LIVE: Veľká cena Veľkej Británie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

No konečne ten nešťastník vybojoval pódium. Bolo načase.

Parádní závod. Gratulace Landovi, gratulace Nicovi. Galsy taky velmi dobrý závod. Stroll přišel k výsledku zase nahodil, ale snad mu to pomůže alespoň se nastartovat. Piastri jel výborný závod, holt pencle rozhodla

4 Likes

Je potřeba pogratulovat hlavně Hulkovi, čekal na to jen 239 závodů, to budou nezapomenutelný stupně vítězů. Jinak myslím si že Piastriho těmi 10 sekundami totálně zařízli. To bylo až moc tvrdé.

2 Likes

Nico bravo!!! Nemám ráda závody na vodě kvůli velké nevypočitatelnosti a štěstí/smůle, ale tohle mě odškodnilo! Paráda! Landovi to samozřejmě taky moc přeju, ale Hulk přesně takový závod potřeboval, aby se konečně dočkal! Senzace!

10 Likes

ten Hulk… až mi slzička ukápla, neskutočné

4 Likes

Nakonec i ten kritizovaný Lance si dneska zaslouží palec nahoru. Jiní chybovali (Piastri, Verstappen, Hamilton, Leclerc…), on ne. P7 je určitě velmi slušný výsledek.

Oscar si to dneska pohnojil sám.

Škoda, živí soupeře.

Ale ta radost u Stake zahřeje u srdce…

A hezky dneska i Pierre.

2 Likes

nedavno si o tom pisala, tak si to privolala

3 Likes

Já jsem pořád věřila, že jednou se to štěstí k němu musí taky obrátit čelem! Strašně mu to přeju.

5 Likes

Bravo Hulk :clap: Velmi jsem mu to přál.

Roztrpčený jsem z pentle pro Piastriho.

U Alonsa už jsem v body ani nevěřil po tom “fiasku”, no nakonec alespoň 2. Regulérní předjetí Russella, velké překvapení. Ale Russell možná prostě nechce aktivovat tu Maxobu klauzuli, že :smile: Stroll klikař, ale tak to je no, škoda že ke konci hodně odpadal.

5 Likes

Krasna radost Hulka s timom a domaceho Landa :slight_smile:

7 Likes

co sa vam paci na takychto pretekoch? ved je to minimalne z polovice o nahode

ja osobne taketo preteky vobec nema rad, lebo presny prichod a intenzita dazda je o nahode, to nikto nevie povedat presne kedy a aky pride. tak isto grip pri prezuti na sliky je tiez len o nahode, bud to tomu prvemu co to skusi vyjde a je za hrdinu, alebo nevyjde a je za luzra

1 Like

Ani to nebyla žádná velká dávačka, ani mu to extra nespadlo do klína.
Od 30 kola jsem myslel, že nemá šanci a Ferrari ho sežere.
Jel prostě naprosto fantasticky.

1 Like

Leclerc to dneska solídne drbal. Samozrejme aj na Lewisovi bolo vidieť, že SF-25 nesedí na daždi ako každé Ferrari, ale Leclerc najhorší výkon asi za celú kariéru.

2 Likes

jj uplne onicom cely zavod

To je pravda, ale nebýt šťastné strategie, tak se nikdy nedostal z posledního místa takhle dopředu. To chce prostě závod v dešti, jak je nesnáším…

Skvele Hulk jemu to nejde nepriať to mňa až tak nehnevá Maxova chyba na víťazstvo aj tak nemal.

1 Like

Nicoo fantazie, jinak neni moc co psat. Max chyba, ale to tam delali skoro vsichni. Risk tentokrat nevysel, ale zkusili to. Zase to auto ale zvladl paradne. Lando velmi dobre, Oscar nevim co delal pro restartu a doufam ze tyhle hratky FIA zatrhne. Nemyslim ze by tentokrat Max delal neco uplne spatne. Nevim co mela znamenat jeho vysilacka. Piera je skoda. Mel byt v A teamu RBR.

Gratulace Nikovi. Nicmene vitezem je jednoznacne Lando. Ti kdo ho odepisovali pocitali zajice prilis brzy.

2 Likes

Krasny pohlad na salty Piastriho :slight_smile:

Kdyby takovou strategii vysekli s Alonsem, nejspíš měl to podium on, ale to jsou kdyby…alonsovi vždy naordinují něco strašně konzervativního. No netrefili se ani načasováním do ničeho s ním, bohužel.

1 Like

Arogantný Piastri ktorý nevie uznať že pochybil