LIVE: Veľká cena Mexika 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tož držme palce tomu Sainzovi. :slight_smile:

AM se chce ještě nechat předběhnout Haasem, aby měli víc času na vývoj.

1 Like

Potom ale nechapem tu kyslost na Sainza po vystupeni.

mozno o tom nevedel a sr4li ho tie prikazy na lift off, kto vie.

Jo jo, to me mluvis z duse. Bohuzel. Ale tak minuly tyden jsme byli nahore, ted trosku dole no. Aspon se neco deje.

Jinak po Austinu zaznívalo, že možná McL ztratil něco z rychlosti po úpravě zadních křídel, ale moc to tenhle víkend nevypadalo

2 Likes

Verstappen si bude musiet najblizsie hodit kockou ci vyradi Norrisa alebo Leclerca lebo oboch naraz asi nedá :smile:

2 Likes

Leclerc ztrácí 70b. to nestáhne ani kdyby Ver nestartoval.

2 Likes

To isté môj kamarát povedal o Moravákoch, že ti sú len takí Slováci z Wishu xdd

2 Likes

Ja s tym suhlasim. Mal by mu aj tim dohovorit.

Ale toto je presne boj ako ma byt, vyuzit skratka vsetko, a este ked mas pomalsie auto. Schumacher aj Senna boli rovnaki. A daleko od nich nemal ani Hamilton najskor v subojoch s Massom a neskor ked bojoval o tituly s Rosbergom. :slight_smile:

Třeba se stáhnou na vzájemně nějakej závod

No pobavilo, ale snad radsi ne. :grin:

Aj to len preto,lebo som ti poradil. Ty si mal, ze vypadne.:grinning:

Haha, tiež dobré :smiley:

Myslím, že @helmutko to myslel s nadhledem. Ale teoreticky to může být zajímavý vedlejší efekt, i když neověřitelný.

A Maxova jediná obrana, až Lambiase řekne “Use your brain”. :slight_smile:

Kdyby se nenechal předjet Norrisem, hodně by mě zajímalo zda by požádalo Ferrari Sainze. Norris to pro Sainze vyřešil :smiley:

1 Like

Tak na 2 z 3 sa zhodneme (ak tam nechas to Mag a jeho kraasnu milfku). :+1:

1 Like

to je mozne, ale dopadlo to pre neho v podstate dobre. Ten suboj bol o P2. Byt Norris uspesny tak cele preteky nahana Sainza a podla mna by ho zdolal.

1 Like

Zial som sa nemohol zapajat pocas tejto divacky atraktivnej VC…

Ferrari potvrdilo svoju silu, Carlos perfektny.
Ako sa Lando na hardoch vratil do hry a prekazil double Ferrari, bolo mierne prekvapive a tiez skvele. Ti dvaja mozu (musia) byt spokojni.
Naopak tempo RB/Maxa na hardoch bolo zas prekvapivo slabe a po 20s treste (dalsi highlight VC) az za Mercedesmi, kde bol tiez pekny suboj…
Nuda nebola :slight_smile:

7 Likes

:fu: :fu: ??
Bitva o sedačku. :slight_smile:

5 Likes