LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ne tak to jak si to popsala to zhruba i bude. Přeskočili ten vyvoj nějakou kopií. Já o tom v tuhle chvili nepochybuji. :upside_down_face:

1 Like

Asi neni jednoduchy zit tolik let ve frustraci z auta, z toho pohledu to zas tak bidne nevypada, uz davno to mel jit zkusit jinam, pak se vratit a s cistou hlavou sednout do win auta, tak bych to udelal ja.

Vloni na začátku sezóny jsem to Honzovi psal, že se jim tohle může vymstít.
V F1 jde kontiniutu. O zkušenosti, o poznání vlastních nástrojů.
Pokud si najdeš zkratky, tak tě to časem dožene.

Komisári nastavili nebezpečný predcedens. Zmena tlaku pneu na aute je po novom dovolená. Aj keď je to voči pravidlám dostanete pokutu 5000€ iba

To myslíš Lance? Jinam nemá v F1 kam jít, a přestoupit do jiné soutěže a potom se vracet by asi bylo obtížné. Kromě toho, taťka ten tým buduje kvůli němu (a zaplaťbůh za to, továrna stojí a kdyžtak to někdo odkoupí), bez něj to pro něj ztrácí smysl. To by mohl taky prodat a kam se pak Lance vrátí?

A nie je náhodou Situs z Prahy?

Keď sa snažíš zachrániť svoje PR

3 Likes

A co vlastně teď udělal špatně?

1 Like

Ano myslim Lance, psal jsem ze to mel udelat davno, ciste teoreticky proc ne, neboj tatka by ho vzal zpet.

Nebo by to taťka mezitím prodal.

Povedal, že Maxova výhra bolo šťastie a nie talent.

Myslím, že tváří v tvář ukončení snu o titulu se chová docela důstojně, musí to být taky hodně těžké. Ustál to dobře a Max se na něj určitě zlobit nebude.

1 Like

To si nemyslim, pustil by synka do sveta, prirozena vec.

Tak Ocon s Gaslym sú Francúzi a tí sa s Britmi zrovna nemusia.

2 Likes

A kam by teda měl konkrétně jít?

Starej Stroll v něm vidí boha. Je to až nezdravé, jak moc ho miluje. On si reálně myslí, že je jeden z nejlepších pilotů.

Měl by přijít tlak od ostatních akcionářů, ale asi ani to nepomůže.
Všichni mu lezou do zádele, všichni stojí v pozoru a říkají to, co chce slyšet.

To je pravda. Je to ale asi jediný důvod, proč ten tým byl vybudovaný do téhle podoby a ten se nikam neztratí. Takže celkově asi přínos, i když to tak teď možná nevypadá.

1 Like

Mmch, komisaři postupně odbourávají všechna vyšetřování a vesměs jdou po penězích :smile: . Za pneu dostal Mercedes dvakrát 5.000 éček, ohledně startu pozval Lando ostatní - on to má taky za bůra, další se asi jenom “chytli špatné party”, takže grátis :smile: . To není moc, když to porovnáme s paletami, které taky dokážou vynést za z mého pohledu pitomosti.

5 Likes

Ten díl, jak měl někam přijet. “Za 2 minuty přijede pan Stroll, za 30 vteřin přijede pan Stroll.”
Všichni vypáskovaní, v pozoru. Už mi tam chybělo jen heilování. :smiley:

Nevím, to jsem neviděla :smile: . On nebude asi úplně jednoduchý šéf a možná mu chybí základní trpělivost. To by mu mohl snad Adrian Newey vysvětlit, jestli by na někoho mohl dát, tak na něj možná ano.