Tak zas ale niekedy staci aj to, ze sa zvezie. Dostane moznost sa trochu ukazat a ak predvedie nejaky dobry vysledok, tak to spravi dost - vid Lawson, Bearman, De Vries, ktori zajazdili jeden dobry zavod a zrazu panoval nazor, ze v F1 jednoducho “musia byt”. Pripadne sa moze ukazat do nejakych inych serii, kde moze ziskat lukativne miesto a kralovsky si zarabat. Majster sveta v F1 by aj tak asi nikdy nebol, ver mi, ze toto je pre neho super sanca a nie “podraz”, ze ho tam daju len na chvilku. Inak by sa do F1 zrejme proste nedostal vobec.
V casoch Maldonada bol ale Williams uplne inde
Nevezmu ho tak ci tak. Stacia dva dobre zavody k tomu, aby sa okolo pilota vytvorila fama, ze v F1 nesmie chybat a nasledne sa o neho zacne boj - Bearman, De Vries, Lawson. Zaskakovat za niekoho je velmi lukrativny post.
Ta sanca, ze by ho Audi zobralo, by bola ovela väcsia v pripade par dobrych zavodov za Williams. Takto si zrejme ponechaju jedneho zo sucasnych jazdcov, asi Bottasa.
Tak to si potom urcite postrehol aj tu jednoznacnu prehru s Magnussenom. Podla mna ju postrehli aj Alpine, Williams alebo Audi, co je pre Micka trochu problem.
realne ale za co kritiku? ze parkrat rozbil auto lebo isiel za limit? to sargeant ho rozbil aj ked za limit nesiel…
albon je cenny dielik vo williamsackej F1 skladacke, podielal sa urcite aj na vyvoji monopostu a aj jeho zasluhou (prosim neskusajme to vycislovat) je Williams tam kde je a ma pozitivny predpoklad progressu … co tam teda doniesol Sargeant z pohladu prinosu pre team? z mojho pohladu len peniaze, ktore si ajtak sam prehajdakal nehodami …
mne skor pride, ze sa u Albona vytvara akysi narrativ nemehla, pricom ja v tom vidim prinos pilota pre team, ktory bol dlho na konci pola a pomaly sa posuva vpred do midfieldu …
z Latiffiho je dozivotne memecko jak to vkuse rozbijal, bol aj tu na fore aj vsade inde kazdemu len na smiech, ake drevo to je, a pritom nosil viac penazi ako sargeant do teamu - obranu na Latiffiho som nevidel, na Sargeanta ju tu citam uz dlhsie, podla mna uplne zbytocne a neopravnene
Ale jo, z jeho pohledu je ta situace celkem jasná, taková nabídka se určitě neodmítá a on nemá co ztratit. Z pohledu Williamsu je to takové divné, ale řekněme že dají aspoň takhle příležitost členovi vlastní akademie. Proč ne.
Kevin sa vratil vo velkom style a uz v prvom zavode bol siesty. To sa bodovo tazko dobieha, ked vo zvysku sezony bol Haas dobehnuty a prepadol sa na koniec pola. Mick sa vykonnostne dotiahol, bodovo uz vsak nemal sancu, ked to auto uz bolo uplne inde. Magnussenovi sa podaril zaciatok, väcsinu sezony ale boli na podobnej urovni.
Berme to tak, že i kdyby nepřinesl lepší výsledky než Sargeant, tak aspoň svými sponzory zalepí nějaké škody po Sargeantovi.
Smutné, ale berme to tak jak to je.
Kevin byl skvělý na testech, v Q, v závodě. Zopakoval to na začátku někoikrát.
Haas zažíval až orgasmické stavy.
Schumi byl mimo toho orgasmu… a v druhým závodě …
Ano, bohuzial vedla Hulkenberga Kevinov navrat vo velkom style skoncil.
Haha, z tohto pohladu ano
Ako sa ja bavim na tom kolko mien (a samozrejme aj Mick, ktory uz snad okrem 2-3 timov bol spajany so vsetkymi a vzdy nic…) kolovalo ako udajni kandidati a nakoniec necakane bam - Cola
Perspektivu to nema, pre neho je to vsak super a nech sa ukaze. A ako pisal @Hedgehog je zase sympaticke, ze vybrali z ich akademie a ukazuju nadej aj inym. Len sa pytam, preco az teraz…
Na Twitteri sa raz pytali nejakeho inziniera / zamestnanca Haasu na toto porovnanie Mick - Kevin - Hulk a otazka sa snazila tiez narazat na to, ze z toho porovnania Mick vyznieva velmi zle. Typek z Haasu ale celkom uprimne povedal, ze sa to neda zrovnavat, pretoze Mick by na tom s tymto autom bol uplne inac a ze mal niekolkokrat smolu.
Kevinov velky navrat skoncil uz po par pretekoch, ked sa na neho Mick dotiahol.
vsetci, uprimne, cakal niekto colapinta?
Možná ani sám Colapinto…
Twitter nie je relevantny zdroj.
Mick mal na tom byt voci Magnussenovi uplne inac, KED v tom Haase sedel, potom by sa nemuselo spekulovat o tom, ako by na tom voci nemu bol, KEBY tam sedel teraz.
Moc nechápu argument, že je to pro Colapinta naprd, když je to jen na 9 závodů. Ale to by snad bylo pro kohokoliv jiného, kromě těch, co by příští rok pokračovali v jiném týmu. To by asi byl Antonelli, Lawson a pak už nikdo. Jak Mercedes, tak RB to odmítli. Takže proč nakonec dávat tu možnost jezdcům cizích týmů místo svého? Neříkám, že jsem to čekal, ale dává to smysl. Zvlášť když tam žádná hvězdná alternativa není.
Tak první dva jmenovaní možná, ale Lawson toho přece jen ukázal víc.
Tak pri moznostiach 0 zavodov a 9 zavodov je myslim si jasne, ktora z nich je “naprd” a ktora nie.
Rezervný pilot čakajúci na šancu. Ak im pláchne Sainz, tak sa to môže hodiť. Asi si nechávajú zadné vrátka.
Red Bull asi zaplatil málo alebo Vowles nechcel podporovať možnú konkurenciu (RB/Red Bull) a Mick asi nemal prachy? Čakal som niekoho z dvojice Schumacher/Lawson – ale tiež by to bola vlastne bezkoncepčná náhrada.