Nová doba, 25-18 je podle datovýho analytika z Temu 14b. Ještě, že jsi v životě datového analytika nedělal, děláš sintu jen ostudu.
Hooooonziiiii Hoooonziiii Hooooonziii tupaaaa vopiceeeee.
Klid, data analytik, to sice možná myslel takhle, ale napsal to zase jak neandrtálec. Stejně jako s tím jeho domácím zavodem alias fandění doma.
Mohol si ho ty takto utopiť?
Ty to aspoň chápeš a to tvoje chabé kopnutie do mňa ja čisté zúfalstvo, lebo nemáš z toho ako inak Honziho vysekať. Napísané to bolo viackrát úplne zrozumiteľne:
- Piastri stratil na Norrisa 14 bodov
Toto je nezrozumiteľné len pre šimpanza Honziho.
když to napíšeš takhle, tak nejde než souhlasit s Honzou. Prostě se nauč vyjadřovat, to je celý.
Dik Arafinwe
Naozaj potesi, ak na fore, kde neraz dochadza aj k primitivnym utokom za legitimne a slusne podane nazory, si niekto spomenie na (nasu) dlhsiu a skutocne vecnu a slusnu diskusiu z minuleho roka a uzna nieco dodatocne druhej strane
Nemusime mat na vsetko vzdy rovnaky nazor, ale radost diskutovat, ked je to vecne, bez fanatizmu a urazok, vzdy si rad precitam tvoje postrehy
Každý kto vie narátať od -7 do +7 to pochopí ako je to myslené. Predpokladal som, že na tomto fóre to každý dokáže chápať.
Bohužiaľ opäť som Honziho precenil.
Potom som špeciálne pre neho viackrát exaktne napísal toto:
Nepomohlo.
A nepomohol si mu ani ty, keďže ty to evidentne chápeš.
Už si ako RB. Naschvál svoju dvojku ešte viac zhadzuješ, aby si vyznel lepšie.
Jedinec, co závidí šimpanzovi se těžko naučí líp komunikovat
Sorry, co jsem tady postnul je tvuj puvodní příspěvek. Třeba arafinwe napsal, že tím “ztratil” vlastně 14b na Norrise, ten to měl dobře…ty? Jako vždycky.
V šampionatu ztratil Piastri 7 bodů.
Oni se nezlepšují díky tomuhle šášovi, ale naopak navzdory
Ty máš úpal i v deštivé ráno?
Binotto je pro bývalé Vettelisty zapovězen.
Jak to víš?
Úplně nevím, proč to specificky točit na Vettelisty. Podle mě to platí pro všechny Ferraristy
Což ty nejseš, Dejve… Šach mat po ránu.
Protože ty nejsi Ferrarista, proto napsal o Vettelovistovi
Bhahaa, tak jsme se zasmáli…po ránu
Nepochopis to pretoze nezaspavas a nevstavas s neutichajucou nenavistou voci Vettelovi a Verstappenovi ako spin (este aj ku mne chova nenavist co viem, to potom inak nejde premyslat)
No podle mě na tvé zmatenosti není nic vtipného