LIVE: Veľká cena Miami 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vážne? Takto si zúfalá?

Verstappen reálne na P1 štartoval len vďaka ďalšiemu perfektnému kolu v Q a chybám pilotov McLarenu.

A Russell sa posunul len vďaka VSC.

Ty si väčší klaun ako Ferrari. :clown_face:

Na zvyšok ani nejdem reagovať, lebo zjavne nemáš kapacitu na chápanie súvislostí. Pri tebe aj Romana Tabak musí byť hviezda. :joy:

2 Likes

Nebrat osobne, nebolo myslene na ten nevinny vtipek, ale celkovo na tie komenty o Landovi v tejto a aj inych diskusiach. Myslim, ze jeho druhe miesta sa mu este raz zidu.

1 Like

Alo musel dělat lift an coast, aby mohl zatočit skrz šílenej understeer :open_mouth:

2 Likes

snáď to aspoň prispeje k jeho rýchlejšiemu odchodu. Zatiaľ okrem mediálnej pozornosti a predaja suvenírov veľký prínos pre Team nie je

Inak aby tu neboli kontroverzie dneska asi niekto vystriela Ferrari HQ. Lewis a Charles sa objali a idú asi ten tím predať kdesi.

Ale jestli ty udaje nelžou, tak tam Alonso střihnul jeden fialovej minisektor v poslední kole pro diváky. :dash: :sweat_smile:

3 Likes

Po ankete DOTD by som dal aj anketu Loser of the day špecialne pre Hamiltona dneska.

image

image

2 Likes

A to si spočítej, že Piastri ztratil 16b v Austrálii. Ještě za to budeš děkovat, aby to bylo těsnější.

Jj, to nebyl zavod tohle, tam se prostě už na tento rok kašle.

1 Like

podla mna nebol hruby na nich v tom time su idioti treba ich ■■■■■ vzdy ty taliani su parodia na tim

VER dneska slabej jak caj, takovy vyprask, jak mi to vysvetlis.

Za chvilku RedBull přeskočí i zoufalé Ferrari.
Stačilo přitom najít nějakého jezdce, který tam nebude dělat hadr.
Strach, že by do týmu přinesli konkurenci zničí pořadí v PK.

1 Like

isiel co to dalo

Russell uz ho ma.

Charles od leta v RB

Russellovi vsc nepomohlo až tak keďže mal Hardy !

A Max presral 2 sekundy tým že zlykvidoval gumy pred VSC

A zrazu sa hneváš keď niekto pozerá len na časť obrázka ? Prečo to potom ako pako robíš denno denne ? Prečo potom trepeš také veci keď sa netýkajú Maxa na Russellovu adresu ?

A ako to vieš, že to bolo kolom? Podľa mňa len mal zle pretekove tempo kým v Q ho mal. To isté čo dnes Antonelli.

Dostal si presne to, čo bežne robíš a zrazu ti to tak hrozne vadí ! Skús možno prestať a nebudeš to dostávať späť !

Lebo podľa tvojej logiky P5 na pódium

A P1 mimo

Ty by si mi to vyhodil na oči ako prvý ! A stať sa to Russellovu nebolo by to podľa určite autom ale pilotom !

Apson vidíš čo predvádzas bežné !

Nie kamarát to budeš ty, ktorý má zbierku komplexov, viď tie tvoje 5 korunové infantilné shit posty z TEMU na adresu Norrisa. Keby to bola kritika formulovaná s hlavou aj pätou, aj by som s tebou súhlasil, ale sú to rádoby akože vtipné míms, také grganice po jedle.

1 Like

ale dobre jedna vec je ze ham chcel ist dopredu, beriem to je to jazdec, chce vyhravat, predsa len asi aj emocie v tom kokpite prispeli k tej vysielacke… ale to, ze ferrari si nedokazalo uvedomit ze o 3 kola uz ten leclerc bude mat lepsie tempo a nedali tu timovu reziu, to je ich chyba a zahodili si 6 miesto je cisto chyba teamu, a este kvoli tym stupidnym timovym reziam skoro obehol lewisa aj sainz… a vrchol tragedie ferrari je ze williams mal tento vikend objektivne rychlejsi monopost

ked pozeram na tie cisla McLarenu a spomeniem si na tie kecy ked Zak Brown nastupil ako CEO, tak sa musim smiat… Zak nielen ze zachranil McLaren, no priviedol ho tam kam patri!

1 Like