No, nezapomeňme na to, že Lando má ještě i týmovou konkurenci v podobě Piastriho a je otázka jaká pravidla hry si v tým na příští rok mezi něma nastaví. Obávám se, že , pokud si neujasní na koho vsadí již zpočátku sezóny, tak mají malou šanci.
“its not a talent orr you know ist just luck?”
… dobre som počul?
Jj, na otázku co dneska rozhodlo
Nemyslim si, ze by o sampionat bojovalo tolko jazdcov. Kedy sme nieco take naposledy mali? 2010? Myslim, ze aspon zo zaciatku sa klasicky ukaze dominancia jedneho timu a potom budu ostatni dobiehat. Ale medzi Leclercom a Hamiltonom by to mohlo byt zaujimave.
Reakcia z frustracie. Ak by boli Verstappen dnes v Norrisovej pozicii, tak tie preteky podla mna vyhra tiez.
Ano niekto mu buchol po hlave
no tie výkony čo podáva sú mega slabé… ale tak už končí … tak nech si ešte užije chlapec posledné závody a činský trh jeho prítomnosť v F1
Veľmi by som prial titul niekomu inému než Max, ale McLaren a Lando si to dnes prehrali sami. Max dnes skutočne zaslúžené víťazstvo. Niekedy som mal pocit, že on tam dnes bol jediný, kto vedel jazdiť.
Hoci úplný zázrak to zase nebol, bolo to veľmi o šťastí a smole, a síce Max vyhral zo 17. miesta, ale netreba zabúdať, že aj Gasly s Alpine (!) sa pri rovnakej dávke šťastia dostal z 15. miesta na 3.
Nech tam daju Micka na dva zavody, aby okolo neho vznikol hype a Audi este prehodnotilo Bortoleta.
Tady se dá Landovo naštvaní pochopit. Prostě red flag změnilo závod. To pravdilo výměny pneu je hloupé a upravil bych to.
Ale fakt je ten, že se Lando po tom restartu nedokázal přepnout zpátky a přijde mi, že Lando je zaskočenej tím, jak se dostal do možnosti boje o titul, není zatím na to ready. Ale není potřeba mu vyčítat i to, co tam není, třeba ego (namyšlenost)
tak Leclerc bude mať navrh … predsa ten monopost pozná a v tom teame je doma…
skôr ak Ferrari postaví buducu sezonu majstrovský material… tak pre Hamiltona to bude kariera s megaštastím
každopádne momentálne su velmi blizko RB, MCL, Fer … samozrejme neočakávam buducu sezónu takto vyrovnané súboje ako teraz…
skor by som si stavil na Ferrari že vystihne začiatok sezóny ako to mali s Charlsom 2022 a postupne ich niekto dobehne…
Obávám se, že Mika už v ostré F1 neuvidíme.
Řekněme, že tomu štěstí šel naproti. To se musí, samo většinou nepřijde. A výkon podal vynikající, to je třeba říct. U Gaslyho mi nějak unikl ten posun dopředu, ten to vychytal dobře . Ale zasloužit se taky musel.
Co je na tom ubohého? S tou výměnou pod red flag ma pravdu, to byl pure luck.
No, to nevím, ale třeba myslel jen tu akci risknout nepřezout a vyčkat Ale samo nezní to v jeho podání nejlépe.
Stastie tam bolo, ale nesmie sa pri tom zabudat na to, ze Verstappen sa aj bez red flag dostal skoro až k Norrisovi. Chalan si to fakt vyjazdil. Gasly s Oconom mali fakt šťastie na pitstopy, ale aj kebyže Verstappen zastaví vtedy keď Norris, zrejme by tiež nakoniec došiel k dobrému výsledku a možno aj aj tak vyhral.
To ako myslis, ze by ho Piastri mal pustat od prveho preteku? Nestaci, kolkokrat ho uz pustil tuto sezonu?
Pokud je teď rozhodnuto v Audi, tak se obávám téhož. Tak či onak je už jedno, co bylo nejvíc na vině, ale jeho chvíle v F1 asi minula.
Vobec to nebol pure luck. Zrovna McLaren a Norris mali vsetky dovody vyckat, ci ta RF nahodou nebude. Ist do boxov ako prvi bolo v ich podani vysloveny strategicky nezmysel.
A navyse, vysledkom toho celeho bolo, ze Verstappen bol druhy a Norris stvrty, cize dve pozicie medzi nimi boli. Pre Norrisa sa tym neprehrali preteky.