LIVE: Veľká cena Talianska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vidím, že jsem o hodně přišla, na závod se podívám zítra. K debatě o výměně pozic snad jenom jedno, tohle všechno je trest za nesmysl s “týmovým sportem”, kterýžto pojem se podařilo lety dostat do veřejného prostoru. Přestat s tím a týmovou režii zakázat. To by ale už přes týmy nepřešlo, protože jim to takhle vyhovuje. Taky by se to znovu všichni snažili obcházet, ale to už by byla věc komisařů. Tady aspoň vidíme, jak to vypadá, když to nějaký tým skutečně praktikuje :slight_smile: .

4 Likes

Za tohle dostal Ocon penaltu. :slight_smile:

1 Like

V pořádku, měl nechat místo na monopost, Leclerc za to nedostal nic v boji s Hamem 2019

Tohle bylo taky za 5 no. :slight_smile: :smiley:
Teda 2x5. :slight_smile:

Tohle nebylo za 5 ani 10s, tohle je stop and go. Za Staňka měla přijít černá vlajka a ban na další závod

Ale týmová režie se nepraktikuje posledních 5 sezon, však se stačí podívat na období Schumiho ve Ferrari. TR byla i v 80, 70 a 60 letech. To, že je F1 týmový sport není přece něco, co se dostalo veřejně ven v poslední době, to se ví od samotného počátku F1. A zákaz TR byl taky k ničemu, když to týmy stejně dělali. Problém je úplně někde jinde a to v tom, jak týmy k tomu přistupují. Red Bull to vyhnal na jeden extrém, Ferrari na další a teď se k tomu přidal McLaren. Problém určitě není to, že lidi ví, že F1 je týmový sport a proto jezdci jezdí pro tým a ne pro sebe.

2 Likes

Hlavně s pojmem “týmový sport” nikdo přijít nemusel, protože týmový sport je to od své podstaty, vůbec nechapu tuhle souvislost, lol.

3 Likes

Tak to nechápu. Však je tam pohár konstruktérů a jezdců, jezdci jezdí za tým. Opravdu mi přijde divné tohle vysvětlovat. A jak jsem psal, TR byla od počátku F1 a od počátku F1 všichni věděli, že je F1 týmový sport. Nevím, co to má společnýho s extrémem, který předvádí McL.

2 Likes

Co to jako je?! Kde je Ferda a jeho “brouček”? :thinking:

1 Like

Ferda jí pizzu. :slight_smile:

Tohle bylo vlastně 2x 5 míst, takže 2x 10s. :slight_smile:
My bad.

1 Like

Taky jsem dneska měl…

1 Like

Mal by si si brat priklad a ozyvat sa len ked vyhra Alonso. :joy: :joy: :joy:

1 Like

Byla čistě BIO, tak jsem vysílením usnul. :grin: