LIVE: Veľká cena Španielska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Tu sa tiez zhodneme :sweat_smile:

A posledna poznamka k debate predtym: kebyze pises len k zeda, tak neriesim, ale hned vo viacerych prispevkoch si pisal mnozne cislo, ako “ste smiesny”, “svedkovia”, preto je zvlastne mna sa pytat na skatulkovanie, ked nie ja som to robil :slight_smile:

Inak je to prkotina, mne je luto Landa, dnes mal jednoznacne zasluzene vyhrat…

Vepředu už se asi drží pozice, což je rozumné. Ok, beru. Teď to byly trochu nervy, ale žádné překvapení.

No jasně, že jsi. Když Norris dostal nakládačku v Q na monze, tak si držel hubu.

1 lajk

Norris ma tento rok Piastriho totalne v hrsti. Monza sem, Monza tam. O co sa pokusas?

4 lajkov

Ole. Grande Kimi. :trophy: :trophy: :trophy:

a za tu Alpine padl skrze výkon nebo zastávku v boxech? ptám se pro ty, co mají víc mozkových buněk než ty máš prstů na ruce.

1 lajk

A preco je to podstatne? Co to meni na tom, ze Piastriho vykon bol dnes otrasny?

Kimi neudělal žádnou chybu, takže proč ne. Bez nešťastného VSC by asi nevyhrál, ale to je součást závodů. Nedá se mu nic výrazného vytknout.

3 lajkov

No ja som teda zaspal a az teraz ma v predposlednom kole zobudil Eisele, ked zvreskol, ze Norris utoci na Verstappena.

Takze asi tolko k dnesnym pretekom.

4 lajkov

To já nevím o co se pokoušíš, když cíleně vytrháváš věci z kontextu. Když tu někdo napíše, že Verstappen nevyhrává s nejlepším spalovákem, tak ti teče pěna z huby.

1 lajk

Lo, ty napíšeš, že se propadne za Alpiny (bylo to skrz jeho strategii) a pak napíeše, že co an tom záleží? Tak proč to vůbec píšeš? Jsi trochu při smyslech?

1 lajk

Oveľa radšej by som tam videl Landa

4 lajkov

A co sa neprepadol za Alpine? Uz si daj pohov, ved je to hrozne co predvadzas.

3 lajkov

Já píšu za to proč se za ně propadl. Tobě dává hodně zabrat ta srážka s realitou okolo Maxe co?

1 lajk

Treba len dufat ze takych napinavych VC bude stale viac a viac :joy:

Však Norris taky bídný výkon, z PP se propadl na 3 místo. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 lajk

Gratulacia Kimimu, ale dnes so stastim, najskor start a potom smola Landa…
Kazdopadne od Georga zase jasne lepsi a titul sa blizi… :slight_smile:

Za mna mal vyhrat na tejto zbytocnej a nudnej trati Lando, dnes podal najlepsi vykon, len mal smolu.
Nakoniec nebol ziadny chaos s kopou SC/RF, o to viac sme si mohli “vychutnat tuto zabavu”.

1 lajk

3 lajkov

Moj point bol, ze Piastri dnes pohorel. Na margo toho ti tu ulitl dekl. Ked nevies jeho otrasny vykon stravit, tak sa chod vyplakat do kuta a daj mne uz pokoj.

3 lajkov

Max dnes solidna P2. Som spokojny.

3 lajkov