Procesí v Monaku mi nevadí, ale potřebuju mít pocit, že pilot podstupuje výzvu městského okruhu. Tohle je “babička pletla svetr a micka chlemtala mléko a dědeček dřímal v ušáku”. Babička je Charles.
Mohla to byt aj vacsia nuda, napriklad, keby bol na prvom mieste Verstappen a za nim Perez
A čo to má rozbaliť a prehrať na pnru? A ptm budete hovoriť aký jr ■■■■■
mali sa lepsie kvalifikovat, zaujimalo by ma keby takto jazdil ktokolvek iny haha
Nadavam tiez, neboj
no vidite, tyre deg, budu pitstopy, no stress
To by právě nebyla. Snažili by se ho sejmout. Tahle jedou, aby vyhrál Lecr protože je doma a zaslůží si.
ja to chapem, ja tiez neskacem do stropu s fullHD zaberov na spanilu jazdu, ale tak nezmeni sa to ani dnes ani zajtra, nechcem moc negativne pozerat na to
Jediné, co se dá ocenit, je nostalgia feeling. Ferrari a McLaren na prvních místech…
Ja nenadavam priamo na Leclerca, robi to, lebo mu to situacia dovoluje. Je mi perfektne jasne, ze ty si so situaciou spokojny, ale toto v ziadnom pripade nemozes nazvat zavodenie. To s tym nema nic spolocne
Už někdo probrzdil?
Lando zrovna usnul, ne ?
Je mi jasne, ze sa to nezmeni, ale vyliat srdiecko si tu mozem treba to pretrpiet, na konci zagratulovat Leclercovi a cakat na dalsi vikend
Toho Pereza ani neriesia tusim
Súhlasím ale prosre Lec využíva situácie ale nemalo by byť monako takéto
este neni koniec
Tak čo…skúsi Red Bull poslať Maxa do boxov?
Alebo najprv niekto z Mercedesov?
Áno, jedna z mála šancí na zdramatizovanie.
Ricci pumpuj! To dáš levou zadní.