Asi jdu normálně pracovat.
Cervene vlajky tomu nepomohli. Nechapem, ze minimalne pred Monakom nikoho nenapadlo zakazat vymenu pneumatik pocas cervenych vlajok.
Ale treba vidiet pozitiva, prave som si do kavovaru nasypal cerstvu Costa Ricu a zarabam si espresso.
skusi cunoda mu uz robi miesto za par kol pojde maxo do boxov a vyjde pred cunodom
Ať káva chutná.
Nepojde, lebo by padol za Hamiltona.
Russel chcel útočiť na Norissa, tím mu to zatrhol a nariadil mu, aby jazdil takto pomaly, aj keď Russel niekoľkokrát hovoril, že môže jazdiť rýchlejšie.
Cunoda jazdí ešte pomalšie, a to výrazne, aj keď má hardy. Podľa mňa má za cieľ vytvoriť medzeru pre pitstop pre Maxa.
No vzhledem k tomu že se ho drží jen Albon, tak asi ne.
Russellovi su jedno “l” ubral, Norissovi jedno “s” pridal a jedno “r” ubral. Treba v tom hladat nejaku symboliku?
Sainz tiez brzdi Norrisa, aby nemal volne okno.
Piastri by mal spomaliť a natlačiť Sainza na Norrisa a ten ho predbehnúť. Jednoducho použiť ich medicínu. Toto niesú preteky, je to hanba. Celé vadne Ferrari
podla mna pojde a skusia ich rozhodit inak je jedno ci skonci 6 alebo 7
Chce, aby mu Kiks dala do držky.
Provokater!xxxxxx
Sorry nejak mi nedopína - Prečo to Russell tak špuntuje? Čo sa snaží dosiahnúť?
Žiadna symbolika, len že píšem rýchlejšie než myslím. Podľa mňa som dal podvedome Norrisovi dve s rovnako ako Russellovi, prípadne som mu ich vymenil za dve r.
Hm, v konecnom dosledku je dost jasne, ze by Hamiltona nemal sancu predbehnut.