Alonso poslední.
Tahle F1 jde opravdu do kopru
Alonso poslední.
Tahle F1 jde opravdu do kopru
…v tom případě tomu nerozumíš.
Ten okruh vypadá, jako kdyby ho projektoval Gaudí.
A proč měl před sebe pouštět Antonelliho, který tam strašil mimo trať 2x?
Kimi by si měl dát target, a jet tempo, a přestat nahánět Leclerca.
Když se nic nestane, tak vyhraje.
No to je překvapení. To absolutně nikdo krom tebe nečekal. ![]()
No u chudaka Norrisa sa pokazilo vsetko. Suhlasim absolutne s @Puffom, ist do boxov po konci VSC bol najvacsi mozny nezmysel. Norris mal skusit ten stint natiahnut, Leclerc by to stuploval a Lando mohol ist one stop, pripadne by mal v zavere aspon vyhodu cerstvych pneumatik.
trapne je opierat sa o komisarov a GPho.
Komisari si rozhoduju ako sa im chce, nepouzivaju ani kocku kvoli nahode, vymyslaju si ako sa im to zrovna hodi. Ked chcu potrestat, potrestaju, ked nechcu, najdu si vyhovorku.
Detto s GP. Uz minimalne raz Verstappenovi prikazal prepustit poziciu a nasledne komisari povedali, ze ho ani len neplanovali vysetrovat.
Ja ti tvoj nazor neberiem, ale ja mam svoj.
v akom zmysle? ze mu povedal aby vratil poziciu?
Tak bez VSC by šanci na výhru absolutně neměl.
McLaren tu je daleko lepší vůz.
Keby Lewis práskol do bariéry, by ma neštvalo tak, ako keď sa mu tá kára rozpadne pod rukami.
Neplač tu toľko ved doteraz mal Lui štastie
A veď to napraskal vcera do bariéry ![]()
Ak za takych 10 kol bude safety car, tak moze vyhrat Leclerc.
Ano, v takom.
Ja ti tvoj nazor na pripadne (ne)trestanie a situaciu neberiem, ale ze to prezentujes, ze nazor, ze Max mal poziciu vratit maju svedkovia atd., pritom to tak vidi kvantum neutralnych divakov, mnohi komentatori a hlavne aj samotny RB, to uplne vyvracia ![]()
No jo, zase doteď měl na techniku docela štěstí. To je život. Co my landovci bychom měli říkat
.
Nicméně Lando do toho pěkně šlape, na třetí místo by to ještě dát mohl.
Na to sa opýtaj jeho inžiniera, ktorý mu to poradil.
Ja hovorím o momente hneď po zákrute, to bol ešte za Antonellim. Inak Kimiho by som za to tiež minimálne vyšetroval, asi ho zachránilo, že tým nezískal žiadnu pozíciu, hoci za získanie výhody považujem aj udržanie si vlastnej pozície.
Cela rychlost Antonelliho vyplyva z porusovania tratovych limitov? Takmer kazdy jeden pretek je ten chlapec mimo trate alebo ma napomenutie za limity
Charles sa prepadne dozadu, asi až mimo pódium.
Lando, Max, a Kimi ho spacifikujú
Musí se dostat před George. Uvidíme, jak mu to půjde.
Tak se to teď vyřešilo samo.
Ako pisem vyssie. RBR cez GPho uz minimalne raz instruoval prepustit poziciu a to uplne zbytocne. To, ze mu to prikazali automaticky nezarucuje, ze to bolo nutne a spravne. A team sa na to pozera trosku inymi ocami. Dve pozicie na zaciatku zavodu su teoreticky mensie zlo, ako keby sa malo napriklad dojazdit za SC a Verstappenovi zostane 10s pentla aj keby bol vo vedeni (co by aktualne s najvacsou pravdepodobostou bol). Tak leti mimo bodov
Ako mozes teraz vidiet, tak ak sa do konca VC nic nestane, tak tato situacia rozhodla o vitazovi VC