Je to v háji, nedá to
Bude až štvrtý
Je to v háji, nedá to
Bude až štvrtý
McLaren to dal na Ferrari
Proč šel proboha do boxů?
Brutalna smola Landa ![]()
Tohle nevyšlo. Škoda, docela jsem mu tu výhru přál.
A ještě pit za 7 sekund.
Bol jednoznacne vytlaceny Hamiltonom.
Jasne, ked mal momentum a dostal sa na druhe miesto, tak ma prenho giganticky vyznam pustit dve pozicie a ziadat trest za vytlacanie pre Hamiltona aby mu spicka usla a ma po preteku. Hlavne pri tom, ako FIA aktualne pracuje, rozhodnutie by prislo niekde na konci preteku alebo po preteku. To by Verstappenovi fakt pomohlo
Pátý… Co se dá dělat, i to jsou závody.
Proč šel do boxů, když byl ending?
Měl tam zůstat.
![]()
![]()
![]()
Jediny rozdiel medzi Monzou a Madridom bol ten, ze Hamiton sa nachadzal v opacnej pozicii, podla toho vy svedkovia obhajujete
Tohle je strašně nefér pro Norrise, chudák.
Ale je to sakra smola.
Niekedy keď čítam tvoje názory mám pocit že si zdrogovaný.. Ako ho Hamilton vytlačil? ![]()
Tiez sa cudujem.
Ale aj s tym nacasovanim VSC mal obrovsku smolu, plus dalsie sekundy stratene pomalym pitom, cele zle, dovtedy siel uplne neohrozene…
Tak teraz McLaren s pitmi a strategiami tromfol Ferrari. Takto vyhodit vitaztvo sa len tak nevidi.
Sainz extremne premotovovany uz niekolko pretekov, Alonso ho slusne vystihol
Měl tempo, mohl zůstat déle. Leclerc by mu to špuntoval.
Velká chyba.
Na žlutých nebylo proč zůstávat, v dalších kolech by musel i tak stavět a asi by to bylo horší. Leclerc na tvrdých je v jiné situaci.
Maxov inzinier GL je tiez svedok Hamiltonov, ci uz pracuje pre McLaren a chce skodit Maxovi?
Tak toto je zase okruh. Katastrofa. Uz som to radsej stopol
A k tomu vsetkemu j.ebnuty Ind na muriku. Mal ostat von
Mal sa zaradiť hneď po zákrute, nie až keď predbehol ďalšieho jazdca! Toto sú výhovorky päťročného dieťaťa.
A keď komisári vyšetrovali Maxa, a nie Lewisa, a navyše Maxovi aj vlastný tím prikázal, aby radšej stratil dve miesta, tak táto snaha o obhajobu znie skutočne trápne.