LIVE: Veľká cena Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Do akej mojej?

Vy tu tvrdíte, že Stroll porazil Vettela na umiestnenie v pretekoch, bez akéhokoľvek kontextu, zaujíma vás len výsledné číslo, hoci tam rátate aj preteky, v ktorých Vettel nejazdil alebo bol diskvalifikovaný, tak rovnakou mincou som vám odpovedal, že Alonsa zas vyklepal Ocon.

A tam už prichádza váš tradičný plač, ale technika, postavenie planét a neviem čo všetko.

Buď zohľadňuj DNF / DSQ u oboch alebo u nikoho.

A aj tak sa na konci dňa počítajú len body. A na ne Vettel Strolla jasne porazil, zatiaľ čo Alonso s Oconom prehral.

1 Like

Ty nevíš co jsi sem dal za statistiku a vysmíval se? Opravdu? Dostal jsi na prdel tak jsi zapomněl, ach jak jsi ubohej :smile:

2 Likes

LOL. Co k tomu dodat no… :smiley:

3 Likes

Flaviovi bych dal tak mínus 50.
Většího diverzanta ještě F1 nezažila.

1 Like

No ale kolik Gaslymu, od 0-10, jen pro zajimavost.

Epitaf pro Alzaboys:

Celý život obdivovali Fernanda Alonsa.

Celý život nenáviděli Sebastiana Vettela.

Celý život psali blbosti na netu.

A to je vše, žádný jiný život neměli. :cold_face:

1 Like
4 Likes

Díky Puffe, pěkně shrnuto.

2 Likes

Brainless sa ti oháňal, že Stroll porazil Vettela na celkové umiestnenia v pretekoch, na čo som ja reagoval, že Alonsa zas vyklepal na body Ocon.

Brainless sa začal oháňať technickými problémami Alonsa (who cares?), tak som mu odpovedal, či Vettel nemal žiadne problémy, keď u Alonsa to chce zohľadňovať, ale i Vettela už nie.

A ty si sem dal link na tú štatistiku Vettel vs Stroll, ktorou sa oháňa brainless. Štatistiku, ktorá neberie do úvahy ani to, že Vettel mal covid a neštartoval. Hlavne, že pri Alonsovi idete plakať o technických problémoch.

Lúza úbohá. Toto je normálne bizár diskutovať s vami. Vy musíte všetci traja pikovať, inak sa to vysvetliť nedá to popieranie reality a svojich vlastných príspevkov spred pár minút.

Tohle si tu dneska stihnul poslat snad 3x. Jsi opravdu tak vymletej? Ta paměť jepice sedí dokonale. :smiley:

2 Likes

Napíšu to takhle.
Za vůz se kterým jel 0.
Za snahu, že s takovým krámem bojoval až do cíle 10.

Určitě naráží na to že EisKing mu dal 0, vlastně jako minule. Oni nehodnotí výkon jezdce, nejhorší hodnotitelé široko daleko.

2 Likes

Tak takhle hodnotí piloty kluci z Eiskingu.
FSUHjD3UC6

Přijde mi, že jejich praci by mohl vlastně dělat každý…

3 Likes

Na Eiseleho jsem neměl čas, ani náladu. Vlastně poslouchat jeho bláboly je spíše pro slaboduché, nebo pro ty, kteří si chtějí s chuti zanadávat.
Kdybych měl Eiseleho s něčím porovnat, tak nejspíše by se hodil současný Renault F1. :crazy_face:

1 Like

Gasly určitě dělá co může, tam to bohužel není o čem. V podobné situaci byli Grosjean s Magnussenem v Haasu v sezóně 2020. Bude muset věřit v lepší příští :slight_smile: .

Tak to bohužel je.
Jenže ani z médií není slyšet, že by Renault něco pro příští rok dělal a z Mercedesu který jim bude dodávat téměř celý vůz taky nic.
Proto mám veliké obavy, že v příštím roce žádný Renault, nebo Alpine nebude.

No a? Čo s tým má Vettel?

Keď jazdil v Astone, tak to auto bolo úplne iné. A čím bolo v Astone horšie auto, tak aj Stroll bol Alonsovi vyrovnanejší.

A keď sa chcete oháňať tým, že Stroll na umiestnenia porazil Vettela, tak potom Alonsa porazil Ocon nielen na body, ale aj na umiestnenia. Dokonca tu máš rovnaký zdroj (tým pádom rovnaká metóda) ty blbeček. :grin:

image

A tam už prichádza obrovský nárek a výhovorky a technika a neviem čo všetko. Tak zohľadni techniku aj pri Vettelovi a potom príď.

1 Like

No jo, no… Ale tak Pierre už není žádný zelenáč a ví o světě F1 svoje, chce to vydržet a třeba se příležitost dostaví. Není to ideální příběh, ale neliší se od mnoha a mnoha jiných :woman_shrugging:.

OK, máš paměť jepice, tak já ti to připomenu naposledy, to co se tu na mě ted snažíš jak totální loser otočit.

Ty si sem dal statistiku první, kde se to počítá i s DNF (co sem posílal výš). Já ti na to reagoval takto:

Klidně v tý svý tuposti pokračuj ale dál, protože ty si tady už stejně dávno jakoukoliv dikuterskou uroveň ztratil. Už to posunout nejde. :-1: Ale tohle je moje poslední reakce na to.

2 Likes

On s tím přijde, a pak si to i krásně zkritizuje s tím že on nic on muzikant, to nevymyslíš :smile: Je to jak píšeš, sám se už dávno zdiskreditoval, co naplat.

2 Likes