LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

tak áno, bohužial média strašne prikladajú do kotla v týchto veciach… nezabudajme že ten maxov náskok bol enormný a čakalo sa na zázrak… nejake náhle vypadnutie verstapena a landove vítazstvo… a aj to by stále ešte do konca sezóny nestačilo…

to isté spravili média z Colapinta… preto dnes som sa na tom smial… že tu majú toho chlapca, z ktorého média spravila už teraz hviezdu a buducu legendu… po 5velkých cenách… a dnes po tom fopa… to chlapcovi len uškodí

1 Like

To isté jan ho kvôli egu nemám rád. Charles, Lewis a iný top jazdci uznajú aj svoju chybu aj ten Max dokáže sa stiahnuť a byť ticho. (On je top top jazdec)

1 Like

Chyby sa eliminuju lahsie nez nedostatocna rychlost. Aj Verstappen na zaciatku kariery robil chyby.

2 Likes

Tak vnější tlak teď a v r. 2009 se nedá vůbec srovnávat. Lando se mohl stát mistrem světa hlavně matematicky a pak po delší dominanci po tom byla spíš poptávka od fans. Reálně to Max měl pořád v rukou a rozdíl teď udělala hlavně GP Mexika, kde zaprasil pod tlakem a dostal tresty. Jinak jsme se asi teď v pátek o šanci na titul pro Landa moc nebavili.

Max dneska 17x fastest lap. :+1:

8 Likes

Aké faux pas dnes? Veď je predsa tretí v DOTD

Pikolíka se šroubovákem v ruce jsem snad ještě nikdy neviděl. Ti si všechno za hlt kořalky nechají udělat od jiných. :pouring_liquid:

1 Like

Lebo Jenson je Brit a Seb neni Brit a naopak Max neni Brit a Lando je Brit. Preto sa o tom hovorí tak, ako sa hovorí.

3 Likes

tak nesmieme zabúdať na vyhlásenie verstapena dnes ráno… :smiley: a nezabudajme ako sa max správal roky 2018… čo sposoboval kolíziu za kolíziu a nikdy sa neospravedlnil stále obvinoval toho druhého… a on to robí aj dodnes bohužial…

stále ak to nie je ten Max, ktorý končí 1. s náskokom 20sekund… tak je podráždený ak ho niekto ohrozuje…

3 Likes

Oscar je v F1 koľko ? A Lando ?

Ďalší koment to nepotrebuje …

Jen jestli to nebude tím, že jsou oba výborní jezdci.
Dnes jim hodně pomohla odvaha se neukvapit s výměnou gum a riskantně počkat si na rudou vlajku.

Myslis ako musel zas Oscar pustit Landa?

Ja viem ja to vidím každý jeden deň …už vyše 6 rokov, ze postupným progresom sa veci odstrania

A ja som vám to tvrdila…to boli vase slová nie tak dávnej minulosti

zbytočne tu hrotíte toho Norrisa s tým egom…

2021 sezona mame tu 7nasobneho majstra… a Verstapena… ako sa Verstapen celu sezonu spraval k Hamiltonovi a ako sa egoisticky povyšoval?? to bolo vporiadku? … teraz je tu 3 nasobny majster Max a Lando… otočená pozicia… to že Lando trochu vystrkuje rožky je absolutne vporiadku

1 Like

Dobre napisane, vidim to podobne. Len uplne nevidim riziko je psychicky dopad pripadnej prehry na Norrisa. V tomto smere si myslim, ze je jeho tohtorocna pozicia celkom prijemna. Ocakavnia na zaciatku sezony neboli, zlepsenie McLarenu prislo velmi necakane a vzhladom na Verstappenov velky bodovy naskok bol Norris cely cas len outsiderom a tym padom asi nebude mat uplne pocit, ze mu titul pretiekol medzi prsty (v tomto smere velky rozidel oproti tebou spominanemu Webberovi v roku 2010, ktory bol este tri preteky pred koncom vo vybornej pozicii a v podstate favoritom).

Iste, mozno si Lando spocita, ako by vyzerali jeho sance, keby on aj McLaren zajazdili perfektnu sezonu a bude to cele brat ako obrovsku premarnenu prilezitost, ale skor si myslim, ze bude motivovany ziskat titul buduci rok, kde narozdiel od tohto bude mat konkurencieschopne auto uz od zaciatku.

1 Like

Bohužel, tohle je o sympatiich, do objektivity to ma hodně daleko

1 Like

No já tam přecijen jisté malé rozdíly mezi Kelly a Maxem zaznamenávám :rofl:

V poriadku, a ako dlho sa podla teba moze Oscar vyhovarat na menej skusenosti v provnani s Norrisom?

Právě že ta šance žila. Hlavně proto, že Red Bull si vybral přece jen slabší období, zatímco McLaren vypadá velmi silně.

Řekl bych, že očekávání nebylo ani to, že Lando se stane mistrem světa, ale že bude masivním způsobem stahovat a nakonec sérií výher to dotáhne do situace, že Max uhájí titul o prsa a bude se říkat “se štěstím a příště si tě Lando namaže na chleba, další sezóna bude jeho”.

Tak samozrejme, ze Maxove vyjadrenia su tiez na hrane. Ale v mojich ociach je Max proste plnohodnotny old school pretekar, typek, ktory pre to zije. Ktoremu obrazne povedane otec nedal veceru ak nevyhral. Clovek, ktoreho ine veci nezaujimaju. Proste je to Max a tak beriem jeho vyjadrenia. Cely vikend peni a nadava a potom sadne do auta a vyhra z P17.

Na druhu stranu je tu Lando a to je proste taky šoumen. Vzdychanie na Twitchi pred fanynkami, rôzne party etc. Taky ten bad boy dnesnej generacie. Typek ma vysoke sebavedomie, vysoke ego a potom sadne do monopostu a už to je preč. Neni to zlý jazdec, ale proste mam pocit, ze je vyslovene sprosty. A to ho dost limituje.

Max je tiez impulzivny, to urcite. Ale v hlave toho ma o dost viac nez Lando. A svoje reci vie podlozit vykonmi.

1 Like