Niekto mudry raz povedal, že 1000x opakovana lož sa stane pravdou tak toho sa asi pevne držíš čo ?
Už čekám, kdy někdo navrhne penalizaci pro Maxe, protože způsobil Hamiltonovi trauma tím, že ho válcuje v letošním šampionátu.
Podľa mňa tá penalizácia je blbosť, nikomu to nepomôže, iba poškodí Landa a možno posunie VB na 3. Miesto. Lebo tempo zatiaľ nemá na predbehnutie Landa.
Zas sa ozývajú tí najobjektívnejší
Presne takto penalizácia dostala Mercedes aj na 3. Miesto
Lajbavý Bottas by toho Landa snad ani nepredbehol
No, povedal to Joseph Goebbels, takze by som sa na ,niekoho mudreho’’ prilis neodvolaval.
Perez mal dostat 5 sekund za prehnany optimizmus >:
To nijak nesúvisí s tým , že to tu ma niekto ako svoje životné motto
Ved netvrdim, ze nie, ostatne ked uz niekto porovnava dva uplne odlisne incidenty a tvari sa, ze su rovnake, tak to prilis nie je dokazom objektivity.
Marko tvrdil, ze tento vikend bude RB este dominantnejsi nez minuly. A mal pravdu. Zatial teda az prilis jednoznacna zalezitost.
Penalizácia (73372772)
Tak si tie rozdiely zhrňme: iný okruh, iné počasie, iný typ zákruty, iný povrch. Obe dvojice išli vedľa seba a v oboch prípadoch jeden využil maximálnu šírku trate a druhého proste vytlačil.
Toľko k tvojej “objektivite”.
perez penalizacia
ved to sme chceli. dolezite ze nevyhra Mercedes. je jendo s akym naskokom to bude pre Maxa
Charles je dneska nějak jezdecky nadržený…
Podla mna to bol identicky incident, takze s tym urcite pocitam.
Penalizácia kľudne, ale zas tá karma za minulý týždeň tam sedí.
Už se to šetří.
Perez v kazdom pripade zase raz velke sklamanie tento vikend.