LIVE: Veľká cena Singapuru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Russell dnes absolutne zasluzene, nikto nemal narok. Z pohladu Maxa je dnesok velky uspech. Zdolal Mclareny na trati, kde sa to vobec nepredpokladalo. Urcite mu pomohlo, ze sa v Singapure tazko predbieha, ale na druhej strane mal Singapur Mclarenu maximalne vyhovovat. Ak ich Max dokazal zdolat dnes, tak ich podla mna moze zdolat kdekolvek.
Uprimne nechapem, preco Mclaren svojich jazdcov na zaver neprehodil. Piastriho zdrzali v boxoch, keby ten cas nestratil, mohol Norrisa zdolat. Nebolo to z ich strany ferove.
Tesim sa aj za Alonsa, ze doviezol pekne body.
Zahadou pre mna po dnesku ostava situacia okolo Leclerca. Cely vikend bol podozrivo pomaly a nie su tu ziadne indicie, cim by to mohlo byt sposobene. Mozeme len hadat a domnievat sa, moj odhad je, ze zacina byt za zenitom, podobne ako Ricciardo. Neprekvapilo by ma, keby sa do roka a do dna lucil z F1 v Haase…je to divoka predikcia, uznavam, ale tazko si ten dnesok inak vysvetlit.
Hrdinom dna aj Yuki, ktory s autom z F2 z roku 2006 dokaze vyzvat svetovu elitu F1. To by nemalo ostat nepovsimnute.

2 Likes

pořadí po závodě, Ham je vyšetřovaný za track limits

Nemal brzdy to okecajú

Hej, dnes najma nuda, mozno mimo startu a poslednych kol. Skore uzdravenie prajem :slight_smile:

2 Likes

Alonso s Russelem nejlepší na gridu. :100:

3 Likes

Dneska to vsechno brebila nuda, bohuzial :checkered_flag:

Ale proč nekompenzovali pitstop? Piastri byl jasně okraden, mohli to fér vyřešit, nebo ne? Ne? :smile: Nekompenzujou mu ani pitstop, ani když do něj vrazí Lando, to je směšný vzhledem k tomu co dělaj pro Landa.

2 Likes

ja neviem, či nie je sú indície, ale my ich docela máme. každé kolo od zahrievacieho mal LICO. Dokonca aj v tréningu už mal LICO. Oni aj na simulátore majú asi LICO. LEWIS to ignoroval ku koncu a dopadol ako dopadol.

Russel s verstappenom najlepsi na gride dnes :pinched_fingers::sunglasses: teda hlavne George

1 Like

Tak to měl jít okamžitě do boxů.

@Max_is_faster_than_you A aby som doplnil, LICO v tréningu, sa objavilo prvýkrát v živote a nedáva to ani zmysel. Lift and coast v tréningu???

“we let them race” tak on Brown nakonec ten cirkus začne sám :smiley:

2 Likes

Ralf si môže podať ruku s Landom, obaja majú dosť podobne nie veľmi premyslené vyhlásenia, radšej som, keď tam nie je a je tam ten druhý jazdec bývalý, neviem či Glock alebo Surer. :slight_smile:

Pro Pistriho nic nevykompenzujou. Jestli si myslel Oscar v Monze že si tím udělá oko u McL a vrátímu to nějak, tak se šeredně spletl. :smiley:

1 Like

Dneska se vepredu prenechavali pozice, vzadu se kupodivu predbihalo :thinking:

image
Doslova takto to bolo.
Pokyny Charlesovi: LICO každú zatáčku, že Charles chytil nervy, že na to nemá a nebaví LICO, vpodstate povedal, že na čo musí jazdiť
Pokyny Lewisovi: Full push odkedy mal softy, úplne protichodné rozkazy a tie autá sú isté. A Lewis na to doplatil, neviem či mu chceli zdvihnú sebedôveru, ale úplne zbytočne

We are the champions, my friend! :smiley:

1 Like

U Leclerka mám ten samý dojem. A není to jen podle jednoho závodu.

Jakže Lance nič, však si sám počul, že jazdil na sto-ročných mediumkách :rofl: .

2 Likes

čekal sem že se aspon o něco pokusí, ale je fakt, že ta nejnovější verze RB, kterou má Max, funguje skvěle a na rovinkách se Norris s DRS moc nepřibližoval a chtěl dovezt hlavně PK bez risku.