LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Procesí v Monaku mi nevadí, ale potřebuju mít pocit, že pilot podstupuje výzvu městského okruhu. Tohle je “babička pletla svetr a micka chlemtala mléko a dědeček dřímal v ušáku”. Babička je Charles.

1 Like

Mohla to byt aj vacsia nuda, napriklad, keby bol na prvom mieste Verstappen a za nim Perez :smiley:

1 Like

A čo to má rozbaliť a prehrať na pnru? A ptm budete hovoriť aký jr ■■■■■

2 Likes

mali sa lepsie kvalifikovat, zaujimalo by ma keby takto jazdil ktokolvek iny haha :smiley:

2 Likes

Asi takto Monaco curse nespí

Nadavam tiez, neboj :blush:

1 Like

no vidite, tyre deg, budu pitstopy, no stress

To by právě nebyla. Snažili by se ho sejmout. Tahle jedou, aby vyhrál Lecr protože je doma a zaslůží si.

ja to chapem, ja tiez neskacem do stropu s fullHD zaberov na spanilu jazdu, ale tak nezmeni sa to ani dnes ani zajtra, nechcem moc negativne pozerat na to :smiley:

1 Like

Jediné, co se dá ocenit, je nostalgia feeling. Ferrari a McLaren na prvních místech… :wink:

1 Like

Ja nenadavam priamo na Leclerca, robi to, lebo mu to situacia dovoluje. Je mi perfektne jasne, ze ty si so situaciou spokojny, ale toto v ziadnom pripade nemozes nazvat zavodenie. To s tym nema nic spolocne

2 Likes

Už někdo probrzdil?

Lando zrovna usnul, ne :smile: ?

:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: Vtipná je FIA
Nahrávam: Screenshot_2024-05-26-16-24-36-207_com.twitter.android.jpg…

Je mi jasne, ze sa to nezmeni, ale vyliat srdiecko si tu mozem :rofl: treba to pretrpiet, na konci zagratulovat Leclercovi a cakat na dalsi vikend :blush:

Toho Pereza ani neriesia tusim

1 Like

Súhlasím ale prosre Lec využíva situácie ale nemalo by byť monako takéto

este neni koniec :sob:

1 Like

Tak čo…skúsi Red Bull poslať Maxa do boxov?

Alebo najprv niekto z Mercedesov?

Áno, jedna z mála šancí na zdramatizovanie. :roll_eyes:

Ricci pumpuj! To dáš levou zadní. :grin: