LIVE: Veľká cena Talianska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

3 Likes

Cez preteky tu po vás neostal ani smrad, keď rodák z Ovieda opäť uštval techniku.

Po pretekoch klasický modus operandi, keď Max vyhrá. Užívajte, už tu nikoho aj tak nezaujímate a nikto vás neberie vážne. :clown_face:

1 Like

To je jasný že na tebe nemáme, tobě tady každý hltá každé slovo :smile: Zase Stroll před Alonsem, víme :slightly_smiling_face: :+1:

1 Like

Nová doba, jezdec může za selhání zavěšení :smile:

1 Like

Nevešaj hlavu Michale, pretekov je ešte dosť a dva body nie sú veľa. Veríme, fandíme, zvyšujeme tlak, lebo po prehre s Oconom by toto bol posledný klinec do rakvy. :green_heart:

Data analytik, co dava screenshot z wikipedie :skull:

1 Like

Já jsem s tím v pohodě, mě se výkon Alonsa líbil, proti Strollovi určitě, masturbuj si nad tím jak to dopadlo sám :smile: :+1:

1 Like

Verstappen s nejrychlejším monopostem vyhrál a on řeší Alonsa😄

1 Like

Z jeho reakcií neviem či má väčšiu radosť z Verstappenovej výhry alebo z toho, že Alonsovi prasklo zavesenie. Vyzerá to, že druhá možnosť je správne. Tieto fake fanúšikovia z DtS sa už nevedia ani radovať z výhry, ktorá bola zo strany Redbullakov parádna. :+1:

2 Likes

Teď jsem si přečetl výsledky a potřebuju vědět, jaká je momentálně teorie o Redbullu .

• přemluvili Neweyho a on jim o
    víkendech potají pomohl s vývojem auta

• aktivovali zase nějakou podvodnou
    nelegální vychytávku

• Redbull už se dávno rozpadl a tohle jsou
    jen posmrtné křeče

6 Likes

Stačí se radovat Jirko, že jim to parádně jelo po delší době :wink:

1 Like

2 Likes

Nerozpadli sa náhodou? Či aj po rozprade dokážu mať naj monopost? :thinking:

1 Like

obrazek
nevím, proč fans RBR furt píšou o rozpadu týmu. Každej, kdo má IQ vyšší, než 90, tak ví, že rozpad týmu nikdy na stole nebyl, na stole byly odchody, které i nastaly.
Každopdáně s Jirkou byste mohli začít sledovat F1, protože máte solidní nedostatky znalostí. RBR je velmi silný v rychlých zatáčkách i na konfiguraci s nízským přítlakem (viz PP na Silverstone, sprint win ve SPA), to je trend celou dobu těchto pravidel od 2022. Kdokoliv sleduje F1 déle, než týden, tak věděl, že Red Bull bude na Monze v pozici boji o vítězství.

Najrýchlejšie auto a zaostáva od Piastriho 100 bodov

Fuha tak to bol pretek hejterkovia co :sunglasses: a zase čau :joy:

4 Likes

Vypadá to jako druhá s.e.r.ie 2022. :upside_down_face:
2026 by měla být druha s.e.r.ie 2023. :muscle:

2 Likes

Fantasticke. Samozrejmě Max tomu urcite dost pridal, ale i tak bezesporu vynikajici prace RBR.

Pokud bude RBR takto pokracovat, mozna me rozhodnuti Maxe zustat nebude tak mrzet.

Z jeho strany opet tvrde a ciste zavodeni. Vraceni pozice zda se bylo navic (opet), ale to uz je proste dnesni F1, tak nejak chaos.

McLaren, Lando dens tvrde zavodil, trosku Maxe vytlacil, ale to k tomu patri, na Maxe nemel, ale byl rychlejsi nez Oscar.

Oscar. Prekvaoive hodne prace s Charlesem. Charles opet stejne tvrde jako Max, ale ciste. Oscar tak nejak vice a vice Landovati. Uvidime. Titul maji v kapse takze urcite dobre.

Charles opet vynikajici. Zbytek do desitky solidni vykon.

Yuki nemuze tuto sezonu v RBR prezit. Bohuzel.

McLaren. To co zavadi v F1 za moresy je neskutecne. To je ostuda. Vracet pozici za zastavku v boxech? Tohle chceme? Vzdyt bojuji o titul. Co to ten team dela? No nic, jejich hloupost.

Jak jsem psal po minulem zavode, Max tuto sezonu ukazuje kdo ve skutecnosti vladne F1.

3 Likes

Ty se tady fakt ozveš jen když Verstappen vyhraje. Funny. :grinning:

3 Likes

Fanoušek úspěchu, ne Maxe, nejde čekat nic jinýho

2 Likes