LIVE: Veľká cena Maďarska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

no kus im treba priznat, ze v takychto situaciach este neboli, ale tak maju debiriefy, maju zanalyzovat uplne vsetky situacie co nastat mozu, ti ludia tam nerobia za 800 v hrubom aby to mali na haku

1 Like

Úplny joke co dneska spravil McL Norrisovi. Dufam ze v tom time nezostane dlho lebo toto bolo maximalne ubohe.

Lando super. Tímový hráč. Budúca VC je jeho.

Ono to nebolo take zle, ked Verstappen dominoval. Teraz sa tu len kazdy rozculuje.

4 Likes

Landove fangirls Oscara zožerú… už tie prvé komenty o tom svedčia a ďalej nechcem čítať

1 Like

7 Likes

To si povieme, ak prehra titul o menej ako 7 bodov…

2 Likes

Asi preto, lebo to bolo preňho veľmi ťažké rozhodnutie? Vzdať sa víťazstva? A nie len tak jedného z mnohých, ale len druhého víťazstva v kariére, zatiaľ čo je v boji o titul? Čo je to za nezmysel?

Tak asi ho tam nečakal a nepredpokladal takú chybu u skvelého, hoci psychicky narušeného jazdca. A pamätáš si to, že : ja nemusím brať ohľad, mne o nič nejde :slightly_smiling_face:

3 Likes

Tak sa vzdať nemal…

chybu? a co ked boli presvedceny, ze pitnut Norrisa prveho a potom Piastriho a potom ich swapnut je najlepsie co mozu urobit?

mozno ziadne zehlenie ale takto to mali naplanovane

a ked sef robi chybu, stale mas robit co ti kaze.

mas este nejake vyhovorky na to, ze Norris neposlucha a po X vysielackach o tom, ze je to timova hra ho na konci pusti?

Trochu k tej fraske ale prispel aj Piastri. Keby sa Norrisa normalne drzal, co na lepsich pneumatikach mal zvladnut, tak by nebol ziadny problem.

Lando si bude muset nechat narůst tvrdší kůži, jinak s ním budou zametat. To už je podruhé, v Monze 2021 zase musel pochopit, že nemá útočit na Ricciarda v zájmu celku.

2 Likes

Co to jako bylo u McLarenu? Ach jo. Ten team blbne.

2 Likes

Mne rovnako nie je sympaticke kde bez kuska pudu sebazachovy vyhral GP kde stracal na jasne rychclejsieho kolegu 6s len preto aby nebolo trapne ticho v time. Snad Norris odide do Red Bullu.

piastriho viackrat zarezali na ukor landa a ani nevyhral … skus sa na to pozriet takto

1 Like

Já jsem Oscarovi tu výhru přál a vlastně mu ji i přeji. Není jeho chyba, že McLaren udělal to, co udělal - úplně zbytečně. A je škoda, že McLaren své double nakonec opepřil úplně zbytečnou situací, kdy dvakrát uměle měnili pozici svých pilotů. Stačilo dodržet konvenci, kterou kdysi dodržoval i Mercedes u Hamiltona Rosberga - do boxů jede nejdříve ten, kdo má vyšší pozici.

Gratulace McLarenu, pořád je to double, ale vztahy mezi piloty to podle mě ovlivní víc než kdyby bojovali o výhru v třetím stintu přímo na trati a tým maximálně ohlídat nějakou tou domluvou, aby nešli do enormního rizika.

Komu se naopak závod vůbec nevydařil, byl Red Bull. Max - zbytečně ostrý přístup, nectí ho ani to, že vynadal do rádia vlastnímu inženýrovi (i když je to Max, držka, na kterou by se měl vydávat zbrojní pas), ale pak zbytečně odstřelil potenciální P3.

1 Like

Takže, gratuluji Piastrovi, Norrisovi a Hamovi. McL si gratulace, jako tým nezaslouží. Vytvořili sami neskutečně trapnou situaci, navíc proti sobě teď nastartovali jejich jezdce, úplně zbytečně, takhle nemůžou bojovat na špici. Red Bull dnes dělal nečekané strategické chyby a Max taky tomu nepřidal, hodně zvláštní vidět po tom, jak excelovali bez chyb. Co bych dodal ještě je hnus od AM, kdy Alonsa poslali 2x do boxů daleko dřív, než Strolla. Celou dobu jezdil před ním a 6 kol před cílem musel pustit Strolla pro jeden bod. Ať jdou do prdele tady s tím, stejně, jako McL s tím divadlem.

image

1 Like

To je to Brownove a Stellove riesenie vsetkych ostatnych a u seba bordel.

Zasa to raz nezvladol team. Maju auto, maju pilotov, ale nemaju team. Uplna zbytocnost co dnes spravili. Norris nasr4ty a Piastri pokazene prve vitaztvo.

2 Likes