Vážně se ptáš ty, co si mě tu obvinil pár dní do zadu bez jakýchkoliv důkazů? Pak se div, že ty “spory” mezi část fand RBR a jinými uživateli jsou, když jim takhle víceméně nesmyslně pomáháš.
Tak oprava - tak McLaren se neměl možnost odvolat proti rozhodnutí komisařů!!!
Tak to už je naprosto směšné takové pravidla! Ostuda pro F1.
to mas pravdu, Tsunoda si penalizaciu nezasluzil a s Russellom to bolo na hrane.
Gasly to dostal za opustenie trate a ziskanie vyhody, nie za vytlacanie. To maju chybu v nazve dokumentu. Vo vnutri je to napisane spravne.
mimochodom, Sainz tiez nedostal penalizaciu za to co spravil Verstappenovi v prvom kole v tej istej zakrute. Verstappen rovnako vytlacil Norrisa aj v prvej zakrute, a rovnako bol prvy na apexe. Asi musime zobrat do uvahy, ze to bolo v prvom kole co sa menej tresta.
Norris je v tomto velmi naivny, mysliet si, ze mu tam Ver necha miesto.
Nemel moznost? Psalo se ze ma 24h na protest, duvod?
To by mě taky zajímalo, proč nebyla možnost se odvolat
Protože proti těmto rozhodnutím se nelze odvolat. Tak to maj v pravidlech. Konkrétně kde to je nevím, ale viděl jsem to.
Ja jsem sice slysel v rozhovoru po zavode, Mclaren si byl 100% jisty ferovosti souboje tim, ze byli oba mimo trat…
Počkej, nebyl to Austin 22, kdy tam někdo dostal pencli a tym se odvolal a komisaři ji zrušili?
To nevím, asi šlo o jiný druh penalizace. Proti těmto penalizacím se odvolat nedá.
Bylo to něco mezi Haasem a Alpinou, ale moc si nepematuji už co
Napísal som tiež, že pripúšťam aj možnosť, že Hunderdog nie je Tvoj účet, ale z môjho pohľadu to tak nevyzerá. Ak je pravdou, že Hunderdog nie je Tvoj nick, tak sa ospravedlňujem.
Zaujimave ze ta atrapa uz tu nic nelajkuje odkedy si ho “exposol”
Omluvu příjmám
Žádný Jesse Eisenberg to teda není.
Áno, RedBull, od Seba Aj keď, po tom, čo vyviedol Horner a ako sa k tomu postavil… je to ťažšie ako kedykoľvek pred tým. Takže Ferrari
Ale vieš, že to bolí… sme takí sebamrskači
Za mňa jednoznačne dobrý výber. Forza Ferrari!
FORZA FERRARI hosi a hosky