Nevím na kolik přesně výher měl Leclerc auto, ale rozhodně to nebylo tak, že mohl vyhrát vpodstatě všechny závody jako teď pan Piastri
Ale okej, budu si pamatovat že srovnávat statistiky bez kontextu je okej.
Nevím na kolik přesně výher měl Leclerc auto, ale rozhodně to nebylo tak, že mohl vyhrát vpodstatě všechny závody jako teď pan Piastri
Ale okej, budu si pamatovat že srovnávat statistiky bez kontextu je okej.
Já nesrovnávám bez kontextu
Keby si to robil a snažíš sa potom, tak Alonso si sám prehral dva tituly vo Ferrari. A dobre vieš, že tiež to není pravda, tak sa k tomu neznižuj.
Eisele píše, že už v Imole príde výmena Doohan - Colapinto
To nepíše Eisele, on jen kopíruje to, co koluje paddockem už tři týdny
Otázka znie jednoducho:
Má podľa teba McLaren dominantné auto alebo nie?
Odpoveď je ešte jednoduchšia:
ÁNO / NIE
Vie mi ju napísať, nech viem aký je tvoj názor na auto McLarenu?
PS: Ani RB23 a ani Mercedes14-16 neboli v každej Q o pol sekundu vpredu a v každom preteku o pol minútu vpredu, a predsa o nich nikto nepochybuje, že to boli dominantné autá.
–
Ja som na mp1 reagoval kvôli tomu, že auto McLarenu nepovažuje za dominantné vo všeobecnosti, nie na rôzne porovnania s inými dominantnými autami.
Otázka zní, proč nedokážeš pochopit základní data a ptáš se na to, co je celkem jasný
Ok, opravím to - čo konkrétne v tomto vlákne nechápem podľa teba IQáčik?
Chceš aj ty poprieť, že McLaren je dominantné auto?
To uz nemoze poprieť, vcera to sam napisal
Veď na to narážam.
Je to len obyčajná nula, ktorá príde rýpať do mňa aj tam, kde so mnou súhlasí.
Ako ja neviem, ty si necital co som napisal?
Preco ma nutis odpovedat vseobecne tak ako ty chces a nie tak ako je potrebne vzhladom k roznym vysledkom a datam VC?
McLaren ma najlepsi monopost, to viem napisat vseobecne.
Minimalne na 2VC mali od dominancie daleko, naopak inde boli urcite jasnejsie vpredu a aj jasne dominantni, no nie v Qs, ktore su tiez velmi dolezite, vzhladom k cistemu vzduchu, najviac sme to videli v Suzuke.
Uz tu x krat odznelo, od coho naskok McLarenu zalezi, nebudem to opakovat, po Miami to povedal aj Max.
Uvidime co prinesie zvysok sezony, sme len v 1/4, ale tvrdenia porovnavajuce naskok RB23 s Mc25 je aktualne uplny nezmysel, vyvrateny datami, viac nemam co riesit k tejto teme
Cital, no nevidim tam priamu odpoved na priamu otazku. Tu nejde o nutenie odpovede tak ako ja chcem.
Vysvetlim na priklade:
Tak sa teda pytam na tvoj nazor:
Staci ANO / NIE.
Na tuto otazku neexistuje ina odpoved.
Najlepsi neznamena vzdy dominantny. Najlepsi monopost bol napriklad Red Bull 2010, ale nebol dominantny. Ja sa pytam na to, ci je dominantny podla teba.
Uz niekolkykrat opakujem, ze toto sa mna netyka a na to som ani nereagoval. Reagoval som na to, ze @mp1 spochybnuje to, ze monopost McLarenu je dominantny. Na to, aby bol dominantny, nemusi byt najdominantnejsi v historii a ani tak dominantny ako RB23.
Ja som ti odpovedal.
Prave preto, ze najlepsi neznamena hned dominantny, sa neda po 6VC hodnotit sezonu, kde minimalne 2VC boli velmi tesne a plati to aj o Qs, jednoduchou odpovedou, len preto, lebo otazka je jednoducha.
Kazdy ma navyse hranicu najlepsi/dominantny inde. A kedze o dominancii sa pisalo posledne najma v ere Mercedesu a RB od polky 22 do stvrtky 24, tak s nimi sa to zrovnat naozaj zatial neda, data nepustia…
Cize naposledy: McLaren ma tuto sezonu aktualne najlepsi monopost, ktory za istych okolnosti dominuje v zavode (nie Q) a dalsi vyvoj sezony ukaze viac, stale sme len v 1/4.
Neviem co viac tu chces vypisovat, ak nechces presviedcat a nutit, moj postoj je jasny…
Práve v tejto chvíli na jedného paroháča reagujem. Tebe by tu mali dať doživotný ban, ty rypák. Ako si všímam tie tvoje “príspevky”, skoro s každým tu prichádzaš do konfliktu. Asi ťa v škole šikanovali kvôli tvojmu nižšiemu intelektu.
tu aspoň nikto nepozná tvoju identitu, ale každý vie, že si kkt.
Neodpovedal, vyhybas sa odpovedi.
Ja sa nepytam, ci bude McLaren dominantny monopost celu sezonu. Ja sa pytam, ci je dominantny v doterajsom priebehu.
Cize RB23 bol tiez najlepsi monopost, ktory len za istych okolnosti dominoval? (tiez nevyhral vsetky preteky o pol minuty)
Jj, tvoj postoj som vycital - ani za boha nepriznat, ze McLaren ma tak dominantny monopost, ze zatial bol jasne najlepsi v 100% pretekoch a 100% kvalifikaciach, len obcas to ti piloti neskompletizovali, co priznal aj ich sef.
A je uplne jedno ci ma v Q naskok 0.2s alebo 0.5s a ci v pretekoch ma naskok 0.2s alebo 1s na kolo, dominancia sa popriet neda. Mozme sa len bavit o tom, ci je tak velka ako RB23 alebo mensia.
Ak monopost bol najrychlejsi na 6 zo 6 VC, tak musi mat clovek v hlave vykradnute, aby toto nepovazoval za dominanciu.
Sorry, ale ty nie si v poriadku, uz tu rozhodujes co ako je aj za mna. Dokym nedostanes odpoved aku si TY predstavujes, tak molestujes, hoci udajne chces vecne diskutovat a respektujes nazory druhych. No nerespektujes a dokola riesis, pritom kazdy normalny pocbopil a ja som sa vyjadril jasne.
V Jeddah a Suzuke McLaren dominantny nebol ani zdaleka a to je hned tretina z par VC tejto sezony, samotny Horner ma iny nazor ako ty a mnoho predstavitelov timov F1 tiez.
Vy ste okolo Ciny pisali o RB ci nie je pomalsi ako Visa ci Haas a podobne nezmysly, ja som silu McLarenu nikdy nepopieral, to je fakt.
Ale pristupovat na hru o univerzalnej dominancii s velkym naskokom nebudem, len preto, lebo ty si to prajes, inak stale dupes…
Ak bude McLaren dominovat ako v Miami aj nadalej, kludne napisem, ze su dominantni, ale kedze pred 2 tyzdnami neboli, uvidi sa neskor, ak toto niekto nedokaze pochopit a akceptovat, nie je to moj problem
Celkovo nechapem, o co ti ide dokola, ze nevies prijat uvedene, je to smiesne, rovnako ako zrovnavanie s dominanciou Mercedesu ci RB…
Ty nevieš odpovedať na jednoduchú otázku, ale ja nie som normálny. Mňa nezaujíma či bol na tej a na tej VC dominantný o 30 sekúnd alebo o 10 sekúnd alebo vyhrali o 2 sekundy.
Ja sa pýtam vo všeobecnosti - je podľa teba monopost McLarenu dominantý alebo nie?
Na takto jednoduchú otázku si asi na 4x nedokázal odpovedať. Ja nechcem počuť to isté čo si myslím ja, ja chcem počuť tvoj názor a tvoju odpoveď na tú otázku.
Ale napriek tomu bol aj v Suzuke aj v Jeddah s prehľadom najlepší.
Takže keď je 2x “len” najlepší a 4x dominantný, tak vo všeobecnosti nie je dominantý, dobre rozumiem tvojej logike?
Ty vieš čítať? Stokrát som ti napísal, že ja ich s nikým nezrovnávam a od začiatku jediné čo rozporujem je to, že mp1 napísal, že McLaren nie je dominantný. Nepísal, že nebol dominantný v Suzuke alebo Jeddah. Napísal, že nie je dominantý. Bodka. A na to som ja zareagoval.
Na základe logiky, ktorú popisuješ podľa teba nemohol byť dominantý ani RB 2022. Je tak? Či ten dominantný bol? Skús odpovedať, nie je to zložitá otázka a nemusíš vypisovať na ktorých VC bol alebo nebol dominantý. Otázka je vo všeobecnosti z pohľadu celej sezóny.
Naposledy ti odpisujem k tejto teme.
Nie, ty nechces vediet moj nazor, ty potrebujes tvoju odpoved na tvoju otazku, inak dokola riesis, hoci pricetny clovek (dostatocne inteligentny a prijimajuci nazor druhych) ma uz musel davno pochopit a ja som sa vyjadril jasne, len nehram tvoje trapne ano nie. Co si ty ucitelka a ja ziacik, ze mi urcujes ano/nie na tebou domnelo jednoduchu temu?
Sam si napisal, a to sa zhodneme, ze najlepsi neznamena dominantny. A potom argumentujes kto bol najlepsi 6VC a pises, ze je jedno ci je naskok 30s alebo 2s. No v tomto zmysle nie je, prave to je ten rozdiel.
Celu dobu pisem, ze McLaren ma najlepsi monopost, ale tebe to nestaci a molestujes kym nenapisem, co chces ty. Ja tvrdim (a aj odbornici a predstavitelia F1), ze minimalne na 2VC to bolo tesne (to pre mna znamena byt tesne naj, ale nedominovat), vsetky Q tesne (obrovsky rozdiel oproti minulym dominanciam), co pri velkej dominancii nebyva, cize sa nateraz vseobecnym a univerzalnym tvrdeniam vyhybam a na otazku, ci je McLaren dominantny monopost zjednodusene odpovedam, ze ked je vysoka degradacia, tak v zavode (nie Q) ano, inak nie, ale plati, ze McLaren ma najlepsi monopost.
Dalsi dovod nepouzivat slovo dominantny monopost je, ze sa tu v diskusii zrovnaval s RB23, co je neskutocny BS, rovnako ako RBR na urovni Visa a pod…
A ci je McLaren dominantny (lebo to je trochu ina otazka a pytas sa raz tak, raz tak)?
Ano je. Ma totiz 2 velmi dobrych jazdcov a naj monopost a preto su obaja na cele PJ a valcuju PK.
V 22 prva polka viacmenej vyrovnana a druha urcite lepsi RBR k postupnej dominancii az do Miami 24.
Viac uz nebudem odpovedat.
Veď na toto som sa pýtal od začiatku, tak na čo tie omáčky okolo? To bolo ťažké napísať hneď?
Pýtal som sa síce len na monopost ako taký, ale to je jedno.
Jos a jeho překrucování a vytrhávání z kontextu. Ty jsi neskutečnej had.