Modra galerka po vcerejsim strachu open na koni, to je radosti, jasne ze jsem zavod koukal, na rozdil od vas, nevsim jsem si ze by tady z vas nekdo byl, radeji jste se cpali smouli zmrzlinou
To bola parada ten Maxov bezchybny vykon, co?
Máš pravdu… je to začarovaný kruh.
Bezchybny nebyl, nevim cos koukal
To, že mnohí tu prispievajúci ženy podceňujú. Prípadne ich vnímajú len ako sexuálny objekt. Príspevkov v tomto tóne je tu dosť. Určite vieš aj ty čo tým myslím.
To, že mnohí tu prispievajúci ženy podceňujú.
Toto som si tu nevsimol, kludne mi povedz koho/co tym myslis.
Prípadne ich vnímajú len ako sexuálny objekt.
Toto asi viem, co myslis, no mne to takto nepride. Skor mi to pride tak, ze niektori uzivatelia tu obcas obdivuju krasne zeny, ale ziadne oplzle reci tu pravidelne nevidam. Rovnako vsak zeny obdivuju polonahych vysportovanych chlapov, nevidim na tom nic zle, je to prirodzene, ze ludi pritahuje opacne pohlavie.
Zmení sa niečo? Nie. Nech si každý uprace v hlave sám.
Len som chcel vediet co alebo koho myslis tym podcenovanim zien, lebo to som tu nepostrehol.
A pak přijde Didi a lže o všem, co jsem psal, kruh uzavřen
A pak prídeš ty a hráš sa tu na to, že si vyštudoval VUT. Ale tak to býva, každá komunita musí mať svojho dvorného šaša.
pokud Lando, auto a tým podají optimální výkon bez jediné chyby, možná by už mohli Maxe+RB porazit.
Myslis nejaky taky vykon ako ukazuje Veratppen a Redbull?
V Redbulle s Maxom sa naucili jednu vec, ze nema zmysel spekulovat. Od pretekov k pretekom idu svoju optimalnu strategiu a zbieraju body. To vytvara na konkurenciu obrovsky tlak aj v pripade, ze ma konkurencia material na vitazstvo.
Teba musi triast doma na gauci bobe co? podla mna lietali pohare minimálne
No povedz hogarko co stymi drogami preco mam byt ticho hm? Vsetci cakaju nato co ma moja minulost s drogami a preco mam byt ticho… Tie sukromne správy mozes použiť sa bojis co?
Teba musi triast doma na gauci bobe co? podla mna lietali pohare minimálne
Z ceho a proc, jen se tu furt dokola ztrapnujes jak male decko, ehe ehe…
Ano, to tam ještě zatím není. RB a Max momentálně fungují takřka dokonale, ohledně znalosti a nastavování auta (kolikrát už byli v tréninku vzadu a v kvaldě najednou vepředu?), podpory celého týmu včetně strategie a nakonec i jezdeckého výkonu. To zatím McLaren nemá a je lhostejné, jestli jim to tuhle a támhle jelo líp v čisté rychlosti a ještě přitom vynecháme skoro tradičně slabší úvod. Tady ten krok ještě chybí a tímhle “už nejsme nejrychlejší” jenom RB vytváří na McLaren a hlavně Landa tlak, podobně, jako to v době dominance Mercedesu dělal Lauda Ferrari s Vettelem.