Ferrari bohužel ten tyre management nevyřešilo, ale zase zaspali se strategii, potom co Sainz udělal chybu, měli nechat jít Charlesa dopředu, aby zkusil se držet
Slovo “cavyk” se píše s “Y”, back to school, dítě.
Tak všichni víme, co by se mělo, ale k nějaké té strkanici občas dojde - například dnes McLareny! Pokud se nic nestane, tak to k závodům taky patří, jsou v tom emoce. Až si začnou před zatáčkou dávat přednost, tak se přestanu koukat i já…
jsem napsal, jestli se chytíš. Hlavně, že nechceš diskutovat dítě
Tim by se uplne odrovnali a ztratili podium, tak aspon SAI…
Spíš tam měl George, když si to střihl zkratkou, přepustit pozici. Zrovna vůči Alpine by ji snadno získal zpátky.
temneny_syr
To je fakt případ. Co se vlastně snaží dokázat, kromě toho, ze Vettel je nemehlo, Red Bull podvádí, Fiala je bůh a Země je placka na hřbetě želvy? Napadá tě něco?
@temneny_syr a k tomuhle ses nevyjádřil, když tu tenhle případ lhal a kopal co?
LEC v prvom stinte keď Carlos zdržiaval Maxa s tou maximálnou a DRS sa nezmohol ani na jeden náznak pokusu o predbehnutie, dosť slabé
pane bože Kral s Eiselem sa absolutne nedá počuvať čo tam za nezmysli trepú
Ty určitě. Nauč se česky. Výmluva jak malé děcko. A přestaň vyvolávat rozbroje. Díváme se na závod.
Na druhou stranu, zatím mu to může být jedno. Za ním 15 s nikdo není. Což se samozřejmě může ještě do konce změnit, uvidíme.
Jaká výmluva, ty se na to chytíš vždy. Ty vlastně se ani nic jiného nemáš. Týden čekám na doložení těch tvých lží, co jsem údajně tvrdil jedinej, kdo tu něco vyvolává jsi ty, znovu
U Meku to byl pouze drobný kontakt bez úhony. Nikdo nebyl poškozený, takže OK.
Russell si ale trať zkrátil hodně výrazně a ještě získal výhodu. V tomto případě měli komedianti z FIA napařit dva tresty. Jeden na nedovolené předjetí a druhý za nedovolené traťové limity.
To je pravda, ale pokud by vyjel SC…
Albon za chvili pujde z kola ven, spunt…
Albon bojuje jak lev….kto ešte spochybňuje tohto chalana ?
koukám, že ten Williams taky žere pneu
A odkedy sa toto kombinuje tieto 2 tresty ?
Prianie otcom myšlienky ?
Bude mít Red Bull double?
To už se někdy stalo, že by udělili za něco podobného dva tresty? Možná na tom opravdu George vydělá, úplná spravedlnost neexistuje asi nikde.