LIVE: Veľká cena Singapuru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Přesně tak to ale letos vypadá, a je tomu tak.

3 Likes

Jo, já nevím zda tady mnohým schází cit pro rovný metr, ale ta disbalance ze strany McLarenu k Landovi a k Piastrimu bije do očí.

5 Likes

A co to meni na tom, ze Oscara sa nikdy nepytaju? Navyse ked tak zasahuju umelo do priebehu VC ako v Monze, tak mohli Landa poprosit nech pusti Oscara (lebo mal horsiu strategiu s pitom navyse) a mali by double v.opacnom poradi. Ale to je utopia, ja by som to ani nechcel, ale fakt len slepy nevidi kolko pripadov pomoci Landovi uz boli a naopak, Oscarovi nic… :slight_smile:

A ta druha tema mi je smiesna.
McLaren ma kompetenciu spomalovat Oscara a ziadat ho pustit Landa, pritom tiez Oscar za to nemohol, ale kompenzovat Oscara za aj podla nich nefer trest sa uz neda, lebo Lando za to nemoze :joy: Ved.to presne ukazuje tie odveci ich pravidla interne, plne rozporov a netransparentnosti.

5 Likes

5 Likes

Hlavně Maďarsko byla úplně učebnicová ukázka změny strategie v návaznosti na nepříznivý vývoj závodu, kdy se jezdec, který se dostal dozadu, rozhodne natáhnout stint a zkusit dojet na jednu zastávku. Je to risk, který se může vyplatit a nemusí, není v tom nic objevného a nedá se to považovat za nějakou křivdu. Vedoucí jezdec, resp. jezdci vepředu málokdy jedou alternativní strategii.

1 Like

Mám pocit, že v celé diskusi výše ohledně McLarenu a jejich vztahu k pilotům zaniká základní aspekt, a to absurdita Papaya Rules. Monza byla příkladem této absurdity (a Piastri se jí neměl podřizovat). Dnes se Piastri dožadoval aplikace Papaya Rules ve svůj prospěch, v domnění, že z jejich hlediska je tentokrát v právu. Bohužel přehlédl, že by to znamenalo další absurdní situaci, a do toho se nechtělo ani McLarenu, natož samotnému Norrisovi. Norrisův manévr byl hraniční a s rizikem, na straně druhé i taková je F1 a do podobné situace na startu se v řadě závodů dostali i jiní piloti, takže lze pochopit, že Norris v tom zásadní problém nespatřoval (i když fňuknout si jinak umí). Celé je to důsledek stupidity Papaya Rules a čím dříve je McLaren veřejně škrtne, tím lépe. Piastri neměl přepouštět pozici na Monze, McLaren to po něm ani neměl chtít, a dnes by žádná kontroverze nevznikala, protože situace, kdy se pilot X drze nacpe před pilota Y nebo Z, trochu při tom něco škrábne, ale nikomu vážně nepoškodí monopost, jsou v F1 častá věc.

Překvapuje mě, že Papaya Rules toleruje Webber, strávil tolik let vedle Sebastiana, který razil přístup “jsem tady od toho, abych závodil, a tečka” a uspěl s ním. Tak snad tohle se od něj mohl naučit a varovat svého svěřence, že hrátky s Papaya se mohou obrátit proti němu. Mám pocit, že oba piloti s tím souhlasili proto, že doufali, že z toho vytlučou víc než ten druhý, ale vytlouct z toho víc může nakonec pouze jeden (pokud to náhodou nedopadne 50 na 50). Což je letos Lando Norris.

Ono hlavne v Madarsku bola realne alternativna stretagia ta dvojzastavkova a snad nie je expert ktory by spochybnoval ze jasne lepsia bola ta jednozastavkova. Ty ju mozno nazves riskom, isli ju aj ini a tiez profitovali.
No a McLaren opat raz “pomohol” ich lidrovi sampionatu zlou strategiou a Lando siel nakoniec inu ako pred zavodom urcenu strategiu, vdaka ktorej vyhral.
Inymi slovami, dalsi priklad VC, kde McLaren zvrzal Oscarovu strategiu.
“Zaujimave” boli aj jeho strategie v Imole a Rakusku.
Ale mne je jasne, ze taketo strategicke chyby McLarenu Oscarovi kompenzovat nebudu.
To uz je sucast hry. Pokazeny pit stop nie…

4 Likes

Znacna cast komentarov v clanku ktory postol Situs (The Race) sa prave tomuto venuju :slight_smile:

1 Like

Z první pětky jeli v Maďarsku na jednu zastávku právě Norris a Alonso, Piastri, Russell a Leclerc na dvě - nevidím problém. Ale když ho chceš vidět, tak ho vidíš. Strategie v Rakousku byla úplně v pořádku a po dohodě s Piastrim, Imolu bych musela hledat. Landovi pokazili víc pitstopů, naposledy minule tím přišel o dvě místa Samozřejmě, všechno se dá vysvětlit jako záměr.

Uprimne, ak to mam brat tak, ze spochybnujes ktora strategia bola v Madarsku lepsia, tak si zrejme prva co citam taky nazor, ze jednozastavkova nebola lepsia, ale risk a lepsia bola dvoj. A od toho sa vela odvija…

3 Likes

tak obecně na okruzích na kterých se hůře předjíždí, chceš mít zastávek co méně, nejlepe jen jednu. :+1:
No s tím protěžováním Norrise to asi vidí většina lidí, když o tom vznika tolik meme.

Mně se líbilo docela tohle po Monze.

3 Likes

To se na začátku málokdy ví, která strategie bude lepší. Někdy se vyplatí jedna, někdy druhá, to jsou závody. Není ale náhodou, že většinou jedou alternativu ti, kteří jsou víc vzadu a musí víc riskovat, tohle byl úplně stejný případ. Ale myslím, že bychom jeden druhého i tak nepřesvědčili.

myslíš to, jak hlásil flat spot a chtěl pit, ale tým mu řekl, že musí zůstat venku? To byla dobrá dohoda.

1 Like

Ještě si zopakuj tu Imolu, kdy zastavili Oscara nesmyslně brzo a hodili ho do provozu, to bylo fakt povedené od McL.

3 Likes

Ano, rovnaky pohlad na celkovi situaciu nebudeme mat, ale ja zase neoponujem, ze konanie garaze na strane Landa nebolo logicke.
Praveze bolo a hlavna debata je o tom, ze paradoxne teda horsie umiestneny (aj po Q, aj po starte) pilot dostal lepsiu strategiu a neviem kde je problem to uznat, ze preto Lando vyhral a Oscar si este na nieco strategicky pozitivne bude musiet pockat :slight_smile:

@spineIesssheep
To som nevidel, pobavilo :joy:

3 Likes

3 Likes

chudák, ani emočne nevie prejaviť radosť z toho že jeho team, ktorý mu dal možnosť vôbec bojovať o PJ… získal PK… ani gratulacia nič… toto naozaj nebolo vhodné…

Piastri slavil s týmem PK po závodě, na oslavách se zdržel déle, než Lando.

nerozumiem prečo nasilu tlakovať Norrisa, celý čas dostáva dissy, že je malo agresívny, teraz ukáže na štarte super výkon, Piastri mu tam nechá miesto, nastane mierny kontakt… a Piastri vyplakáva celý pretek že to nie je fér … :smiley: tak okej… nech nepretekaju, nech si dajú take rules… že kto sa ako umiesti v Q nech tak aj skončia v takom poradí…

ten kontakt nebol umyselný a realne za to prepuštať pozíciu? :smiley: že boli koleso na koleso? :smiley: Piastri tak či tak nemal celý pretek vôbec tempo… takto aspon Mcl utočili na 2. priečku…

ale tady se netlakuje Norris, tady se ukazuje na pokrytectví McLarenu a jen zvýhodňování Norrise.

1 Like