LIVE: Veľká cena Singapuru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso opravdu hrdina závodu. Skvělé manévry, a skvělá rychlost. Popral se s osudem velmi dobře :+1:

3 Likes

Nezajima to jen ignoranty.

2 Likes

Takový docela blbý závod.

Negativa:
Jsem nemocný.
Vyhrál Russell.
Nevyhrál Max.
McLareny se nevybouraly.
Leclerc dostal LICO, vakcína prý v nedohlednu.
McLaren má jakýsi pohár.
Lance nic.

Snad to bude příště lepší.

3 Likes

jj Lewis ignoroval LICO. A skončil bez bŕzd, či úmyselne zapálil predné brzdy a ešte stratil 43sec, že skoro ALO ho predbehol.

Prachy, sponzoři, tituly a čas na vývoj

1 Like

Lico je DOTD dneska

1 Like

Teď Toto Wolff na podium s 3+1 kontraktem. :clap: :clap:

Proste ty brzdy nevydrzi cely zavod, strasny. Ke konci se zacnou sypat a nashle.

image
Ferrari DOTD sú brzdy.

Ale príde FRED a zase povie, že sme mali “POTENCIÁL”

1 Like

Hamík bod za nejrychlejší kolo. :crazy_face:

1 Like

Lion in cream and onion, v Itálii to asi jedí. :wink:

McLaren si s Piastrim vytřel prdel :smile: Fér boj=Lando go :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Alonso skvělý, já myslel že je konec a on po tom příšerném pitu snad předjel 5 aut?
Ale tak AM se snažil Stroll udržet zuby nehty před Alonsem v PJ. :smiley:

2 Likes

Gratulacia Georgovi, cely vikend vyborny, zasluzena vyhra :+1:
A vsetci za nim mozu byt viacmenej ako tak spokojni.
Max chcel sice urcite vyhrat, ale aj tak porazil TU oba McLareny, cize stale je v hre o PJ, Lando stiahol Oscara a Oscar zase az tak vela aj vdaka Georgovi nestratil :slight_smile:

Gratulacia tiez McLarenu k PK, hoci ta radost mi pride po tych roznych udalostiach tuto sezonu akosi mensia nez minulu sezonu :slight_smile:

3 Likes

McLaren zaslouzene PK. Nejlepsi auto, naprosto neskutecne jak se zvedli. Blahopreji. :+1:

1 Like

Táto sezóna Ferrari je ešte Horšia ako 2020, horšia ako 2023 a hlavne po 2024 je to totálne nepochopiteľné. Ako dokázali postaviť nefunkčné auto, ktoré ani nvydrží vzdialenosť závodu???

2 Likes

To je trest ne? :thinking:

3 Likes

Tak Landovi poserou pit a Piastri musel vracet pozici, dneska chtěl poslat Lando Piastirho do zdi a pak ještě poserou pit Piastrimu a nikdo se k ničemu nemá, strašní šašci v tomhle ohledu

Lando go, ale jako čekal jsem že ukaže nějakej skill v předjíždění. Ani ťuk.

1 Like