Russell je už dostatečně zkušený, aby se o něj mohl Mercedes opřít a dát Kimimu prostor pro zaučení. Bude zajímavé sledovat jak se z Kimiho stává velký muž.
K Sargeantovi - jezdil rok v F2 a šel do F1, narozdíl od jiných, takže neměl tak dlouhou přípravu. Ano byl slabej, ale tým ho podepsal a věděl, jak to s ním vypadá, proto mi tohle přijde od Williasmu dost špatný.
Co se týče Albona, tak já naopak vnímám, jak se velebí, že pozvedává Williams (loni to tak opravdu vypadalo), ale letos, když se Williams trápí, tak Albon dělá hodně chyb a hodně drahých chyb a nevšiml jsem si, že by ho někdo kritizoval
keby mu natolko veril tak ho da na ten zvysok sezony do williamsu, lebo tych par milionov by normalne timu za to stalo, lebo by nabral tolko skusenosti kolko v testovacom programe nenaberie a mohl by nasledne hned od zaciatku buducej sezony zaberat naplno a nemusel by sa uz zaucat
lenze on sa boji, ze by vybuchol a tym by dostal wolffa a aj cely mercedes do velmi zlej situacie
A ked bude od dalsej sezony v mercedese priamo, tak tam to nehrozi? Mne pride ze mu wolff veri az natolko ze to riziko akceptuje a vowles mu mozno ani nechcel poskytnut miesto vo williamse a vzali colapinta
jasne, ze ked vybuchne v mercedese tak to wolff schyta, ale je rozdiel davat do auta buducu hviezdu alebo toho co vybuchol
No ak ma vybuchnut tak je za mna jedno ci sedi vo williamse alebo priamo v merci
Wolff mu podla mna veri a akceptoval to riziko
Ta vaše důvěra v Antonelliho má prvky davového fanatismu.
Proč to dělá Wolff, celkem chápu, taky k tomuto chování mám sklony, ale proč mu tak bezmezně věříte vy?
Letos neukázal nic, ale vůbec nic, zajel jeden výborný závod z deseti, Bearman ještě horší…
Bude to tím, že F2 je personálně v tak katastrofálním stavu?
Nebo mi něco uniká protože to nesleduju a nerozumím tomu?
Nebo jsem tu jediný s nadhledem?
Ja mu to moc neverim, mne tam nesedi ten antonelliho narrativ ze sam nevie ci je ready na F1
Ale veri mu wolff, my sme len divaci
No, doufal jsem spíš v to, že mě napíšete seznam úžasných výkonů, které Antonelli letos předvedl a mě unikly, než že jen jdete ve stádu za Wolffem .
Jířo jezdí hezky.
Jediný jeho problém je práce s pneu. Je prostě premotivovaný a odpálí si pneumatiky za 4 kola. Přeskočil F3, není zkušený.
Práce s pneu je dnes důležitá. Důležitější než kdy dříve.
Navíc Prema letos není ta Prema. Letos je podprůměrná. A ne, pilotama to fakt není.
Ale má hezkou českou slečnu, tak mu přej.
A ked napisem ze neverim ani wolffovi a chcem vidiet krv?
Jestlipak víš, že Redbull si najal R.Wilsona jako trenéra jízdy pro Péreze do konce sezóny?
Toho Wilsona, co trénoval s Engem, Králem, Janišem a dělal instruktora u vás v Brně, když jsi se chtěl naučit zatáčet, nebo brzdit ?
Na Nurburgringu ti naučí zajet pod 9 min za 8.000,-
Takže Péro začne brzy hvězdit .
Už jenom to, že má v 17 letech stálou slečnu, kterou oficiálně zveřejňuje je přinejmenším diskvalifikující z klubu piraní .
To už je o dost lepší .
Jestli mu to ale vyjde, tak tady nevydržíš, protože se slétnou všechny ovce fóra a rozcupují tě .
Som uz imunny, tie ovce su stale tie iste ooby takze uz ma nema ajtak co prekvapit plus ja tam budem mat tiez kona v podobe ollieho bearmana takze mozno budeme smutit spolu
veri mu az tak, ze sa ho boji posadit do williamsu aby nahodou nevybuchol
aj ten najvacsi talent v historii(a antonelli v nim urcite nie, co dokazuju jeho vykony v f2) potrebuje cas na zaucenie. tie skusenosti neziska ani na simulatore ani na testovani so starym autom s predvadzacimi gumami, tie dokaze ziskat len a len jazdov priamo v pretekoch f1. dnes je v f1 absolutne klucova vlastnost manazment gum, to je to co robi rozdiely medzi jazdcami. v kvalifikacii ich musia zahriat rychlo, v pretekoch ich zas po cely cas musia drzat v uzkom teplotnom okne, kto nezvladne tuto cinnost v dnesnej f1 nema sancu
no ale kde asi tak ziska tieto skusenosti? na par piatkovych treningoch? asi tazko a tie testy so starymi autami sa idu s uplne inymi gumami s akymi sa jazdi v pretekoch
v f1 sa jazdi uplne inak ako v f2
tych 9 pretekov z toho 3 sprintove by boli pre neho neocenitelna skusenost, vdaka comu by mohol buducu sezonu zacinat uz plne pripraveny a tych par milionov by sa mercedesu urcite bohate vratilo
no lenze wolff cely cas dufal, ze ziska na buducu sezonu maxa, preto ignoroval rokovania so sainzom a ked mu to vsetko buchlo tak mu ostal antonelli, ktory zdaleka nenaplna tie ocakavania v f2 ake sa od neho cakavali pred sezonou ked ho mercedes cez media propagoval ako generacny talent