Mclaren nema dominantni auto, ma nejlepsi piloty.
Tvoj nazor prezentujes ako fakt, pritom co napisal mp1 je pravda.
McLaren bol tu v Miami pocas VC jasne dominantny, o tom ziadna. Pre pracu s pneu, kde sa Max/RB trapili (sam Max spominal prehrievanie), suboje nepomohli.
Ale QP a RP je rozdiel a aj RP je extremne zavisla od trate a degradacie (aj to Max povedal) a “cisteho vzduchu”.
Cize toto prezentovat ako univerzalny priklad je manipulacia a ze to tak nie je univerzalne dokazuju nie len Q ale aj VC Japonska ci Saudska… Staci si pozriet naskok v 23 vtedy a teraz a fakty (nie pocity) nepustia.
Ty s tvojim IQ hlboko pod 48 nemôžeš nikomu vysvetľovať význam slov.
Koukám, že tu Jos s Pinďou zase nezvládají “diskuze”, no nic, snad jednou pochopí, proč oba dostali perma bans opakovaně
Ver si comu chces. Kkudne ja ta nepresviedcam. Vcera sme videli co sme videli
Zjavne tebe áno, keď ani nevieš čo znamená paroháč.
Precitaj si este raz co som napisal a zistis, ze to co si napisal teraz sa s tym nijak nevylucuje.
Len realita vylucuje tvoj nazor o “holych faktoch” ked si reagoval na mp1, tam je to o tvojej “viere” a nie o faktoch.
Dobre… Súhlasím
mp1 hlavne napísal, že McLaren nie je dominantné auto (vo všeobecnosti). Z toho vyplynula aj táto diskusia, ktorá sa odkazuje na pôvodnú.
S tým súhlasíš, že McLaren nemá dominantné auto?
V Miami zavode suhlasim. V Q nie.
V Suzuke a Jeddah nie. Inde miestami zase ano.
Cize univerzalna odpoved na znacne odlisne situacie je nezmysel.
A kolosalny BS je, ze McLaren je tuto sezonu dominantny ako RB v 23, preto som sa ozval.
McLaren tu bol dominantny a preto aj dominantne vyhral a odniesol si 2x double.
Edit: teda to s tym suhlasom/nesuhlasom si snad pochopil, kedze som to napisal “opacne”, lebo ty si napisal “nema” a nie ma…
naco sa zapajas do diskusie o ktorej nic nevies
a mclaren nema ani len nahodou dominantne auto na urovni rb23
mclaren je zavisly velmi na teplote trati cim vyssia a cim vacsia degradacia tym ma vacsi naskok pred konkurenciou, ale ak je teplota a degradacia nizka tak su na jednej urovni s viacerymi timami
no a v kvalifikacii sa o nejakej dominancii ani neda hovorit, to auto proste nieje kvalifikacny special, tam ich mozu porazit vzhladom na aktualnu formu aj rb, mercedes a aj ferrari
no ale nieje dominantne auto na urovni rb23, alebo m14-17
to, ze teraz v miami kde bola velka teplota a velka degradacia ostatnym odskocili neznamena, ze maju vo vseobecnosti dominantne auto
ano ak by kazda trat mala taketo podmienky tak to asi vyhraju uplne dominantnym sposobom, ale akonahle su teploty nizsie a je nizka degradacia tak rb ale aj mercedes a obcas ferrari su na ich urovni a kvalifikacii su na ich urovni takmer v kazdych pretekoch
ak by mali aj v kvalifikacii takyto naskok ako teraz v pretekoch tak si vazne myslis, ze jedna chyba pri poskakovanie na obrubniku by znamenala prehru v kvalifikacii?
Hezký srovnání…až na to, že Leclerc nikdy neměl takovou raketu jako je současný McLaren
Keby dostal Leclerc také auto na skoro dve sezóny, tak má viac ako 6
Chceš mi říct, že od 2018 do května 2025 měl monoposty max na 8 výher jo? Bože Dejve
Chudák Ocon. Kvalifikoval se do Q3, dokonce P9.
Nakonec se samozřejmě lehce propadl na P12 a dostane za 4.
Hadjar kvalifikace i závod P11 a dostane za 5/10.
To je ústřik ten Eisking.
2019 tam kde mohol vyhral. -2 výhry kvôli motoru a Ferrari
2020 sa ani nebudeme baviť
2021 skoro výhra Silverstone nebyť zásekov motoru, to auto malo ledva na pódium
2022 -5/6 výhier lebo Ferrari a 1 jeho chybou
2023 bez šance
2024 maximalizoval všetko, čo išlo vyhrať, vyhral
2025 bez šance
Niečo ďalšie?