LIVE: Veľká cena Rakúska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Vôbec nejde o strategiu. Skušali to aspoň inak. Nemali nárok cez motorový deficit a horšiu degradáciu. Proste to dnes nevyšlo. Proste jednoducho tak. Strategicky jedine, že Leclerca dali príliš skoro do boxov na začiatku, ale asi by to nič nezmenilo na výsledku.

1 lajk

nerozumiem ak majú 2 povolené upgrady tak aký zmysel malo jeden minúť kvôli 7hp. jedine, že by sa upgrade, ktorý je v skutočnosti downgrade nepočítal do ADUO

no na power sensitive okruhu se ten deficit Ferrari na RBR a Mercedes projevit musel, spíš byl zázrak pro ně co udělali v Q za výsledek

Jestli s tím máš takový problém, tak mi napiš zprávu nebo přes chat tady na webu a nespamuj tím tady diskuzi, myslím, že ostatní uvítají diskuzi k F1 a ne tvoje řešení toho, co jsem napsal

Ten vsc s lewisom urobili dobre, zachranilo mu to preteky, pretoze ferrari malo obrovsku degradaciu a keby to tal nesprsvili tak by sa trapil s gumami ako charles

Aj ja od teba občas čakám, že nebudeš brať všetko osobne a ešte k tomu aj úplne zbytočne, ale asi sa nedočkám.

1 lajk

To neviem pochopiť ani ja. Od začiatku mi to prišlo 5-7 hp strašne malo, aby tým vyničili prvý ADUO slot.

Na Sky myslim ze spominali ze podmienky v Rakusku mozu byt mierne nevyhodne pre Ferrari kvoli ich turbu.

Ferrari Barcelonu nemělo vyhrát. Prakticky jim to ““spadlo”” do klína.
To jim uškodilo. Zase se dostali na vlnu hopia, a mysleli si, že jsou strategičtí kouzelníci.
14 dní samé Aduo, Aduo and we are back.

V pořádku, napíšu tu narativ který nebudeš psát a pak k tomu dám “o co ti jde” a budu se tvářit, že je to normální otázka a diskuze, hezký den

Může být. Zatím jsou Mercedesy pořád vepředu a za nimi se to trochu míchá, McLareny by se mohly trochu vylepšit. Ale docela se bavím :slightly_smiling_face: .

Lewis dnes maximalizoval, tempo tam absolutne nebolo na nic lepsie ako 5 miesto

Hogar bol včera samy vtip a dnes plny zlosti :joy:

já si myslím, že v Barce to tempo měli hodně solidní, min u Hama. No přišel okruh vžyadující výkon motoru a ten gap Ferrari se musel projevit. Podle mě to vylepšení ADUO je za očekáváním. Myslím si, že další dva závody budou pro Ferrari náročný z pohledu boje s RBR, Mercedesem a McL

Neda sa mi ti poslat spravu, pise to, ze neprijmas spravy…

Lenže ten tvoj “naratív” prišiel z dôvodu, že tu rozoberáš včerajšiu haváriu Verstappena snáď pod každým článkom. Preto som chcel vedieť čo tým chceš povedať.

2 lajkov

Veď uvidíme. Ono sa to strieda. Vyhravaju Mercedesy a občas to skočí aj Ferrari, raz Maxovi, … Silverstone by pre Hamiltona nemusel byť zlý a pódium je možné. V SPA asi budu zase strácať. V Maďarsku bude Ferrari celkom asi pomerne silné. Nevyvodzoval by som na tvojom mieste úplný opak.

Možná čtvrté při jiné strategii, ale nevsadila bych se :smile: . Piastri odjel dobrý závod.

Maxovu nehodu jsem rozebíral pod článek o jeho nehodě. Tady jsem to vzpomenul s tí, že doufám, že se mu to zase nestane, nevím co je s tím za problém :man_shrugging:

Max pekne Kimi nic moc a ako sa dalo cakat Lui stratil dych ked uz myslel na titul :joy: