nič, max na tlačovke sa opýtal kde su britski novinari… pretože ich tam nevidel… oni tam neboli z dôvodu 2francuzov a 1 holandana
aha…nedava mi zmysel to letisko ale chapem
inak neviem co vas tak prekvapuje na Verstappenovom vykone, skor by ma prekvapilo keby skoncil niekde okolo 7. miesta.
predpokladam, ze najuctihodnejsia je prva cast zavodu. Podobne z P16 na P3 to dal v 2016…
To je tak když tým experimentuje a slepuje auto z různých verzí a pořádně nikde neví jak se to bude chovat nebo jak se to má chovat…chudák Alo.
Jako všechna čest mechanikum že to dali dohromady, ale je to doslova slepenec co tam předvádí.
no ono doslovne ak to preložíme čo Max hovorí tak je to
"Mam otázku, vážim si všetkých ktorí prišli, ale nevidím tu žiadnych britských novinarov, utekali už na letisko? alebo nevedia kde sa koná tlačová konferencia?
proste si Max utahoval z toho, že ak nie je na podiu žiaden britský jazdec, tak média o tlačovu konferenciu automaticky nemaju zaujem
Asi to bylo z jeho strany zbytečné.
Oni si pak na tom rádi smlsnou zase zpátky, a bude to zase kvíkot o zaujatých médiích.
Tam snáď robia totálni amatéri nie ? S neobmedzenými zdrojmi s prehľadom opakovane najhorší medzisezónny vývoj, do toho totálne amatérsky junior. Mám čoraz silnejší pocit, že tu vykape aj Newey
Teď už to podle mě nemá žádné omluvy. Taky nevím zda to zachrání Newey, ale je to jediná naděje - Newey, nový větrný tunel, továrna.
Čo je na tom zbytočné ? Z ich strany sa mu nedostáva dostatočného rešpektu, pri prvej príležitosti ho očierňujú a vymýšľajú si príbehy. Má sa tváriť, že je to tak ok lebo to je roky zaužívaná vec ?
tak ono predsa život po 40 a chrbát srandujem… bolo vidieť z onboardu že to poskakovanie je enormné a s tým monopostom nebolo neičo v poriadku… klobuk dole že to Fernando došiel
Naopak, pokud by byly neomezené zdroje, tak se to nikdy nestane. Bohužel jsou rozpočtové stropy.
Update podlahy nezafunguje, nějaká ta nehoda, a musíš vyčarovat tyto slepované paskvily.
Vyzeralo to ledva na nejaké body a skončilo to s 20+ náskokom na druhého. Kto ale nebol McL alebo Ferrari!
Pokial sa tam bude rodinkarcit tak s tym nepohne ani Newey. Tam proste nebude ziaden team spirit. To je to jedno percento, ktore spravi rozdiel medzi uspechom a priemerom.
O tom by sme sa mohli baviť, keby im nezafungoval jeden balík. Akurát, že im nezafungoval žiaden a nebyť príchodu Fallowsa s jeho " čarovným flash diskom " tak je Aston konštantne v totálnej prdeli. Nehnevaj sa ale tu sa nedá vyhovárať na rozpočtový strop, keď nejaký Haas alebo Williams sa k nemu ledva dostanú a predsa vyvíjajú a posúvajú sa dopredu oproti AM míľovými krokmi
Taky si myslím, že mladý Stroll tam je spíš na obtíž. Je to blbý, ale prostě to klidně řeknu - nemá tam co dělat.
Ono to kamarátstvo môže vydržať, ale v tom prípade by sa bolo vhodné riadiť heslom “Čo sa stane medzi nami na trati, to ostáva na trati.”
Tohle není o Lanci Strollovi. Tohle vypadá na neexistující kontinuitu ve vývoji. Původní tým FI byl rozehnaný - ok, byl “získaný” růžový Mercedes a tým posilovaný na všech frontách - ok. Došlo k průšvihu kvůli úpravě podlahy a nový tým si s tím nedokázal poradit. V nové sezóně představili vlastní auto, docela strašné. Pak přišli se “zeleným RB”, který se postupně zlepšoval, některé teorie říkaly, že ho v sezóně 2022 uměle zpomalovali kvůli skandálu s možným kopírováním, nevím . Každopádně, do další sezóny vletěli jako rakety, a od té doby klesají. Asi se nedá vlastní vývoj s postupnými kroky dlouhodobě nahradit, a snaha něco přeskočit se takhle vymstí a vlastně začínají pořád znova - což by byl průšvih. Ale je to jen názor.
Jo o tom, že 2022 přišli opravdu s nějakou kopií RB už nepochybuji a souhlasím s tím, že neví jak to vylepšovat, to už je tedka naprosto zjevné. Nicméně souhlasím s helmutkem, že mladý Stroll a to hraní na to jak to kolem něj budují to spíš ještě brzdí.
Že kolem Lance budují mistrovský tým, tomu snad věří jenom Lawerence , ale je to v tuhle chvíli jedno. Jde o to, jestli je tenhle způsob “vývoje” nehází pořád na začátek. Ale v tomhle jsem čistý laik, už jsem to psala - je mi jedno, proč to jezdí (nebo nejezdí) . Takže možná hledám problém, kde není.