Ja vidim trat, kde bol na tom Red Bull co sa tyka rychlosti katastrofalne a vysledkom su dalsie styri body v sampionate dolu. Takze to McLaren na svoju stranu urcite nestrhol.
No po dnesku je jasne, ze Maxove sance na PJ znacne vyprchali. vcera stracal 5 pretekov do konca 5 x 8 bodov na pilota ktory sa trapi. Po dnesku straca 4 preteky do konca 4 x 9 bodov na pilota, ktory je vo forme.
Ale este to nie je stratene. Pre ziadneho z top 3.
4 závody a 2 sprinty.
Víkend podobný jako v Austinu a zase budeš skákat 3m do stropu.
verstappen ho tam vytlaci mimo trate, potom si skrati sikanu a nic? a hamilton si skrati sikanu kvoli tomu ze ho verstappen vytlacil a dostane 10, nonsens
Ty hele, jsem ti napsal, že jsi na Piastriho moc ostrej, tak teď děláš jako opak, nebo? 
Len preto, že pustil brzdu. A v momente opustenia trate bol za Lewisom.
Súhlasím, že Maxove šance sú menšie, ale piloti McLarenu túto sezónu ukazujú, že sa to zahodiť dá. 
Jen mě zajímá jakým vzorečkem jsi došel, že dva kolegové, kteří mají v podstatě stejně bodů, mají šance 80 a 15… Jinak, co ti mám říct… Piastrimu se nedaří no…
RedBull podal protest na Leclerca za získání výhody vyjetím z tratě v prvním kole. Slyšení bude v 17:15 místního času.
Tipuju hodně nerada, ale skoro bych to dala takhle:
Lando : Oscar : Max
35 : 35 : 30.
Takhle vyrovnaně to vidím.
Alonso: „Ztratil jsem na startu čtyři pozice, protože jsem nevyjel z první zatáčky“.
Lando : Oscar : Max
60 : 10 : 30.
Moj tip.
Teď už se hraje jeden na jednoho, pokud to vůbec bylo letos kdy jinak.
Což o to, mě by se to líbilo  .
 .
Lando 40, Oscar 40, Max 20
No ale to je právě ten vtip, že se mu nedaří. V čistě teoretickém světě by to bylo 50:50 ale když znáš okolnosti, tak to nemůžeš takhle tipnout.
Můžeme se bavit, jestli to 80:20 a nebo 70:30, ale že je Norris teď v Lauru, to je fakt.
Lando 40, Piastri 30, Max 30