V time musi byt definovana jednotka a dvojka, pokial sa ide o titul. Nikdy to nic dobre neprinieslo, ak nebola. Stale si stojim za tom, ze vyhodili 7 bodov, uplne zbytocne. Najma po predoslych VC. Uz mohli byt za Maxom.
A vo Ferrari toho ešte prekoná
V Silverstone hlavne zarezali Norrisa kde ho okradli o vitazstvo.
Škoda, že se asi nedozvíme, co řekne kámošovi Max, až se potkají. Moc bych za to nedala, že to bude “Měl jsi je poslat do…”.
a mozno si tymto na nejaky cas poistili, ze im Oscar zase niekam neujde, ako ked nanho dlhodobo kaslala Alpina
Za mna to cele Verstappen s RBR prekaucovali na zaciatku tym, ze pustil Norrisa. Mali sa do krvi hadat, lebo Verstappen naozaj kam ist nemal a mimo trat tam vysiel aj Norris, takze ten mohol byt akurat ticho.
Keby ho na zaciatku nepustia, tak ten zavod vyzera prenho uplne inak. Tentoraz na boxovom mure RBR zlyhali, teda aspon na jednej strane. Perez totizto skoncil dve pozicie pod Verstappenom, to uz by sa malo ratat ako uspokojivy vysledok
Tak to by možno mohli skúsiť častejšie, išlo mu to lepšie ako keď pije
uz sa tesim na maxa v 26 v rb
aj 25 moze byt zaujimavy
a ktovie mozno aj 24 len to si musi mclaren uprat, ze co chce, lebo ak chce ist na aj na jazdecky titul tak musi zacat uprednostnovat norrisa.
to co predvadzal dnes maxo nieje hodne 3nasobneho majstra a to ma stale 2 najlepsie auto. co bude robit ked bude jazdit horsi stred pola s motorom rbpt ford?
a ta kolizia s lujzom tam bolo vidiet, ze mu praskli nervy, kedze predtym ho lujzo asertivnejsie vyblokoval ked to uz vypadalo na predbehnutie, vtom maxovi povolia nervy a da to na debilka
Dievcence - je Vas tu par a som za to rad, ale fandite svojim a neponizujte druhych nie ste banici ani drevorubaci
nakoniec to cele bola LATAMska 4D sachy hra kvoli tomu aby Checo zotrval v RBR
Presne tak. Každopádne dúfam že tieto preteku ešte viac budú motivovať Norrisa pretože je jasne rýchlejší, a podobne svinstvá môžu často aj pomocť čo sa týka mentality.
Nic, skonci v F1. Sam to povedal.
Ferrari doj*bava preteky jazdcom bez vitazenia musia na tom popracovat
Pokud je Max “hvězdička”, pak nevím, kdo si zaslouží označení “hvězda”.
A pokud jde o Red Bull, je na Hornerovi, aby uklidnil emoce a nastolil konstruktivní přístup. V tom byl právě jako šéf týmu dobrý. Viděli jsme už větší krizovky. Dneska se nevyznamenal ani tým (strategie), ani sám Max Verstappen (tou kolizí). (Stále vycházím z toho, že kolize jde za ním, byť ke komisařům míří Hamilton.) Maxova povaha je kapitola sama pro sebe, o tom žádná, ale toto si tým vyřeší za zavřenými dveřmi.
Jako je to škoda že došlo ke swapu, ale skrz boxy se pozice v rámci týmu nemá měnit, tak je to fér
A ja som to hovoril, ze sice chyba bola Verstappenova, ale v praxi nabural Hamilton donho a kolizii nohol zabranit. Potom by Verstappen dostal pentlu za vytlacenie a bolo by
Však Oscar měl lepší start, víc, jak polovinu závodu vedl a dopaltil na tým, proč by měl být Norris uraženej?
Pevně věřím, že ho tohle nezlomí, ale spíš nabudí. Můžu jenom zopakovat to, co jsem napsala na začátku - tihle dva spolu nebudou dělat dobrotu.
davam ti srdiecko, vidim to rovnako