LIVE: Veľká cena USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Velka gratulacia ferrari, nemali konkurenciu. Good job. Charles ppci :pray:

2 Likes

Tak tu sa komisari nepredviedli.

Keby dostal +5s za tratove limity, tak ok. Ale toto asi nie (ak sa teda Max nezmestil na bielu ciaru, co sa mi zdalo ze sa nezmesitl).

5 Likes

Tak uprimne uplna fraška. Najskor Verstappen vytlaci Norrisa hned v prvom kole - neriesi sa, potom rovnako pourusi tratove limity pri suboji so Sainzom, a ked Norris spravi to iste ked Verstppen ho vytlacil tak dostane trest. Wtf

2 Likes

Pak se tu lidi diví, že se píše na Maxe a RBR, že se netrestá. 2x vytlačil Landa a výsledek? pencle pro Landa. Rip F1

5 Likes

Utekaj spinkat, rano vstavas do prace. Ty uz si nemal pozerat odkedy to aktivista zaparkoval v strku.

Pcokaj Lando ešte hrozí penalizácia za traťové limity

1 Like

image

2 Likes

Uz mozes ist spinkat.dobru noc

1 Like

Tohle je divadlo jak prase :smile:

1 Like

Ako to hovorí Eisele?
To čo bolo?

tak radšej sa nemal norris uhnúť, a verstapen by to donho napálil… pretože vidím že toto komisari celkom dosrali… verstapen ho tam vytlačil, norris predbiehal mimo trať… obaja mali dostať 5+… ale ako okej… klasicka FIA

Ty by si si zalúžil BAN 1515151515151515.

tym komisarom uz fakt je.be
oni zapocitali norrisovi do track limit to ked ho 2x maxo vytlacil a dali mu za to trest a maxo ako obvykle 2x vytlacenie 2x ziadny trest

fakt uz rozmyslam ci ma zmysel takuto frasku pozerat

2 Likes

Darmo, už dávno povedala FIA, že ak si team nie je istý tak nech to radšej pustí a prepustí pozíciu.

Keby to pustili, podľa mňa by Lando Maxa predbehol…

Anyway, aby ešte Lando nepadol za Oscara…

1 Like

Gratulace Charlesovi a Ferrari, pozdravuji @Nordotor. Pěti sekundami pro LN jsem překvapen, ale je to za ten souboj nebo track limits (vysílačky Red Bullu a McLarenu si trochu odporovaly - RB: Lando je už za hranou track limits, McLaren: 3x, takže pozor)?

2 Likes

Tak Lando dostal track limits.
Jeho chyba.

2 Likes

Koukám, že se FIA rozhodla darovat i bez Masiho :slight_smile:

1 Like

To je neuvěřitelný, prostě neuvěřitelný…to se mi snad jen zdá.

2 Likes

a 2x ho mimo trat poslal maxo

No teraz ma ale pravdu. Trest pre Russella aj Norrisa je uplny vtip ak Verstappen nedostal trest ked to iste spravil 2x

1 Like