LIVE: Veľká cena Mexika 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja neviem aby Carlos neprehral náhodou

O čom točíme ?

Bavíme sa o Tom, že Lando je proste mäkký

A že som to vravela dávno nie 1x teraz !

A napriek tomu sa hľadá X výhovoriek ako za nič pomaly nemôže …ale za to v akej situácii je v boji o titul môže aj on sám !

Čo to má s Russellom ?

Ja si len myslím že jak on tak Charles až taký mäkký na Maxa nie sú.

Alonso sa uz toci v kresle v garazi. :smiley:

Ale tiez si myslim, ze Max s Hamiltonom by isli bomby. A Sainz na vode nikdy nevedel, takze by to bolo zaujimave aj o vitazstvo.

2 Likes

Lenže Ferrari keď je rýchle na plné palivo dávali Lec lift of a teraz keď McL je lepší už nir. Ach jaj možno zahodili 1-2

Ale preco by chceli, aby Carlos vyhral, ked tam maju Leclerca?

1 Like

Mercedesy out chceme :smiley:

Dobieha ho dosť, už je na hrane sekundy.

Tam asi zase čosi odletelo z toho krídla…

Takže taký Perez chudák dnes ten musí mať kvalitné utrpenie ako to urval.

Lebo keď krídlo robí toto tak zábava.

Protože chcou, aby vyhrál ten rychlejší.

Haas jestli to dotáhne, tak velice hezký bodový zisk :+1:

2 Likes

Lebo už samotnému tímu prišlo ľúto odchádzajúceho Sainza.

Ty si napisala, ze “zrazu” su to u pilota faktory, myslel som, ze narazas na to, ze u Russella sa podobne argumenty neakceptovali.

Netvrdim, ze za nic nemoze. Maximum z tohto boja o titul zatial nevytazil a napriek dlhodobu lepsiemu autu z Verstappenovho naskoku tolko nestiahol. Urobil niekolko mensich chyb, najma na startoch. Ale to predsa nic nemeni na tom, ze jeho situacia nie je taka jednoducha a v boji o titul je prvykrat. A navyse ani zdaleka nema taku bezpodmienecnu podporu timu ako Verstappen.

2 Likes

Well yes but actually no. Musí si to vybojovať… férovo :slight_smile:

2 Likes

Môžu voľne pretekať ? Jak keby išlo pretekať s takým krídlom.

A ešte lepšie je, že tu ničia vôbec gumy v tomto prípade.

Niekedy tieto rozhodnutia ozaj zastavujú mozog v Tom Mercedese, akokoľvek Lewisa nemusím.

Rychlejsi vyhra tak, ze si to vyjazdi na trati. A to, ze bol rychlejsi v Q neznamena, ze je rychlejsi v pretekoch.

Teraz nemá takú podporu ?
A čo McLaren ide na Oscara ?

A áno fakt to aj je ako zrazu u Landa sa všetko ospravedlňuje…ani Leclerc nie len Russell také šťastie nemal.

MS při akutálním pořadí v závodě

Tuto zbabelost a pokrytectvo som na Sainzovi nikdy nemal rad. Ked je on vpredu, tak nie je potreba utocit a treba hajit v zaujme timu pozicie. No ked je on vzadu, tak utoci ako divy. Preco takto nehajil zaujem timu v Austine?
Dnes je to o to vtipnejsie, ze Leclerc na neho tak ci tak nema narok.

6 Likes

Ide na Oscara ovela viac, nez Red Bull na Pereza.

Ale Sainz fakt mu vadí, že Lec stiahol 2 sec

Trochu nuda… až na ty Mercedesy.