LIVE: Veľká cena Rakúska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ještě byli tak hodní, že tam dali Peréze, kterej odjel 6 kol, a stejně to nestačilo.

Budem dúfať, že toto bolo pre Ferrari veľmi špecificky nevýhodná trať v nadmorskej výške. Menšie turbo v redšom vzduchu skrátka pracovalo na mechanickom limite svojich otáčok a prehrievalo sa, čo mohlo obmedziť jeho efektivitu. Najskôr to tak bude, keď musel Hamilton zvoliť ten ochladzujúci mod na tých pár kôl. V Mexiku už bude dávno druhé ADUO a väčšie turbo, takže snáď špeci problém len v Rakusku.

A pak, že mám špatnou tabulku..

Popravdě nijak zvlášť zajímavé. Russell slušně, dovezl to. Velmi dobrý Verstappen. Antonelli i dnes ukázal, že je velice rychlý, tři čtyři kola navíc by všechno změnila. Hadjar nejlepší ze všech, kteří jezdili vedle Maxe, snad mu to vydrží. McLareny takové nějaké nijaké, na vítězství momentálně nemají. Ferrari prostě špatné; ještě že aspoň Hamilton jezdí v rámci možností pěkně a vymáčkne z toho trakaře maximum. Z Leclerka se stává jasná týmová dvojka, je zoufale pomalý a na Hamiltona se vůbec nechytá. Ostuda. Na tu jeho smlouvu jsem do budoucna zvědav.

2 lajkov

LEC si nasel alibi v brzdach aby mel klid, ok chapu ze ho v tom podrzi i tym, ale na tohle se da lehce zvyknout a snizuje to motivaci, mel by zacit chodit na kurz k Lewisovi.

a neměli už větší turbo teď ? V tom prvním baličku,

Ne neměli, to bude až v tom druhém ADUO

1 lajk

Russel to zvládl z PP. Kdyby Verstappen v sobotu nezahodil kvalifikaci, tak mohl RB připsat na domácí trati první letošní vítězství a Antonelli je podle mě s touhle generací vozů nejvíc sžitý, ale zároveň vlastně vůbec nevím jak piloty hodnotit, F1 dostala další vrstvu, kde je potřeba něco šetřit a používat to správně (nastavit to správně aby to správně šetřilo a dávkovalo), ale není to o čisté rychlosti. Docela se to vzdaluje od toho co se mi líbí, ale co se dá dělat…:man_gesturing_ok:

2 lajkov

4 lajkov

musí to být schizofrenní situace. Na jednu stranu F1 je samozřejmě stále top, ale v téhle kondici? Však to bylo vidět i dneska jaké situace na trati nastávají. Nevím jaké to bylo kolo, ale když předjel Kimi Leclerca, tak jsem byl přesvědčený že Leclerc musí hlasit problém s autem, ale nic…prostě to bylo normální - došla šťáva v baterce, tak ho objel.
Souboj Hamilton Verstappen? Tam to bylo to samé, akorát si to tam dvakrát vyměnili.

Nechápu co se na tom může někomu líbit, když je vidět co za tím je…

2 lajkov

To už říká 2 roky, ale zatím to je komedie pouze od Astonů.

…teď už je to jen Fun Battery Power Show

2 lajkov

Co Silverstone, ale co teprve SPA, tam dojde baterie ještě před koncem S1

2 lajkov

Zeleni vyplakavaju f1 ich nebavi a pritom tu stale oxiduju :+1::joy: to nevymyslis

Když vlastně vezmu ted porovnání WEC LeMans s BoP co jsem koukal a F1 s clippingem, tak mě více bavilo fakt LeMans. Samozřejmě LeMans není sprint na hodinu a pul, ale takovýhle věci se tam nestanou. Snaží se být otevření všem specifikacím a pak to nakonec vytlučou BoP, což je taky umělé, ale nekrvácely mi z toho oči…

2 lajkov

2 lajkov

Proč se furt říká nový motor?
Pod ADUO můžeš vylepšit jeden komponent. Resp. u Hondy 2.
Jeden komponent snad nepřinese 100hp, tam to je od základu celý špatně.

Lewise ta nekonzistentnost dlouho bavit nebude….tohle neni auto, motor na titul ani nahodou.

Upřímně já Hondě vubec nevěřím no, takže jsem připraven na nejhorší. :man_gesturing_ok:
…takže se obávám, že i se specifikací B motoru to bude irelevantní.

2 lajkov

Však komponent, nový ICE a novou elektrickou část

2 lajkov