Bavil jsem se s jedním hošanem, který v Americe závodil na motorkách. Byl to Mefisto, který byl přítomen u založení Sportsu a později se podílel na Motorelaxu. Říkal, že ve vývrtce bývá hodně písku, a že v téhle pasáži jezdí na ostří nože pouze pár jezdců. A ti musí být pouze buď na světové úrovni, nebo po inplantaci části mozku.
Keby som sa ja chcel hadat, tak to kazdy velmi jasne spozna, som v tom dost dobry.
Vidíš, tohle jsme si ani neuvědomili.
Už ta Maxova nej ani nezvládáme počítat.
Díky za poukaz na zajímavý, byť neformální fakt.
já se hádat nechci, já tu totiž teď ani předtím jsem netvrdil, že někdo něco psal z místních diskutujících, co byla očividná lež. Proto mi přijde vtipné, že na trap se chytí a reaguje, ale jinak ne
jinak očekávám, že Max natáhne tu 10 letos až do konce
I po druhém už budou mít příznaky vestibulárního syndromu.
Inak Ferrari vážne stratilo P2, kvôli váhaniu s prepusteným Charlesa…
Vidíte ten Cliff? To bolo presne v tú dobu, kedy Pérez bol rýchlejší. Nebyť toho skončí P4…
Poslal bych je chlastat s Kimim.
Chceš je zabít?
Nechces toho nechat, neni zadna ostuda ze LEC prohral, priste treba vyhraje…
Co sa tyka vykonnosti nie je o com, tam nie je nikto, kto by vedel Verstappenovi zneprijemnit zivot. Nanajvys tak v Brazilii, co je velmi specificky okruh, sa niekto na nieco mozno zmoze. Alebo v Singapure. Inde bude konkurencia garantovane bez naroku.
Ale ani Verstappen nie je imunny voci smole. Technicky problem alebo premotivovany Sainz na starte, ktory ho so sebou zoberie (aj ked som teraz zly, lebo tento vikend isiel Sainz dobre, ale nejaky priklad uviest musim), sa nemusi vyhnut ani Verstappenovi. A kazdym vikendom sa zvysuje pravdepodobnost, ze sa nieco take stane. Ostatne aj dnes uz mal na konci pretekov Verstappen nejaky problem.
Ale to, ze sa to bude lamat na takychto faktoroch a nie Verstappenovom vykone tiez o mnohom vypoveda. Aj ked neviem, mozno po prekonani rekordu strati Verstappen trochu motivaciu.
Ja to ocakavam tiez, Verstappen a Red Bull slapu ako svajciarske hodinky a najma to vyzera, ze konkurencia sa nevie dat dokopy ani len na nejaky zaverecny “kick.” Minuly rok sa Mercedes ku koncu roka celkom pozviechal, ale teraz vyzeraju, ze uplne tapu. Ferrari je ako tak dobre iba na rychlych tratiach a ked to s tym svojim konceptom uz zabalili, tak ziadne zlepsenia ani necakam. Aston sa tiez konstantne prepadava a zachranuje ich iba skvely Alonso. A Mclaren, uz aj keby sa dostali do formy ako v Silverstone, tak to na Red Bull ani zdaleka nestaci. No a Perez, neviem, mozno v Singapure motyka vystreli, ale Verstappen ma take sebavedomie a taku formu, ze by sa to rovnalo zazraku. Ale ved nestazujem si, keby som niekomu to vitazstvo prial, tak je to Alonso, ten bol tomu najblizsie. Osobne sa mi paci, ako na Wikipedii v tych tabulkach su vsetky Verstappenove policka zlate, bola by skoda, keby sa ta kontinuita narusila.
Nie mne je teraz jedno toto, už prestal. Carlos mohol byť aj P2 ale stratili double podium.
Možná by si Ferrari pomohlo, ale závodění by utržilo těžký úraz.
Pouze můj vlastní názor.
Myslim si, ze mali Sainza povolat do boxov, ale timova rezia v prospech Leclerca by mi neprisla spravodliva.
Sainz bol cely vikend lepsi a doplatil na to, ze si znicil pneumatiky obranou pred Verstappenom. Leclerc sa tam mohol vzadu vozit s DRS.
Timovou reziou by viac stratili, nez ziskali. Aj keby bol Leclerc P2, akurat by tym nastvali Sainza, vytvorili zbytocne napatie a postarali by sa o to, ze by Sainz nemusel spolupracovat v buducnosti, kde to bude potrebne viac. Robit timovu reziu kvoli druhemu miestu, v situacii, kde nebojuju o titul…naco? Tie tri extra body su v tomto kontexte nepodstatne.
Taky si myslím.
Navíc souboj mezi CS a ChL prezentoval Ferrari mediálně - a v dobrém světle.
Inak vzhladom na to, ze Mercedes dnes bral len 5. a 6. miesto Verstappen dnes opat zveladil svoj naskok na cele pohara konstrukterov. V sucasnosti uz cini takmer 100 bodov (364 ku 273).
Vasseur přiznal, že si oba jezdce vezme na kobereček, ale až zítra.
Dnes se prý musí slavit.
Bola by velka skoda o ten suboj fanusikov okradnut, najma ked o prve miesto sa moc nebojovalo. Ked uz jazdci Ferrari nedokazali svojim tifosi doniest vyhru, tak im aspon dali perfektnu sou.
Plus si Ferrari moze kopnut do Red Bullu, ze oni svojim jazdcom dovolia bojovat.
Lebo su to socialne siete. Dovod ich existencie je, aby tam niekto ako Leclerc dostaval bezdovodne ,sodu".