Pit 31s.. Russell je 35s teď.
No jo, ale za to se nic nedává… I Max ale jede dobře a Charles taky. Řekněme, že dnes Mercedes nepředvádí bůhvíco.
Russell je 33,7s.
uprimne tento “Moral alert” co sa ti spustil nechapem.
Po prve, pisal som zeda98, ktory svedok Hamiltonov jednoznacne je.
Po druhe, pisal som to v suvislosti s tym, v akej pozicii bol na Monze a tu Hamilton, nebolo to tak uplne k tomuto incidentu, co sa tu odohral. Islo skor o porovnanie s inym incidentom, kde Hamiltona vytlacili a boli nareky.
A po tretie, aj keby mal GP rovnaky nazor ako “svedkovia Hamiltonovi”, preco by ho to automaticky malo k nim radit? Bezne to tak v zivote u teba funguje? Skatulkujes ludi na zaklade jednoho nazoru na jednu situaciu? Just asking
Ferrari bude čekat a spadne za Russella. ![]()
Ferrari ten gap strazi. Tam sa nema Russell ako dostat.
Pit je 31s ne? Nebo se pletu možná.
Rus byl 32,2.
Myslím, že Leclercovi s jeho ambicemi může být jedno, jestli skončí P4 nebo 5.
Madring sa teda pokojne moze pratat z kalendara. Pridana hodnota 0.00.
Podle mě by ses měl naučit dívat na závody, protože si napsal, že Piastri dneska pohořel, když mu dali zase cally takový, že ho posunuli ze 7 místa na 10 do provozu.
A co? Zrovna keby bol siedmy, tak by to bol otrasny vysledok. S vitaznym autom…
OK, tak to co si napisal bolo v poriadku ked myslis… Len potom rovnako komentuj ked niekto iny bude pisat o svedkoch. O nic ine mi neslo, vy casto komentujete ked niekto ma nieco na Maxa, ale ked ty a dalsi mate na Lewisa, Kimiho atd, to uz je asi v poriadku, tam pravo je… A ked ja reagujem, uz z toho robis vacsiu vec a “moral alert”, pritom ti to nepisem len ja… mam ta oznacit za svedka? Ja to nerobim… Uzime si radsej zaujimavy zaver VC, nic sa nedeje ![]()
Vylepšil bych ho nějakými ornamenty v Gaudího stylu a za sto let to bude architektonická památka.
McLaren dnes sebral Norrisovi vítězství.
Amatérské rozhodnutí.
ano kaslat na to, mne sa nechce hadat
keby zavod nebol taka nuda, asi by som sa na to vykaslal uz davnejsie. Presne takuto trat bolo v kalendari treba…
Otřesné jsou tvoje argumenty. Jak a co? kdyby teď pitnuli Verstappena, tak bys napsal, že dneska pohořel, protože s autem co má nejvykonnější spalovák by dojel 5?
V pripade Monaka sa minimalne da ohanat tradiciou, ale preco niekto na novo postavi trat, kde sa neda predbiehat, je mi zahadou.
To je jednoduchý, můžeš mi s kalendáře (ne s náhrady za tratě co nastanou) vyjmenovat tratě, kde se dobře předjíždí.
kde je tých plno cervenych a žltých vlajek a VSC a buračiek ? a 6 pitstopov a šialenstvom na trati ? promuju to tu od pondelka a nakoniec su formule ktore na 50 kolovych gumach davaju podobne časy ako tí na novych
a je tu tak 1 a pol predbiehacieho manevru ![]()
Uz si len trapny. Piastri dostane vcera v kvalifikacii nakladacku, skonci P7, ked jeho kolega ziska pole position, v preteku este padne za Alpine a ked si dovolim tak ocividne slaby vykon skritizovat, tak tu pises nieco o „nabihani na vidle.” Piastri mal dnes bojovat o vitazstvo a nie kruzit za papierovo slabsimi autami. Na VSC doplatil aj Norris a je na podiu. Tak neobhajuj neobhajitelne.