LIVE: Veľká cena Španielska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Kolik vteřin v závodě sis myslel, že Mercedes může vyhrát nebo jsou lepší než McL s RB?
Já 0. Jestli ty víc, tak to taky chápu ten postoj.

1 Like

Priznať si omyl je také ľudské. Nezabúdaj, že hovoríme o F1, kde sa veličina času meria na tisíciny sekundy. A antipatie na adresu Red Bull? Žiadne nie sú. Teraz, ako strácajú dominanciu sú mi dokonca sympatickí.

Osobně jsem si to nemyslel, ale byl tu článek z prostředí Mercedesu, kde tento optimismus zazníval. Navíc vzhledem k tomu, jak se zvedl McLaren, a také vzhledem k tomu, že se zlepšily i výkony Mercedesu, jsem si říkal, že se nechám překvapit.

Tak pokud jsou tisíciny hodně (někdy ano), pak rozdíl 13,5 s a 15 s v třetím stintu je v obou případech “enormní”, takže ne, @Unleash_the_lion se svým vyjádřením nezmýlil. Provedl jsi jen numerické upřesnění, ale to tě neopravňuje označit dané hodnocení za principiálně chybné.

Chudák bobíček, ten musí zažívat bolesti opět a znova, modrá nuda :sob:

7 Likes

A tak sa po vcerajsku tesil… Radsej sa spratal

3 Likes

Třeba se ze strachu z modré nudy, raději nekoukal :grin:

2 Likes

Robím to? Nie, takže super. Som rád, že sme sa zhodli.

image

2 Likes

1 Like

Sám si to pomenoval prečo Norris. Keby som bola žena menilo by to niečo?

Bola? Snad keby som bol zena nie? :thinking::joy: tu mi nieco nesedí

1 Like

Kde som pomenoval prečo Norris?

Nemenilo by to nič, len mi to prišlo vtipné po takej dobe to zistiť. :smiley:

Nie je to jedno? Nie je divné riešiť pohlavie diskutujúcich na stránke o F1?

Tady se řeší i to, jestli někdo pracuje, jestli nemá dluhy, jestli není gambler a tak. :slight_smile: :smiley:
Všechno má své fanoušky.

1 Like

Veď nikto to nerieši, len mi to prišlo úsmevné, že doteraz som bol v tom že si žena. Od syra mi to prišlo ako vtip.

Urazila ťa tá poznámka alebo to že som si myslel, že si žena?

Nič ma neurazilo. Veľmi dobre viem, že mnohé ženy majú väčšie “gule” ako mnohí veľkohubí “chlapi”.

1 Like

Ale ved jasne ja som sa len pousmial… Mne je to fuk. Nebolo to myslene zle :roll_eyes::pray:

přesně tak, jsem rád, že si vybíráš jen to, co se ti hodí. Pak tady tvůj velkej kámoš řeší soukromí @don.pindulanda a osočuje že užil nějaké drogy a nebo řeší @raptor22 že si nedokáže představit, že by on mohl mít syna a myslím, že by se toho našlo mnohem více

6 Likes

A co to s tym ma spolocne? :smiley: