Alonso nikde a tvoja krasna frustracia je zase tu. Ty si zrely na biele plaste ty klaun.
A jako jedinej nedostane pencli. To se to pak jezdí.
Ne, jste tri kazdy se tremi ucty
Jak, neměl se nechat vytlačit? Když tam nechá “lokty”, tak může vyřadit Maxe i sebe, a to teď nesmí udělat. Doufám, že si na něj takhle počká buď ve chvíli, kdy už nebude mít co ztratit, nebo příští rok, až se pojede znovu. Teď to nejde .
jj jediný nedostal pencli.
Radšej by si sa mal začať na tie závody pozerať pred komentovaním.
Pozerám že máš prehľad. Nevieš koľko zaplatil redbull komisárom?
A nebude ti vadiť, že budem fandiť Ferrari, a Alonsa od začiatku jeho kariéry nemám vôbec v obľube?
3,5€ a Žilinskú tresku - rodinné balenie
Já taky nevím, co znamená, že se neměl nechat vytlačit.
Jen jsem to dneska četl, tak 15x.
Tak radsej sa nechat otukavat… Hm. Aj Lewisovi rupli nervy a poslal ho na Silverstone do bariery. Proste musis mat ten instinkt, nie pocitat bodiky a “co ked”.
Viem, že sa vy dvaja neznášate a osobné spory sú mi ukradnuté. Ale napriek tomu ma zaujíma, kto píše rovnako ako ja a kto je ten druhý účet.
Tak to potom jo . Už mi to nepálí, ani ironii nepoznám. Stárnu… .
Fakt je takovy, ze v 51. kole se dostali oba VER i NOR mimo trat, souboj probehl mimo trat, ale trest dostal NOR.
No a mimo trat se dostali tak, ze VER vytlacil NOR.
Sainz a jeho respekt k trofeji
Tam bol Verstappenovec, Ferrari fans, McLaren fans, Mercedes fan, ja Alonso fan. Mne je jedno, kto komu fandí. Čím viac ľudí bude, tým lepšia atmosféra. Nové známosti…
A kdyby to udělal a vypadli oba, tak zase bude chyba, že neuvažuje a měl počkat a předjet ho v závodě. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Spíš se na to přestanu po dnešku koukat uplně. Mám dost.
Pri takomto pristupe sa mu moze stat, ze ho buducu sezonu bude Oscar prehanat a nemusi to byt vobec dobre…
Charles se fakticky dotahuje na Landa Norrise v celkovém pořadí. I když 22 bodů je pořád ještě vcelku slušný náskok.