Jak řekla Evap, nejpodstatnější je že je Lando před Piastrim
Inak ma zacinaju obcas stvat ti komentatori.
Akoze ano, Stevo je super a som mu vdacny za vsetko, co pre F1 urobil.
Ale trebars teraz tie vtipy na Piastriho a emocie… ved typek je normalny chalan. Tim z Novy si niekde na nete precital, ze to je druhy Raikkönen a teraz to papagajuju kazde preteky. Pricom v realite proste kazdy, kto zazil oboch, vie, ze su to uplne odlisne osobnosti.
A ta Karolina v studiu… tiez nic v zlom, ale na co tam je? Nie ze by som jej zavidel ten flek, ale toto proste nie je analyza experta, ze tam precita stokrat obohrany joke o novacikovi Alonsovi a smeju sa vsetci jak keby F1 zacali pozerat vcera.
Mne sa páči ako máš komplexy a prídeš to tu iba rozhádať a provokovať
Myslim že to Alonsa moc trápit nemusí, trať byla hodně kluzká, snažil se tam něco vymyslet, ale na bílých pneu to prostě ujelo. Ale je to fakt jedno, Aston je cooked.
Vznikaji tu clanky vcetne nadpisu ktere maji vyprovokovat diskuzi, no spise hadky, bohuzel.
netrep ■■■■■■ Leclerc tiez jazdil ■■■■■
Ano, ale minuly rok tu nemal ten velky upgrade
Norrisa by som nechal na pokoji, nechapem ten hejt. Piastri vyhral 4/6 pretekov a Norris mu je napriek tomu v sampionate v pätach. Lando je konzistentny ako nikto a myslim, ze to mu kludne môze vyhrat titul.
Ten Landik Norris…proste po pretekoch usmiaty pohodicka…Piastri dotukol 4 vitaztvo ale Norris pohodicka…tam proste neni skutocny drive ohen
Zavod dva a ma ho.
Ztráceli 1,5s v race pace na Williams
ale však kľud. Toto je iba vtip z twitteru. Sakazmus meme. McL je inde a je to ich boj medzi nimi.
Další životní víkend u Alonsa. Včera do zdi a dneska točil svoje obvyklé hodiny. Začíná to být nedůstojné i pro Alonsa který důstojnost nikdy neměl.
co mal leclerc robit, doslova ho zarezal vsc a potom este aj vlastny tim timovou reziou
Inak po tomto závode sa bude mať Fred veľmi ťažké udržať na stoličke vôbec do Imoly.
Ujelo, ztratil 7s a v prvním stintu to zase dojel, takže to napravil. Ale 0,6s v race pace na SAUBER, to je prostě šílenost
V sampionate stale rovno za nim. Konzistentny jazdec, vzdy je vpredu. Oscar raz dostane defekt a Lando je prvy. Niektore veci zvlada horsie nez Oscar, ale zas ma svoje zbrane. Ja ako fansuik Oscara z neho mam celkom strach, cize urcite by som na neho nedaval takyto disrespect.
Jako McLaren a Mercedes jsou zatím v podstatě bez upgradů.
Takže pro ostatní nic moc výchozí pozice, když dokážou udělat top3.
Koukal jsem na onboard, to bylo příšerný tempo, chvilema jsem myslel, že máme poruchu.