Leclerc radsej mlčí aby si to nepokazil u Verstappena
VER sklidil vysmech od NOR
A ze prej best friends rikal VER
Vobec nechodim na thajske masaze lebo tie drobne zienky by museli po mne skakat aby som nieco citil ja som vela narastol
Colapinto dostal 10s za to, že do něj Lawson najel křídlem.
Som som aj na mladého aj má starého. Keď je lajbavý tak netreba nič zakazovať.
Jsem jediný, kdo má pocit, že jediný, kdo se tam tváří šťastně, je Sainz?
To je všetko jedno, všetci zomrú cestou na letisko, lebo nepustili home favorite Checa na pódium.
Leclerc je fakt nějakej naštvanej. No dnes ale nebyl nic moc, ani včera. Je to pro něj asi zářez v naději na titul, malá jiskra tam asi definitivně splaskla.
No nejhorsi na tom je, ze Lando, pokud by nedoslo k tomu incidentu, by byl za Carlosem a je velmi pravdepodobne ze by ho predjel. Jiste to neni, ale pravdepodobne. A Max by za sebou Charlese neudrzel, skoncil by pravdepodobne ctvrty.
Takze ted ztratil o tri body mene. Tak uvidime jestli si z toho neco odnese. Snad ano.
Tak u Leclerca byl prý problém s brzdami, konkrétně s přehříváním, proto ten liftoff
Alonso prý taky brzdy.
Pre Mexičanov je Carlos len Checo z Wishu. Napriek tomu sa tešia. Sú skromní a prajem im to!
takze si to nesposobil vlastnou jazdou ten vysledok
Ja top 5 ani nemam. Mam top 3 a tam je Carlosova Rebecca, Maxova Kelly a Kevinova Louise.
Ako by si ty zostavil top 3?
Tam to šlo rychle, za jedno kolo 2s pryč a další už odstoupil
Tka nebuď naštvaný keď celý čas musíš jazdiť pomaly
Nemuseli trafit nastavenie ako Carlosovi… Nebyt tej chyby na zaciatku cielovej a stastia Landa s DRSkami od pretekarov ktorym daval kolo mohlo byt double… Ale na keby sa nehra no
Ted to pisu v odpovedi Evap., Je to tak. Jenze ted to dopadlo dobre pro Maxe, ale priste to byt nemusi. Takhle to nejde. A ani by tak nemel jezdit.
Sainz jako dárek k vítězství dostane místenku do Williamsu.
a to sa vraj Verstappenov technik dotkol kolesa pocas tych 20s, takze mal dostat dalsi trest… no nechali to tak…