LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ak teda rátame Lanca ešte pred štartom, trafil si to presne.

1 Like

Tak streamování na internetu dělá taky Verstappen a že je Lando partyboy? Oni na hodně těch akcičkách paří právě spolu - Lando a Max :grin:
image

5 Likes

To bola podla mna skor Norrisova chyba, pchal sa, kde nebolo miesto.

3 Likes

inak nejaké novinky ohladom Fernanda? brali ho sanitkou niekde? pretože podla hlasu to muselo byť masakralne v tom monoposte…

to že to vobec dojazdil bol neskutočný výkon…

To je uz otazka, ci McLaren bude schopny zopakovat tak uzasne auto. Buduci rok tam zasa mame Ferrari s Hamiltonom atd. To bude opät ina situacia. A McLarenu ako netovarnemu timu, ktoremu nedavno hrozil pad à la Williams, proste vzdy s vyvojom verim na dlhodoby interval trochu menej nez tovarnym timom. Norris to teraz ma v hlave a robi chyby, ale ak by mal McLaren dominantne auto, zrejme by Norrisa spomienky na tuto sezonu neobmedzovali. Otazka je, ci mu dorucia taketo auto na celu sezonu. Ak bude v tej situacii celu sezonu, mal by to dat aj napriek tomu, ze to proste neni Verstappen.

Přesně tak, doufám, že to klukům vydrží :smile: .

2 Likes

A akokoľvek to znie neuveriteľne, stalo sa.

1 Like

ďakujem, ono na začiatku nebola červená ale znova štartovacia procedúra… ale ak by som podal nejaký tiket, možno by to vyšlo :grin: :grin:

To vůbec neměl dělat, mechanikům to může být fakt jedno a takhle si může jenom zhoršit zdraví. Upřímně nechápu.

1 Like

Mozno to robi naschval :face_with_monocle: Co je pre jeho buducnost lepsie? Ked z neho spravia nosica vody, bude musiet Norrisa pustat a Norris titul vyhra? Alebo ked ma “par nevydarenych pretekov”, ale nebude musiet Norrisa pustat lebo je za nim a buduci rok bude taky isty nemajster sveta ako Norris a teda budu mat rovnake sance? Je jasne, ze keby Norris vyhra, Piastri by zacal buduci rok s tym, ze nanho hladia ako na dvojku

Souhlasím, ale já jsem názoru, že ani Lando, ani samotná stáj vnitřně nevěřili, že by mohli mít šanci. Koneckonců-koho by napadlo, že po 7 výhrách zpočátku roku se Maxovi podaří další až v Brazílii? Já bych si na to v Květnu nevsadil ani pětník :slightly_smiling_face:

2 Likes

Urcite to nerobi naschval.

tak máme teraz 2 týždne off…

Fernando nikdy nebol jazdec, ktorý by len tak zahodil pretek… a aj ako spravil chybu a prepadol sa na poslednu poziciu stahoval postupne… a ešte predbehol Čoua

1 Like

Neřekl bych, že to byla něčí chyba. Charles to poslal na vnitřek, Lando neměl kam a vyvezlo ho to.

Dneska si to Max poistil. Veľká gratulácia. Norris dostane šancu o rok, ak budú mať dobré auto. Alpine to je čistý masaker. Ale pozor, 6-7-8 miesto v PK sú bodovo 49-46-44, takže o to 6 miesto ešte bude celkom seriózna bitka. To ešte bude zaujímavé.

3 Likes

To som si tiez vravel a do istej miery to mozno podvedome robi, ale stale ma tato teoria velke trhliny. Je na nom celkovo vidiet, ze neni konzistentny. Musi este trochu zabrat. Talent tam je, ale chyba mu… ja neviem… praca s gumami? Skusenosti? Este trochu aspon? Stale verim, ze raz z neho bude velky jazdec, ale vraviet ze do buducej sezony obehne Landa, to by som si asi netrufol. Na druhu stranu, tretia sezona tiez uz nie je uplne malo. Raz aj s nim dojde ludom troezlivost. Zial.

1 Like

tak dúfajme a už sa na to teším…

buduci rok by som si velmi rád pozrel súboj Leclerc Verstapen Norris napríklad… možno by do toho zasiahol ešte Hamilton a Piastri… :popcorn: :popcorn:

uvidíme aké to bude v Las Vegas a musí teraz Ferrari postupne ten náskok ktorý Mclaren má eliminovať… ak by tento rok sa im podarilo vyhrať PK tak to by bolo neskutočné :heart:

2 Likes

Sorry, ale nikdo mu nezakazoval podávat co nejlepší výkony, a zatím byl Lando většinou lepší. Víc v tom zatím není potřeba hledat. Pokud by snad letos Norris udělal titul a přitom byl Oscar příští rok rychlejší, věřím, že by mu vůbec neubližovalo, že se na něj “kouká jako na dvojku”. Prostě se i tak pojede od nuly.

Ten Zhou je fakt komik. Este ze uz ide kade lahsie. Priserny jazdec.

1 Like