LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Keby si mal aspon IQ šimpanza, tak by ti doplo, že sa Jos nepýtal na typ grafu, ale presne na to, čo všetko je v tom grafe zohľadnené, lebo Honzi ho tam tradične pleskol bez popisu (sorry, popis “race pace” nie je popis, lebo tým sa dá tak manipulovať, že dovi - viď graf vyššie od Nordotora) a tá otázka na čiaru v strede je absolútne na mieste, lebo:

presne ako píšeš (aspoň v jednej vete pišeš pravdu), že boxplot obsahuje buď priemer alebo medián alebo aj aj a štandardne, keď je tam len jedna čiara, tak sa dá plná a bez legendy si môžme akurát tak domýšľať, či autor myslel medián alebo priemer. Navyše keď obsahoval len rozsah a nie jednotlivé hodnoty (ako napr. ten v tomto vlákne), tak sa to fakt nedá domyslieť si, a práve preto:

sa analytik opýta, aby mal všetky informácie. Takže:

Takže ty nemáš ani IQ šimpanze, když o sobě nedokážeš psát v jednotném čísle? Tak to pak chápu ty tvoje mentální poruchy

2 Likes

Honzi ty si mimo ešte viac ako obvykle. Tvoj IQ kamarát bol mimo v nedávnej diskusii so mnou (o boxplote), v ktorej sme sa odkazovali na diskusiu Josa Verstappena.

Nikto sa z ničoho neusvedčil (lebo nie je z čoho), to len ty opäť nerozumieš textu.

A IQačik šachista je na tom rovnako:

:clown_face: :clown_face:

Kluci zoufalí, kedy sa dočkám tej citácie, v ktorej sa usvedčujem? Už to tu od vás pýtam takmer rok a stále nič. :grin:

Ty si taký k0k0t, že ani nevieš rozlíšiť číslo (jednotné / množné) a osobu (prvá (ja), druhá (ty), tretia (on, ona, ono). :joy: :joy: :joy:

Sorry za vulgarizmus, ale to sa už nedá nesmiať aký si tupý a ako neovládaš ani základy gramatiky. :joy:

:clown_face:

Ešte aj maturitu ti foter musel kúpiť, lebo nie je možné, že bez znalosti takéhoto základu gramatiky, ti ju dali. :joy:

X

No jo, to není ani na IQ šimpanze, max na IQ houpacího koně :smile:

2 Likes

Ty to hraješ nebo co to má znamenat tohle? :thinking:

2 Likes

Kamarát, toto je tretia osoba jednotného čísla:

A toto:

Toto je prosím pekne prvá osoba množného čísla - ja a spineless sme sa odkazovali.

image

RIP Honzi, toto je konečná. :joy: :joy: :joy:

@spineIesssheep ty tými lajkami dokazuješ buď, že si rovnaký primitív a nevieš základy gramatiky alebo to, čím ste všetkým na smiech, že si automaticky lajkujete bez ohľadu na obsah (alebo oboje). :joy:

Je mentálně labilní a zase mu prdla pumpa, protože se odstřelil vlastní blbostí

1 Like

Pokud umíš jako šimpanz alespon rozpoznavat barvy, tak se tam podívej, u dřivějšího Jose máš nažloutlou barvičku, ted máš oražovou a sám si napsal že jsem tě tam přesvědčoval. Tomu se řika dukaz. :thinking: A Mužeš si to zase dohledavat a něco se dozvědět, stejně jako o boxplotu a pak mi poděkovat.

2 Likes

Chlapci moji, logika okolo vás ani nešla.

Presviedčal si mňa v apríli:

Ohľadom niečoho, čo písal Jos júli 24. :kiss:

Len vám zlyhali hlavičky zase. Ste si uleteli, lebo opäť ste nechápali písaný text a eufória a davová psychóza vo dvojici vás premohla a uverili ste niečomu, čomu ste chceli uveriť, pritom pravda bola úplne inde. :joy: :joy: :joy:

On je ještě blbější, než jsme doufali😄

2 Likes

Jak víš, co tu psal jinej, Jos, když si tu předtím nebyl?:thinking:

2 Likes

Čítať diskusie sa dajú aj na stránke a navyše je tu vyhľadávač, ktorý ti vyhľadá staršie príspevky Janíčko môj nešťastný. :grin:

A na základě čeho si věděl co si měl vyhledat, když si tu předtím nebyl? A proč máš Jos is Back? :thinking:

2 Likes

líbí se mi jak se vždy ponoří do předem prohraného boje. :smiley:

2 Likes

Tak dá si do nicku Jos is back, odkazuje se na svoje starý příspěvky, ale bude psát o tom, že závidí šimpanzům IQ😀

2 Likes

ten závidí IQ i napařovací žehličce. :sweat_smile:

2 Likes

Ste zlatí, ako krásne sa tu hráte.

Ale už šup spinkat, zajtra na slovenčine preberáte osoby, rody a čísla vy analfabeti negramotní, tak aby ste vládali dávať pozor. :grin:

Cože mlutibane? nemáš už jak se víc kroutit?
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

1 Like

@Jos_Is_Back Vypada, ty ses z toho vysledku VER v Madarsku zhroutil :people_hugging: kde jsou tvi kamosi kdyz je nejvic potrebujes…

3 Likes