Mně se líbí, jak on je vlastně pořád stejný, člověk si ho podle toho charakteristického tvaru rtů nemůže s nikým splést. Snad mu bude zdraví ještě dlouho sloužit, byl to pořádný tvrďák.
prepadne sa Lewis?
Dneska Alonso ukazal jakou přidanou hodnotu pro něj má ten jeho racing inženýr. Naštval se, vypnul ho a je po pravu driver of the day. Stejně se mi na něj strašně líbí, když dostane “rage”, jede ještě líp.
Never give up
Možná proto, že situace po startu se posuzuje jinak než v závodě. Nakonec Oscar zablokoval Landa v Maďarsku hodně tvrdě a ten se propadl, a taky ho snad nikdo za tohle nenapomínal. Že se Lando s jeho inženýrem pak rozhodli zkusit jeden pit je jiný příběh . Monzu je potřeba připomínat z jiného důvodu - Lando dal Oscarovi přednost v boxech s podmínkou, že se tak nedostane před něj. To se stalo, tak je prohodili. Ze strany McLarenu byla tohle vůbec chyba, neměli šachovat kvůli Leclercovi. Takže Lando se z toho poučil a dnes to odmítl rovnou. Sorry, ale připadá mi to docela jednoduché.
Přidali mu 5 sekund.
Tak nakonec P7, lépe to nešlo. Díky zkaženému pitstopu jsme alespoň viděli jak je Alonso stále bravurní, jinak by to jen odkroužil Fakt si je tam sakra dobře dával
Zase se budu opakovat, oba jezdci říkají, že je všechno okej. Co víc chceš vědět?
Vsak to je celkom logicke, ze po tej fraske v Monze uz tiez nechce byt za sasa a odmieta riskovat undercut od Piastriho, co je na tom diktovanie?
Ne nadarmo řekl Lawson, že je Alonso nejlepší v předjíždědích manevrech.
Kdy pomohou v boji s Norrisem Piastrimu Nikdy příkaz který by něco kompenzoval, nikdy příkaz který by zakazoval Landovi útočit, nikdy příkaz který by Landovi přikazoval vracet pozici, nikdy strategie která by umožnila alternativní cestu se dostat před Landa. A to Lando může už i vyťukat Piastriho ze zatáčky
No je to jednoduche, Oscar tu preukazatelne bol kritizovany za tvrde starty bez kontaktu a teraz ked to robi Lando a s kontaktom, tak pohodicka
Puff mi neodpovedal, tak skusim sa spytat aj teba: Kedy tuto sezonu McLaren zvyhodnil Oscara?
A proč na Monze zase řekl, aby šel Piastri první. Neřekl bych popel, kdyby si Norris řekl o pit, je první a je to ok, ale řešit se závodním ižneýrem, kdy má zastavit Piastri je mimo.
Btw proč Piastri neměl možnost měnit strategii během závodu jako Norris v Rakousku nebo Maďarsku?
Za mě nezvýhodnil ani Landa, tak proč by měl zvýhodňovat Oscara. Všechno, co se považuje za křivdu, byly pro mě logické požadavky s ohledem na okamžitou situaci. Ale chápu, že existují různé úhly pohledu.
Řeknu ti to, protože McLaren nepracuje v zájmu Piastriho, ale Landa.
Režírování od McLarenu je vysoce trapné a netransparentní, akorát nasí rá obě strany.
Ale reakce Piastriho mě osobně nasr ala ještě více. Začínal jsem mu fandit ale tohle je tragický a úplně mě to znechutilo. Nefandím ani jednomu, víš jak moc bych přál aby jste měli pravdu a Max měl reálnou šanci?
To, ze to povazuje za normalne, pred kamerami sa tvari, ze sak “racing”, pricom dobre vie, ze ho Piastri musel predtym pustit, aj ked nic zle neurobil. Myslis si, ze by ho vyhodili, keby Piastriho sam pusti pred seba? Okrem toho, Verstappenovi hrozila v Monze penalizacia za skratenie si trate v prvom kole, tu nikoho ani nenapadlo nieco riesit a to Norris otlkol dve auta. Vyklad pravidiel v plnej krase
Ja viem, ze na to sa dnesny svet nepyta, ale on si ten titul absolutne nezasluzi. A Stella s Brownom su jednoducho spinavci. Mali cely pretek, na konci ich mali vymenit, ked bolo jasne, ze Norris Verstappena neda
Piastrimu dochází jak to v McLarenu je, nemá moc možností, bude třeba to udělat chytře. Snad Webber pomůže kdy bude ten úder nejlepší
Ano, problem je v tom, ze vzdy z tych roznych situacii tahal za kratsi koniec Oscar.
Monza bola uz mega ceresnicka na torte, ktora sa len tak nevidi, ale ak prepustenie pozicie nie je zvyhodnenie (a prikladov je omnoho viac), tak ok
Naozaj to nemyslim v zlom, ale mne je jasne ze tu sa tazko zhodneme, lebo ty si milo napisala ze srdiecko ti bije pre Landa a Oscar je krivak a jeho manazer Webber tam robi zakulisne hry (neviem na zaklade coho a ak toto je ich vysledok, tak to je zaujimave), cize bez ironie chapem, ze musis mat iny pohlad a mozno naozaj tie udalosti vnimas inak…
Alonso teda vlastně již jen 3 body od 9 místa v PJ.