Tak si dej na mě kafe.
Jinak oprav mě jestli se pletu, ale Binotto to neměl uplně nejjednodušší po tom cinklém motoru Ferrari, dávat vše do pořádku, ne?
Ježku už toho nech, jakou zase nenávist? Ukáže ji, nebo jsou to zase nesmyslný útoky od tebe? Jinak, že ses neozval včera, když se tu hojně kopalo
Naco sa mam ozyvat ked to ostatni napisali za mna?
On tu na mě vyklopil naposledy kýbl špíny, ale já k němu chovám nenávist.
Kde se ozvali ostatní, že tu kopali? Nebo kopání do mě, Alonsa a Piastriho je v pořádku. Ale nenávist, kterou sis vytvořil ve vlastní hlavě vůči Vettleovi/Verstappenovi je špatná?
Tak on tu zase mektá něco o nenávisti a pak tu schvaluje tyhle tupé útoky. Ten borec je na Bohnice
Touche.
15151515
To jsi ty, rAsty?
Jj to je on, dlouhou mu to nevydrželo, že by tu neotravoval
Však Binotto byl motorář, to byl jeho problém
Bežne? Ty si fakt na hlavu. Ale chápem, že si frustrovaný z výkonov tvojho miláčika. Je to na uterák keď ho na body poráža slabučký Stroll. Potom ti nezostáva nič iné ako sa utešovať tým, že v kvalifikáciach je Alonso jednoznačne lepší. Len škoda, že sa body rozdávajú iba po pretekoch.
No dobře, ale pak byl šéf. Takže to musel dávat dohromady. To na tom něco mění?
Je to neskutečný pokrytec, že?
Je to úsmevné keď to napíše niekto, kto tu je každý deň len preto, aby vyvolával hádky.
Ale aspon nerozporuje, že čítovali a Vettel vlastně nedal ten titul u nich ani s cinklým motorem.
edit: sorry, to byla reakce na ježka a jeho pokrytectví…ano to je, největší.
Ale má tu solidní konkurenci na pokrytectví
Jj teba a spina
Dobre si ho pomenoval, je to špina.