LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

To su isté peniaze taká stávka

Už presne viem ako bude robiť zase ■■■■■■ z Russella

Pre svoje chyby

Presne tak. Charles do Maxe jednoznacne najel na rovince. Jeste se zasmal a rekl ze chtel sliptstream. Vyrazi Landa a Oscara vypovidali za vse.

No a George? Jednoznacne vytlacil Maxe, bez debaty.

Hardy boli podla mna v poriadku. Keby Verstappen nechyboval pri restarte, tak by podla mna mohol celkom lahko ubranit P3. Aj ked sa da zase povedat, ze k tej chybe prispel nizky grip na hardoch, ale ja si skor myslim, ze si to Verstappen mal postrazit.

3 Likes

Pěkně to vymysleli, Maxi děkujem :pray:

2 Likes

On je blázon vždy

Len keď dominuje alebo predbieha Norrisa tak to nevidno

nesuhlasim. tie gumy boli dostatocne nove, ak by ostal vonku. vsetci vedeli, ze hardy nefunguju, nema to ziadnu logiku, ako sorry. som zvedavy, ci by si takto obhajovala strategov mercedesu, ak by to spravili Georgovi.

1 Like

Prosím, je někde aspoň tak MINUTOVÝ záběr na Helmuta s Hornerem po závodě? :joy::joy:

3 Likes

Super, zase je rozmaznany fracek si chcel povedať ?

Jj, doufám aspoň v ty trestný body.
Idiot.

1 Like

Ještě, že je Max takovej kliďas co se mu narodila dcera a smířil se s tím, že nebojuje o titul

3 Likes

To je sice pravda, to o te praci. Ale Max musel zmenit na rovince smer, aby to nebylo vaznejsi. No a pak ho George vystrcil z drahy. Tak co uz?

Kdo by nebyl v jeho kůži, je to klikař.

Stratégovia Mercedesu posrali kade čo

Ale sú to stále ľudia

Nedáva to ale pilotovi dôvod a právo sa takto opustiť !

povedal by som, ze tento vikend neostalo iba pri rozbijani veci v garazi AM, ale podobne to bolo aj v garazi RB :smiley:

Horner s Helmutem dělají photoshop, jak je to chyba Leclerca a Russella

2 Likes

Aj ten SC bol dosť dlhý, aj jazdci okolo boli pustení neskôr + čakalo sa kým dobehnú pole . To by sa možno dalo ubrániť, prípadne by bo 3.

1 Like

Tož, nikdy nevieš :man_shrugging: podľa mňa, ak by mal tú istú zmes, ako oni, tak by to bolo lepšie vyrovnanie síl, predsa len je tam rozdiel v softoch a medium na tých 6 kôl.
Apropo, Max šiel soft-soft-medium-hard, že? bo Puff tu dačo píše o 10 kolových softkách, ja som to akurát dopozeral a mám v tom mierny guláš :smiley: .

1 Like

A hlavně chyba Hany. :joy:

Tak co měla Hannah dělat, když si Max vytřískal všechny softy :smiley:

3 Likes