LIVE: Veľká cena Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja vidim trat, kde bol na tom Red Bull co sa tyka rychlosti katastrofalne a vysledkom su dalsie styri body v sampionate dolu. Takze to McLaren na svoju stranu urcite nestrhol.

No po dnesku je jasne, ze Maxove sance na PJ znacne vyprchali. vcera stracal 5 pretekov do konca 5 x 8 bodov na pilota ktory sa trapi. Po dnesku straca 4 preteky do konca 4 x 9 bodov na pilota, ktory je vo forme.
Ale este to nie je stratene. Pre ziadneho z top 3.

7 Likes

4 závody a 2 sprinty.
Víkend podobný jako v Austinu a zase budeš skákat 3m do stropu.

verstappen ho tam vytlaci mimo trate, potom si skrati sikanu a nic? a hamilton si skrati sikanu kvoli tomu ze ho verstappen vytlacil a dostane 10, nonsens

Ty hele, jsem ti napsal, že jsi na Piastriho moc ostrej, tak teď děláš jako opak, nebo? :stuck_out_tongue:

Len preto, že pustil brzdu. A v momente opustenia trate bol za Lewisom.

Súhlasím, že Maxove šance sú menšie, ale piloti McLarenu túto sezónu ukazujú, že sa to zahodiť dá. :sweat_smile:

Jen mě zajímá jakým vzorečkem jsi došel, že dva kolegové, kteří mají v podstatě stejně bodů, mají šance 80 a 15… Jinak, co ti mám říct… Piastrimu se nedaří no…

1 Like

RedBull podal protest na Leclerca za získání výhody vyjetím z tratě v prvním kole. Slyšení bude v 17:15 místního času.

A tady nebyla ani žlutá. Šílený fail FIA

4 Likes

Tipuju hodně nerada, ale skoro bych to dala takhle:
Lando : Oscar : Max
35 : 35 : 30.
Takhle vyrovnaně to vidím.

Alonso: „Ztratil jsem na startu čtyři pozice, protože jsem nevyjel z první zatáčky“.

2 Likes

Lando : Oscar : Max

60 : 10 : 30.

Moj tip.

Teď už se hraje jeden na jednoho, pokud to vůbec bylo letos kdy jinak.

Což o to, mě by se to líbilo :smile: .

Zavody F1 :smile:

4 Likes

Lando 40, Oscar 40, Max 20

No ale to je právě ten vtip, že se mu nedaří. V čistě teoretickém světě by to bylo 50:50 ale když znáš okolnosti, tak to nemůžeš takhle tipnout.
Můžeme se bavit, jestli to 80:20 a nebo 70:30, ale že je Norris teď v Lauru, to je fakt.

2 Likes

Lando 40, Piastri 30, Max 30

1 Like