LIVE: Veľká cena Rakúska 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Niekto mudry raz povedal, že 1000x opakovana lož sa stane pravdou tak toho sa asi pevne držíš čo ?

2 Likes

Už čekám, kdy někdo navrhne penalizaci pro Maxe, protože způsobil Hamiltonovi trauma tím, že ho válcuje v letošním šampionátu.

1 Like

Podľa mňa tá penalizácia je blbosť, nikomu to nepomôže, iba poškodí Landa a možno posunie VB na 3. Miesto. Lebo tempo zatiaľ nemá na predbehnutie Landa.

1 Like

Zas sa ozývajú tí najobjektívnejší :joy: :sweat_smile:

1 Like

Presne takto penalizácia dostala Mercedes aj na 3. Miesto

1 Like

Lajbavý Bottas by toho Landa snad ani nepredbehol :smiley:

1 Like

No, povedal to Joseph Goebbels, takze by som sa na ,niekoho mudreho’’ prilis neodvolaval.

1 Like

Perez mal dostat 5 sekund za prehnany optimizmus >:

2 Likes

To nijak nesúvisí s tým , že to tu ma niekto ako svoje životné motto

1 Like

Ved netvrdim, ze nie, ostatne ked uz niekto porovnava dva uplne odlisne incidenty a tvari sa, ze su rovnake, tak to prilis nie je dokazom objektivity.

2 Likes

Marko tvrdil, ze tento vikend bude RB este dominantnejsi nez minuly. A mal pravdu. Zatial teda az prilis jednoznacna zalezitost.

1 Like

Penalizácia :grin::grin:(73372772)

1 Like

Tak si tie rozdiely zhrňme: iný okruh, iné počasie, iný typ zákruty, iný povrch. Obe dvojice išli vedľa seba a v oboch prípadoch jeden využil maximálnu šírku trate a druhého proste vytlačil.

Toľko k tvojej “objektivite”.

1 Like

perez penalizacia

1 Like

ved to sme chceli. dolezite ze nevyhra Mercedes. je jendo s akym naskokom to bude pre Maxa

1 Like

Charles je dneska nějak jezdecky nadržený…

1 Like

Podla mna to bol identicky incident, takze s tym urcite pocitam.

2 Likes

Penalizácia kľudne, ale zas tá karma za minulý týždeň tam sedí. :grin:

1 Like

Už se to šetří.

1 Like

Perez v kazdom pripade zase raz velke sklamanie tento vikend.

1 Like