No to nevim, proste zmena.
Tak tos mu moc neporadil…
Domnievam sa, že Neweyho by mohol st. Stroll rešpektovať.
Nejen mohl, ale měl - jinak by ho platil zbytečně. Ale to snad ví sám, je dostatečně zkušený byznysmen, aby měl tyhle jednoduché rovnice v malíčku. Ale chvíli to asi potrvá. A vůbec, zítra je taky den…
To je dobry to se ti povedlo u tebe hraji roli sympatie, neboj vim.
Ak si si nevsimol, tak Max sa do medialnych hier zatahovat nenecha. Tak nech si media kvakaju, co chcu.
Len junior mu akosi z tej jednoduchej rovnice vytvára nerovnicu.
Hádam splnil tvoje očakávania.
Ked sa nemohlo jazdit vcera, tak velmi chcel. Az tak velmi, ze to musel prist povedat riaditelovi priamo do live rozohovoru (ako nahodicka).
A ked mohol konecne jazdit, tak nechcel a najradsej by po tej pokazenej Q ani neodstartoval.
Skratka sampion ako sa patri.
Pozri si to este raz a nerob si tu hanbu. Potom prid, ospravedln sa, ze si napisal blbost a vsetko bude v pohode.
Jo jooo. Ktovie prečo to povedal prave na britov však? Nezačínaj s tymto výrokom, skus viac spätne
No, tak zrovna vyčítat něco Landovi skrz prohlášení potom co včera před závodem předvedl Max je dost mimo
Tady nejsi podle mě fér. Na jedné straně je podle tebe trochu dětinská poznámka Max na Britské novináře, přitom jde o malou nepodstatnou věc. A na druhé straně je tu Norris ve kterém se očividně vaří žluč když takhle shazuje mistrovský výkon Maxe.
Řeknu to ještě jinak, být to obráceně tak tu je hned zástup lidí nadavajicich na Maxe
Dejve, Maxovo chování je dětské, snažit se ujazovat prstem na ostatní to jen podtrhuje.
To je možné, jsem člověk, ne anděl . Já to vidím trochu jinak, vítěz má u mě větší zodpovědnost chovat se velkoryse. Ale taky mi to nepřipadá jako bůhvíjaká tragédie. U poraženého předpokládám hodně emocí, které musí rychle zpracovat, a dovedu pochopit, že při takovém zklamání se to nemusí okamžitě podařit na 100 %. Jinak mám myslím vůbec pochopení, že to nejsou roboti, a spíš vítám upřímnější vyjadřování. Myslím, že jsem se v minulosti uměla zastat i Maxe, mám vůbec ráda tyhle trochu držkaté kluky.
Myslim ze Lando zase nic neprehnal, bol nasr4ty a proste to povedal… Ked vychladol tak sa opravil… Thats it… Ziadna tragedia
“Vychutnal” si to po svém no, narostly mu křídla v daný moment a chtěl jim tu jejich kritiku dát sežrat. Problém je že tam nemělo jít o nějaký měření pindiků a tak, no očividně Max nemá zájem si z toho cokoliv brát, krom “ataku” na něj.
Mna by len zaujimalo ako velkym prasatom bol potom podla teba Schumacher🤔
Neuveritelne.
Max je KING !