LIVE: Veľká cena Veľkej Británie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

no a maxo zas vypadat, ze on tu klauzulu aktivovat chce, ale nemoze to byt priliz okate a tak chyby robi len vtedy ked sa to da akoze ospravedlnit podmienkami na trati :slight_smile:
lebo spravit 2 velke chyby v jednom kole, to na udajneho krala dazda a udajneho najlepsieho jazdca v historii nieje moc dobra vizitka :slight_smile:

1 Like

norris pokuta za zahresenie!!

1 Like

Totálne stratený. Už ten call na začiatku mu malo Ferrari zatrhnúť ako MERC neskôr georgovi. Proste to nedávalo logiku a ptm, keď sa vrátil aspoň do top6 to poslal do štrku. Víkend radšej na zabudnutie. Ale ako Lauda hovoril, z prehry sa viac naučíš.

2 Likes

Hulkenberg gratulácia

Nebuď toxickej, užívej si toho, že Lando vyhrál. Ty tvoje kopance tady jsou zbytečný.

3 Likes

Prečo L4 fans sú väčšinou toxický na ostatných?

Mozno. Ja celkom nerozumiem, za co presne to bolo, musim si pozriet odovodnenie. Neviem, ci sa to prudke brzdenie vyhodnotilo ako nebezpecny manever, alebo nedodrzal vzdialenost desiatich dlzok za SC. Ale bez ohladu na to je z Piastriho strany mimoriadne hlupe si to za SC nepostrazit v tak skvelej pozicii. Keby mal za sebou Norrisa a skusa nejake psychlogicke hry, tak by som ta aspon trochu chapal. Ale preco v situacii, kde ma za sebou trapiaceho Verstappena a jeho super v boji o titul je az za nim treti skusa brake checky, tomu nerzumiem ani trochu. Uplna hlupost. Cele preteky isiel skvelo, Norrisa si v podstate mazal na chleba. Vitazstvom na jeho domacej VC, pred ktorou Norris este dokonca “sikovne” avizoval, ze vitazstvo tam by vymenil za vsetky ostatne, mohol v boji o titul ustedrit pekny psychologicky uder a takto to zahodi.

4 Likes

Tak. Nico a Norris super, Piastri si to pokašľal sám, Hamilton a najmä Verstappen už nevedia na vode? Leclerc a Russell sklamanie.

1 Like

Nádherný závod. :wave: :clap: :+1:
Velká gratulace čtyřem jezdcům.
Především popřeji Hůlkovi k životnímu úspěchu dosáhnout na bednu.:muscle:
Samozřejmě taky Lando si ocenění za vítězství v těžkém závodě zaslouží.
Dalším oceněným v mých očích je samozřejmě Gasly, který s nejpomalejším vozem v poli dnes kouzlil a svedl s s úctou nejeden souboj s jezdci na TOP vozech.
Taky Strollovi musím vystříhnout pochvalu, že dobrou strategii pocházející ze začátku závodu dotáhl až na sedmé místo.

4 Likes

Mě se neptej, když jsem to tu napsal před týdnem, tak se tu rozjel shitstorm :smiley:

1 Like

Uzivam si jedno aj druhe. Salty Piastriho hlavne za to ako koluje mytus aky je ice cold a neviem co, pritom uz viackrat ukazal ze nie je. Zatial co hejteri Norrisa stale opakuju ako to bottli. Snad sa po dnesku tiety hoaxy zacnu rozpadat. Takze ano, uzivam si oboje.

2 Likes

spolu s Maxom dnes jednoznačne najhoršie výkony za hodne ale naozaj hodne dlhú dobu

2 Likes

SC končil a zhasl, Piastri byl lídr a díktoval tempo.
Diktuje tempo a může jet 10km/h až do cílové čáry, takže jsem taky zvědavej na odůvodnění.

4 Likes

Jo jako to brzdění bylo nesmyslné asi, stalo se. Vyjedeš si 15 sekund a nakonec v šampionatu ztratíš. Přál jsem mu to, ale nedá se nic dělat, bude to drama asi do posledního zavodu.

6 Likes

No tak mýtus se zbořil u tebe už po týdnu a to, že Piastri není rychlejší, než Norris.

Ale jinak fajn, že tu otevřeně přiznáváš, jak jsi toxic a užíváš si kopání do jezdců.

2 Likes

Čo už no :man_shrugging: Oscar si to sám pokazil a “simple” Lando mal aj tak ku koncu lepšie tempo, čiže bohvie, ako by to dopadlo bez toho oscarovho kiksu.
Hlavné je, že Ham nedohnal Nica a on má konečne svoje prvé pódium!!! :slight_smile:

4 Likes

nechápem čo robili chcel som vidieť Silver 2019 a dostal som Sakhir 2020

oscar už jazdil od posledného pitu nasratý a s rudou hlavou. To nejde vtedy ísť dobre.

Lando měl i smůlu v prvních boxech, kdy se dostal zpátky za Maxe pomalým pitstopem.

Jako však jak zabrzdil Russell pod VSC, tam se dalo diskutovat, tohle mi nepřišlo nějak na pentli, a ještě 10s a ne 5.

3 Likes