LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Toto by bylo asi nejlepší.

norris fastest lap v poslednom kole, jazdili s obrovskou rezervou

Ešte väčší šašovia sú dnes v jeho tíme, keďže mu nepovedali, že robí hlúposti:

Myslíš Georgov fuck up Georgovi? :grin:

Nejsmutnější na tomhle celém je, že to bylo vlastně úplně jedno.

Ty si zrelá na odbornú pomoc v bielych plášťoch.

Telemetria by ho naprášila hneď.

Ale ono ten nápad urobiť nikto nepopiera ako dobrý.

Nešportové to trošku je, ale nejde to na vrub tímom ani jazdcom. Oni robili svoju prácu a urobili ju veľmi dobre. Klobúk dole pred všetkými 4.

Bohužiaľ FIA z toho urobila v snahe to zatraktívniť rovnakú nudu, ktorá ale bola zábavná v svojej podstate vo všetkom okrem jazdenia, lebo ja som sa na tých somarinách co im Williams a RB2 a Russell povymuslali výnimočné bavila ( napriek tomu ze to obmedzilo Mercedes).

Som si reálne povedala, je mi to jedno nečakala som po Q nič, ale aspoň to nastaví zrkadlo kompetentným, že možno aj pilotov treba obcas počúvať. Nepomôže ale som rada,ze piloti začali byť úprimný.

Táto fraška ide na vrub FIA ktorá ich takými nápadmi k tomu núti. Takisto ako Russella k tomu, aby ich fuckoval. On si vyslovene povedal, dostanem trest a čo ? Dnes je to jedno, ale vystaví to obraz tejto fraške. Taký nám pocit z toho ja.

A tie kritické vyjadrenia jazdcov na cele toto sú podľa mňa aj ukážka toho stáleho interného boja s FIA ! Už neobhajuju jej nápady, aj keď by mali, už rozprávajú veľmi úprimne a to je len dobre. Vyjadrenie Alexa Albona je zlato. Čistý rešpekt a komédia zároveň. Brutálne sa mi páčilo.

Bohužiaľ ako vravíš, Mercedes po tomto nemal na výber a nemohol už nič a na toto boli príliš blízko.

A co ?

Toto sa nedá dokázať ako zámer.

Nedal sa dokazat ani Schumacher svojho času nie to ešte toto.

A nikto z pilotov z toho tragédiu nerobí. Robíš ju len ty.

Ale ako statement voči týmto nápadom to bolo dobré.

Pozname X prípadov kde pilot vzal penaltu namiesto vrátenia pozície.
Vieš využiť pravidlá pre seba ? Vies. Prečo to nemáš robiť ? Urobili to aj Williams aj RB2 v týchto pretekoch.

Ano je to proti pravidlám, ale bežne je to 5s …v tejto situácii by bolo lepšie to akceptovať pre každého jedného pilota, ako sedieť zaseknutý.

Russell sa to odhodlal urobiť aj za cenu trestu.

Z frustrácie ? Asi áno. Ale nie len nad týmto jedným pretekom podľa mňa, to bolo omnoho hlbšie q

Čiste zo strategického hľadiska.

Jasné FIA musela trestať inak, aby sa to do budúcna nezvrhlo

Ale tam podľa mňa vôbec nešlo o jedno miesto na gride, ale skôr o to ukázať ako tieto nápady pôsobia na pretekanie a aké sú.

tak fia nariadila hlupe povinne 2 pity a russellovi sa to vlastne oplatilo aj napriekd drive through, to je chyba fia ze takyto bs vymysleli

Presne tak. A presne preto to podľa mňa urobil a k trestu pristúpil ako pristúpil.

Vedel že nezíska nič a o nič nejde.

Ale vysmial sa im do tváre aj s vztýčeným prostredníkom

Ale keď už joker lap, tak poriadne, kde by sa piloti vedeli ukázať a spraviť obrovský rozdiel. Napríklad 3x za preteky otočiť Nice a naspäť. :sweat_smile:

Prípadne zmeniť pitstopy, že pilot vystúpi a prezuje si všetky pneu sám. :grin:

Veď to. Nepoviem, keby mu takto Williamsy brali pódium alebo víťazstvo, ale kvôli P10 to bol veľký úlet. Džordžovi trošku ušli nervy a dal to tam ako v F1 Open Lobby.

Pokiaľ nevedel o tom, že pre Monako je za to automaticky stop-n-go, tak by som mu to nemal za zlé, skrátka nemal čo stratiť, ale je hanbou tímu, že o tom nevedeli alebo mu to nepovedali.

experiment vysiel, my sme sa bavil viac ako po minule rocniky, buduceho roku to bude este lepsie ked budu auta mensie

1 Like

Ale jak se to lišilo od “běžného” Monaka? Vůbec nijak, prostě se tam nedá předjíždět :woman_shrugging: .

Keby to spravil Verstappen, tak je pre teba nešportové hovado, obraz Josovej výchovy a mal by byť vylúčený z celej sezóny a spätne mu odobraté všetky tituly. :clown_face:

2 Likes

Teraza narážaš na ten joker lap či na čo? :slight_smile:

Nejspíš asi na to, že tuhle situaci řešíme, jako by byla nějak odlišná od jiných let, kdy byl 1 pitstop. Přitom je to jedno, prostě by se za někým zasekl a nedostal by se dopředu. Jenom možná ten trest by byl mírnější, co by v případě úmyslu byla i tak chyba.

Asi došlo k nepochopeniu. Reaguješ na môj komentár o Russellovi. Píšeš, že to bolo celé jedno. Bolo, išlo o P10.

Ale nechápem na čo reaguješ týmto:

To sa pýtaš na ten nápad s joker lap, že ako by sa to líšilo od súšasného Monaka?

No za sebe to zkusím shrnout - je jedno, kolik je nařízených pitstopů, když se stejně nedá předjíždět. Možná jsem se zacyklila v nesprávné diskuzi, to se mohlo stát :smile: .

kto si uziva atosferu monaka? ti vdaka ktorym je f1 multimiliardovy biznis rozhodne nie