a preco ho vobec volali do boxov? vsak mal relativne nove gumy… urcite by to zvladli. a bol by pri restarte P1
a nebol na P1 pred SC, takze ziadne dramaticke rozhodovanie ako Lewis v AD21…
a preco ho vobec volali do boxov? vsak mal relativne nove gumy… urcite by to zvladli. a bol by pri restarte P1
a nebol na P1 pred SC, takze ziadne dramaticke rozhodovanie ako Lewis v AD21…
Však jsi taky mladší.
I on sam chape že k těm 14 bodum přišel jak slepej k houslím. Ty kvalifikace a tempo ho asi hodně serou no.
Piastri teda velice vyrostl. Dneska nedal Norrisovi ani čuchnout. Aktuálně kandidát č. 1 na mistra světa.
S tym zapästim sa mi to hned nejak nezdalo, aj som sa cudoval, ci Lance nahodou nie je radsej na jachte.
To naštve keď tato kúpi F1 Team dotiahne naj konštruktéra a nič z toho. Ale už minulý rok boli klebety že je demotivovaný a frustrovaný ako by chcel skončiť.
Vzdy sami pacila tvoja ochrana horuceho russela
Vsaďte se, že Verstappen si nepřizná chybu.
On mal mediumky a už celkom zjazdené, oni mali po SC “nové” softky, čiže by ho aj tak predbehli.
Kam ?
A na základe čoho ? Že si sám ■■■■■■ preteky lebo sa správa ako kretén ? RB tam netahaj
Dnes len presvedčil,že napríklad do čiernej kombinézy sa nehodí, nepatrí tam a ako je nespoľahlivý a labilný keď niečo nejde ako chce !
A to sa mu môže v inom tíme ľahko stať !
Toto by mu nikde inde dlhodobo netolerovali !
Max měl 10 kol softy?
Když uviděl jak jedou McL do boxů, tak měl zůstat.
Branil by to z první pozice, a třeba by to ubránil, a když ne, tak by skončil nejhůř 3.
S těma hardama se zbláznili a pak se zbláznil i on sám.
… a kde vzít oponenta
Čo ? Že sa na to vykašle ale najprv dá Q aby nikto iný jazdiť nemohol?
Aký zapal ?
To hej, ale predsa len by bola možno väčšia šanca to udržať z 1. miesta na starších mediumkách, než z 3. na hardoch.
Je to jedno Russell a Leclerc na novších by ho podľa mňa mali.aj keby nešiel ! Minimálne Leclerc by ho o pódium obral podľa mňa
Preteky si pokazil v 1 rade sám
Jedine že by bol P1 a dajako bránil
No zápal když vybouchnul v té garáži a ničil věci
Tak, že se zbláznili si mohl vidět už ve chvíli, kdy řekli, že Neweyho nepotřebují. To už víš, že vedení týmu na něčem jede
Možná se o něj velmi mírně otřel, ale nic vážného, Charles Maxe vůbec neovlivnil. Vina je jinde, celý závod jede Verstappen solidně a živí šanci na dobrý výsledek a tak tomu tým nasadí korunku, dají mu bílé gumy a pošlou tu veškerou dobrou práci do kytek.
Aktuálne celý rok