Vôbec nejde o strategiu. Skušali to aspoň inak. Nemali nárok cez motorový deficit a horšiu degradáciu. Proste to dnes nevyšlo. Proste jednoducho tak. Strategicky jedine, že Leclerca dali príliš skoro do boxov na začiatku, ale asi by to nič nezmenilo na výsledku.
nerozumiem ak majú 2 povolené upgrady tak aký zmysel malo jeden minúť kvôli 7hp. jedine, že by sa upgrade, ktorý je v skutočnosti downgrade nepočítal do ADUO
no na power sensitive okruhu se ten deficit Ferrari na RBR a Mercedes projevit musel, spíš byl zázrak pro ně co udělali v Q za výsledek
Jestli s tím máš takový problém, tak mi napiš zprávu nebo přes chat tady na webu a nespamuj tím tady diskuzi, myslím, že ostatní uvítají diskuzi k F1 a ne tvoje řešení toho, co jsem napsal
Ten vsc s lewisom urobili dobre, zachranilo mu to preteky, pretoze ferrari malo obrovsku degradaciu a keby to tal nesprsvili tak by sa trapil s gumami ako charles
Aj ja od teba občas čakám, že nebudeš brať všetko osobne a ešte k tomu aj úplne zbytočne, ale asi sa nedočkám.
To neviem pochopiť ani ja. Od začiatku mi to prišlo 5-7 hp strašne malo, aby tým vyničili prvý ADUO slot.
Na Sky myslim ze spominali ze podmienky v Rakusku mozu byt mierne nevyhodne pre Ferrari kvoli ich turbu.
Ferrari Barcelonu nemělo vyhrát. Prakticky jim to ““spadlo”” do klína.
To jim uškodilo. Zase se dostali na vlnu hopia, a mysleli si, že jsou strategičtí kouzelníci.
14 dní samé Aduo, Aduo and we are back.
V pořádku, napíšu tu narativ který nebudeš psát a pak k tomu dám “o co ti jde” a budu se tvářit, že je to normální otázka a diskuze, hezký den
Může být. Zatím jsou Mercedesy pořád vepředu a za nimi se to trochu míchá, McLareny by se mohly trochu vylepšit. Ale docela se bavím
.
Lewis dnes maximalizoval, tempo tam absolutne nebolo na nic lepsie ako 5 miesto
Hogar bol včera samy vtip a dnes plny zlosti ![]()
já si myslím, že v Barce to tempo měli hodně solidní, min u Hama. No přišel okruh vžyadující výkon motoru a ten gap Ferrari se musel projevit. Podle mě to vylepšení ADUO je za očekáváním. Myslím si, že další dva závody budou pro Ferrari náročný z pohledu boje s RBR, Mercedesem a McL
Neda sa mi ti poslat spravu, pise to, ze neprijmas spravy…
Lenže ten tvoj “naratív” prišiel z dôvodu, že tu rozoberáš včerajšiu haváriu Verstappena snáď pod každým článkom. Preto som chcel vedieť čo tým chceš povedať.
Veď uvidíme. Ono sa to strieda. Vyhravaju Mercedesy a občas to skočí aj Ferrari, raz Maxovi, … Silverstone by pre Hamiltona nemusel byť zlý a pódium je možné. V SPA asi budu zase strácať. V Maďarsku bude Ferrari celkom asi pomerne silné. Nevyvodzoval by som na tvojom mieste úplný opak.
Možná čtvrté při jiné strategii, ale nevsadila bych se
. Piastri odjel dobrý závod.
Maxovu nehodu jsem rozebíral pod článek o jeho nehodě. Tady jsem to vzpomenul s tí, že doufám, že se mu to zase nestane, nevím co je s tím za problém ![]()
Max pekne Kimi nic moc a ako sa dalo cakat Lui stratil dych ked uz myslel na titul ![]()