LIVE: Veľká cena Veľkej Británie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nová doba, 25-18 je podle datovýho analytika z Temu 14b. Ještě, že jsi v životě datového analytika nedělal, děláš sintu jen ostudu.

1 Like

Hooooonziiiii Hoooonziiii Hooooonziii tupaaaa vopiceeeee. :monkey_face:

Klid, data analytik, to sice možná myslel takhle, ale napsal to zase jak neandrtálec. Stejně jako s tím jeho domácím zavodem alias fandění doma.

1 Like

Mohol si ho ty takto utopiť? :joy:

Ty to aspoň chápeš a to tvoje chabé kopnutie do mňa ja čisté zúfalstvo, lebo nemáš z toho ako inak Honziho vysekať. Napísané to bolo viackrát úplne zrozumiteľne:

• Piastri stratil na Norrisa 14 bodov

Toto je nezrozumiteľné len pre šimpanza Honziho.

když to napíšeš takhle, tak nejde než souhlasit s Honzou. Prostě se nauč vyjadřovat, to je celý.

1 Like

Dik Arafinwe :wink:
Naozaj potesi, ak na fore, kde neraz dochadza aj k primitivnym utokom za legitimne a slusne podane nazory, si niekto spomenie na (nasu) dlhsiu a skutocne vecnu a slusnu diskusiu z minuleho roka a uzna nieco dodatocne druhej strane :+1:
Nemusime mat na vsetko vzdy rovnaky nazor, ale radost diskutovat, ked je to vecne, bez fanatizmu a urazok, vzdy si rad precitam tvoje postrehy :slight_smile:

2 Likes

Každý kto vie narátať od -7 do +7 to pochopí ako je to myslené. Predpokladal som, že na tomto fóre to každý dokáže chápať.

Bohužiaľ opäť som Honziho precenil.

Potom som špeciálne pre neho viackrát exaktne napísal toto:

Nepomohlo.

A nepomohol si mu ani ty, keďže ty to evidentne chápeš.

Už si ako RB. Naschvál svoju dvojku ešte viac zhadzuješ, aby si vyznel lepšie. :joy:

Jedinec, co závidí šimpanzovi se těžko naučí líp komunikovat :smile:

1 Like

Sorry, co jsem tady postnul je tvuj puvodní příspěvek. Třeba arafinwe napsal, že tím “ztratil” vlastně 14b na Norrise, ten to měl dobře…ty? Jako vždycky.
V šampionatu ztratil Piastri 7 bodů.

1 Like

2 Likes

Oni se nezlepšují díky tomuhle šášovi, ale naopak navzdory :stuck_out_tongue:

Ty máš úpal i v deštivé ráno?:stuck_out_tongue:

1 Like

Binotto je pro bývalé Vettelisty zapovězen. :neutral_face:

1 Like

Jak to víš? :eyes:

2 Likes

Úplně nevím, proč to specificky točit na Vettelisty. Podle mě to platí pro všechny Ferraristy :grinning:

1 Like

Což ty nejseš, Dejve… Šach mat po ránu. :sweat_smile:

2 Likes

Protože ty nejsi Ferrarista, proto napsal o Vettelovistovi

1 Like

Bhahaa, tak jsme se zasmáli…po ránu :slightly_smiling_face:

1 Like

Nepochopis to pretoze nezaspavas a nevstavas s neutichajucou nenavistou voci Vettelovi a Verstappenovi ako spin (este aj ku mne chova nenavist co viem, to potom inak nejde premyslat)

3 Likes

No podle mě na tvé zmatenosti není nic vtipného :thinking:

2 Likes