Tož držme palce tomu Sainzovi.
AM se chce ještě nechat předběhnout Haasem, aby měli víc času na vývoj.
Potom ale nechapem tu kyslost na Sainza po vystupeni.
mozno o tom nevedel a sr4li ho tie prikazy na lift off, kto vie.
Jo jo, to me mluvis z duse. Bohuzel. Ale tak minuly tyden jsme byli nahore, ted trosku dole no. Aspon se neco deje.
Jinak po Austinu zaznívalo, že možná McL ztratil něco z rychlosti po úpravě zadních křídel, ale moc to tenhle víkend nevypadalo
Verstappen si bude musiet najblizsie hodit kockou ci vyradi Norrisa alebo Leclerca lebo oboch naraz asi nedá
Leclerc ztrácí 70b. to nestáhne ani kdyby Ver nestartoval.
To isté môj kamarát povedal o Moravákoch, že ti sú len takí Slováci z Wishu xdd
Ja s tym suhlasim. Mal by mu aj tim dohovorit.
Ale toto je presne boj ako ma byt, vyuzit skratka vsetko, a este ked mas pomalsie auto. Schumacher aj Senna boli rovnaki. A daleko od nich nemal ani Hamilton najskor v subojoch s Massom a neskor ked bojoval o tituly s Rosbergom.
Třeba se stáhnou na vzájemně nějakej závod
No pobavilo, ale snad radsi ne.
Aj to len preto,lebo som ti poradil. Ty si mal, ze vypadne.
Haha, tiež dobré
Myslím, že @helmutko to myslel s nadhledem. Ale teoreticky to může být zajímavý vedlejší efekt, i když neověřitelný.
A Maxova jediná obrana, až Lambiase řekne “Use your brain”.
Kdyby se nenechal předjet Norrisem, hodně by mě zajímalo zda by požádalo Ferrari Sainze. Norris to pro Sainze vyřešil
Tak na 2 z 3 sa zhodneme (ak tam nechas to Mag a jeho kraasnu milfku).
to je mozne, ale dopadlo to pre neho v podstate dobre. Ten suboj bol o P2. Byt Norris uspesny tak cele preteky nahana Sainza a podla mna by ho zdolal.
Zial som sa nemohol zapajat pocas tejto divacky atraktivnej VC…
Ferrari potvrdilo svoju silu, Carlos perfektny.
Ako sa Lando na hardoch vratil do hry a prekazil double Ferrari, bolo mierne prekvapive a tiez skvele. Ti dvaja mozu (musia) byt spokojni.
Naopak tempo RB/Maxa na hardoch bolo zas prekvapivo slabe a po 20s treste (dalsi highlight VC) az za Mercedesmi, kde bol tiez pekny suboj…
Nuda nebola
??
Bitva o sedačku.